Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl En Kılıbık İnsanı Murat.... En Kibar İnsanı Murti san... Kılıbık olduğumu nerden çıkardın ?Halis mulis kara fırın erkeğiyim Murti daha devam edicek ya.. O kadar yazabildim.. Vakit meselesi Önemli değil Biliyorum vakit meselesi Sen iyi ol gerisi önemli değil
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl En Küçük İnsanı Manyetik.. tam olarak analamadım boss... aşağılama veya hakaretse bile eyvallah... eğer ole bi şeyse bile haketmişizdir mutlaka...
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl tam olarak analamadım boss... aşağılama veya hakaretse bile eyvallah... eğer ole bi şeyse bile haketmişizdir mutlaka... yok be The Boss hakaret etmez ben bilirim, o muhtemelen bunu yazarken yaşınla ilgili olarak demiştir. Yani yaşın kaç bilmiyorum ama The Boss'a göre küçük olduğundandır
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl yok be The Boss hakaret etmez ben bilirim, o muhtemelen bunu yazarken yaşınla ilgili olarak demiştir. Yani yaşın kaç bilmiyorum ama The Boss'a göre küçük olduğundandır bilmiyorum ama o da benden buyuk deil gibi.... ama yaşım 17 daha kuçuklerde var...
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl bilmiyorum ama o da benden buyuk deil gibi.... ama yaşım 17 daha kuçuklerde var... büyük o büyük yaşın 17'yse sen de küçüksün boşuna takma kafana zaten gelsin bak o da sana benim söylediğimin aynısını söyleyecek emin ol
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl büyük o büyük yaşın 17'yse sen de küçüksün boşuna takma kafana zaten gelsin bak o da sana benim söylediğimin aynısını söyleyecek emin ol ya kafama takmadımda zaten.saol bu arada. ya merak ettim sen kaç yaşındasın? patavatsızca olduysa affola....
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl ya kafama takmadımda zaten.saol bu arada. ya merak ettim sen kaç yaşındasın? patavatsızca olduysa affola.... kendi yaşına uğursuz diye bilinen rakamı ekle benim yaşı bulursun niye patavatsızlık olsun ki kendimi seviyorsam yaşımı da severim
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl kendi yaşına uğursuz diye bilinen rakamı ekle benim yaşı bulursun niye patavatsızlık olsun ki kendimi seviyorsam yaşımı da severim tamam ok.saol. kendini sevmek... aslında tüm mesele bu... ben herzaman kendimden ve yaptılarımdan nefret etmişimdir....
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl Açıklama nezaketinden bulunduğun için çok teş.ederim... Anlatım ve anlayışı En güzel insan Gloria.... teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl En dost canlısı : Murti En bilmece meraklıları: Gloria, Dedem, Kusen En muhteşem ikili: Gece& Mine En çok torun-kız çatışması çıkaran: Olivia En gaddar aga: Güzelyaz En süt dökmüş kedisi: Aça Forumun ağası: The Boss En komik, eğlencelisi: Sedoş
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl En çok torun-kız çatışması çıkaran: Olivia Çekil kıs kenara babamın yanına ben oturcam..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl En dost canlısı : Murti En bilmece meraklıları: Gloria, Dedem, Kusen En muhteşem ikili: Gece& Mine En çok torun-kız çatışması çıkaran: Olivia En gaddar aga: Güzelyaz En süt dökmüş kedisi: Aça Forumun ağası: The Boss En komik, eğlencelisi: Sedoş canım kusennnn thankssss
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl En dost canlısı : Murti Nati çok sağol sende en çok hal hatır soranısın Yumoteciğim en kayıp, dağların kızı Sardunyam ayaklı kütüphanesi taurus ve kralx en yakın arkadaşlarım poulacığım en kibirsiz ve doğal Lilac en sevimlisi aysum en şirin şirinciği şimdilik aklıma gelenler sonra devam ederim ! unuttuklarımıda sonra yazacağım
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl Nati çok sağol sende en çok hal hatır soranısın ........ taurus ve kralx en yakın arkadaşlarım poulacığım en kibirsiz ve doğal Lilac en sevimlisi .......... ekimin en sevimlisi seçilmişim teşekkür ederim abicim
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl En dost canlısı : Murti En bilmece meraklıları: Gloria, Dedem, Kusen En muhteşem ikili: Gece& Mine En çok torun-kız çatışması çıkaran: Olivia En gaddar aga: Güzelyaz En süt dökmüş kedisi: Aça Forumun ağası: The Boss En komik, eğlencelisi: Sedoş kıss natali bunu yeni gördüm kıss ne gaddarlığımı gördün hııı ahh canım teşekkür ediyorum layık olmaya çalışıyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.