Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Buda yeni eserim Gözleri deler süzüm süzüm Ondaki dil yangın yerinde közüm Se ne anlaşılmaz bir kördüğümsün Yeter gayrı etme be iki gözüm..... Dırı dırım...dırım...dırım... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Dostlar kardeşlerim derim Nedir bisim kavgamız Olalım tatlı dilli hoş sohbet Kötü söz söylemeye ne hacet ... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Erbay hocam der ki : ( Foruma giremediğin için tabi msnden yazıo ) Kacmak kelimesini oy Ben sana yediririm Senin gibi sairleri Doner gibi ceviririm dönderip durma dönerleri aynı sözler tırmalar kulağımı sen neyi eziyorsun bre üzüm hoşafı bana göre er kişi bilmeli yerini. vallah bekliyom cevabı bunların alayı fıs çıktı ne olacak bende merak ediyom hepinize bir yuuuuh gönderiyooom sen yazdıklarımızı okuyadur ondan sonra gel galip kim diye sor şuncacık çocuğa okutsan bunları anlar has olan ozanı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Anlaması lazım zaten Ozanı da çekirgeyi de Yazılar belli ediyor Bileni de bilmeyeni de.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Anlaması lazım zaten Ozanı da çekirgeyi de Yazılar belli ediyor Bileni de bilmeyeni de.. hadi oradan bre zıpır sen ne diyon has ozana dogru çocuk bile anlar kim has kim karmaaa er kişi esirgemez lafını ama atışmanın olmaz galibi ben sana söyledim lafımı gel sen bana sorma galibi. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Sen ne biçim konuşuyosun Edepsizlik ediosun Kelimelerine dikkat et Zıpır die kime diosun ??? Ozan olsan ne İki kelime sallasan ne İnsan düzgün konuşmalı Galip olsan ne olmasan ne ?? .... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Sen ne biçim konuşuyosun Edepsizlik ediosun Kelimelerine dikkat et Zıpır die kime diosun ??? Ozan olsan ne İki kelime sallasan ne İnsan düzgün konuşmalı Galip olsan ne olmasan ne ?? .... bu çok güzel olmuş natalia atışmalarda olur böle cevaplar yanlış anlamassın inşallah ozanın tabiyatında var kardeşlik bizim lafımızda olmaz esik kesik biz sana başta burası er meydanı dedik gel yine de bizde kalsın efendilik. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 baykuş kondi dalina habu armut ağacinun hakaret etmeyelum yoksa senin davacinum.... bülbül gibi şakıyor benim uslu çekirgem onu kıskananlarda oy hasetlikten çatlıyor.... En güzel türküleri Ben atarsam şaşırma hoşaf moşaf yazıpta sabırımı taşırma..... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Burada zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Sayesinde hiçbir konudan geri kalmıyorum. Korn gibi inatçılar muhalefetler olsada Burada olmaktan yakınmıyorum .. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 horon ederuk horon bir ileri bir geri oy herkes kalksun ayağa burası düğün yeri... kemençenin sesini duydukda ayaklanduk gloria,paula ve sedoşla dans pisttinde toplanduk.... verduk elele verduk salladuk omuzlari pekde güzel oynuyor bu forumun kızlari.... çok güzel bir gündü doyamaduk tadına sedoşla paula oy yine yandu bahtına.... tam oradan giderken çaldi telefon çaldi glorianun arabasi galiba yolda kaldi.... döndük baktık geriye şarjı bitmiş arabanun direksiyonu çevirmekten kollari ağardi glorianun... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Bırakın bu sözleri Üzerim hepinizi Benim gibi aşık varken Dert bilinmez ki Az kaldım gidicem birazdan Kalbim ve aklım bu forumda söyliyim ayrılmadan iyi akşamlar arkadaşlar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 bıratuk bu sözleri levinin doldu gözleri onun gibi aşık yokmuş galiba derdi çokmuş... söyle derdini uşağum neler çektin bilelum istersan seninlede oturup dertleşelum... gidersen güle güle kendine iyi bakasun yorganuni çekipte güzelce yatasun.... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gecenin bi vakti Yine yandı yüreğimin ta derini Nasıl anlatsam derdimi Bu dünya garip Bilirsiniz değil mi? Birçok aşık geldi geçti Kim dile getirdi Bu sevdanın işkencesini Zaman bile ilaç değilmiş Bitirmek için bu çileyi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 oy pireler pireler yesın sardunya senı develer devede olur horgüç ne dıyorsun bu işe(aha manıdarın manıleri gibi oldu) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Kendi başını yicen sen sonunda Deveye ne gerek sende ki yorumla Güzel olur aslında Bu dünya fani nasıl olsa Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bugun lıverpol atacak 7 yı muhtemelen kovarlar geretsı bu galatasarayda olmasa kım guldurecek bızı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Hİç sorma cimbomu Maçın başında iki yedi Böyle giderse bu maç Cimbom ayvayı yedi Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 cimbomun peşini bırak. yoksa öss senin peşini bırakmayacak. sen bole gidersen daha çooooook forumdan çıkmassın Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Cİmbomun peşinde ki Liverpool Elektro söylediklerin hiç uymadı Bırak bu işleri gerçeği bul Daha üçüncüyü kimse duymadı Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bak ben bilmem ole işleri ilgilenirim ders işleriyle eğer sen de istersen işleri çok çalışman lasım bu gidişle her gün konuları (ya salla uymadı ama) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Bende başlıcam derslere Ama şimdilik ara verdim dediklerine Eşek gibi çalışıyorum iş yerinde Okula gitmek istiyorum bende Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 okul okul dediğin nedir ki? iki sıra iki masa tek fark arkadaşlar; hem ben de bitse de kurtulsam derim sen ne dersen de ben bole derim dert bitmes okul biter Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 ey forum ahalisi uyanın siz en iyisi geldi glorianın gidesi daha yapacak ramazan pidesi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Ramazanda pide yenir Yerken bismillah denir Ben de gelecektim ama Sahurda uykum gelir.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ya nerde bızım ahali göremedım delileri artık gelmez oldular bu gece ne yesem(manıdarın ruhuna) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.