Φ paula Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 uşakla habu yazduklarunizi duymasun kardaşum erbay siler süpürür ortaluği kalusunuz ortaya hepten aç Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 burnuma vurdi oy taze çayin kokusi bisküvilerda tazedur çok hoş olur yemesi... incitmiş bileğini da oy kıyamam ben ona ALLAH şifalar versun benum güzel ablama..... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 saolasun kardaşum geçecek inşallah ağrisi sendenda dua aldum yokdu artuk sancisi çayluklarun dibine vardur eruk ağaci habu surmeneli uşak yedi yedi kalmadii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 paula kiz bu sene fethiyeyi yikacek Habu türki formunda Ne cevherler çikacek.... Sağa selam vermeyen oy Karamişten asilsun Soyle bakayim bağa gloria ablam nasilsun...... Misiri tokmakladum oy Deni toplarum deni Kaç gündur görmiyeli Özledum vallah seni...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 kalktuk sabah erkenden düştük uzun yollara paula dayanamadı çıktı üzüm dallarına.... birbuçuk saat sürdi bizum gidiş yolumuz yemekten ağırdi oy bizim ağzumuz..... sari sari armutler dallardan düşeyiler biz pazar nere gittuk kimseler bilmeyiler.... yalancı cennetir oy gittuğumuz maşukiye her beraber gideceğuz oraya kahvaltiye.... paulaya verdum oy armudun en büyüceğini oda kırmadı beni yedi bile çekirdeğini.... kopardum dalundan funduk daha olmamiş duyun ey burjuvalar ömer armudi soymamiş..... çok güzel bir gün idi doyamadum taduna yemekler güzel idi layıktı benum ağzuma.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 oyy uşağum demayasun haboyle açuk yazmayasun okuyanla kiskanacak bizda gelelum desela dallara armut kalmayacak Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gelmiş habu foruma Herkes türki yazayi Evlenecek çağdayim Babam niye kizayi... Uşaklar evlenmesam oy Perişan olacağum Ben niye evlenmiyim Bekarmi kalacağum.... Allahuni sevenler Soylesinler babama Evlenceğum arkadaş Ben takmişim kafama..... Yayliya kar yağmasa oy Giden geri gelmezdi Evlenmek suç olsaydi Babamda evlenmezdi..... Yazarim türkileri oy Hemyazar hem gülerim İnşallah babam duymaz Allahumdan dilerim......... Yar sevdum rizeden oy O benum selvi boylum Babam duyarsa beni Oyacek oylum oylum....... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 sürmenenun yoluna bekleyirum ben seni aga mahmutla ben buluşmuşuz daha yeni... çok hayın yakışıklidur nazarlardan korunsun ayrılmayasun buradan millet yakuşukli görsun... söyleyin birilerine bana hiç yanaşmasun avatarını kaldır mahmut abi gözlerim kamaşmasun.... çıkmışız boztepeye doldurduk bardaklari ne güzelde oluyor haburanun çaylari... Yaylalarun düzune oy Gitsun güzeller gitsun vallahida mahmut abi manken gibi adamsun... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Aman da benim üstad Evlenmek istiyormuş Babası izin vermezse Kızı alıp kaçacakmuş Sen evde kaldın Erbay Baban turşunu kursun Sevdiğini eller alacak Sen daha ne bakar durursun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Aman da benim üstad Evlenmek istiyormuş Babası izin vermezse Kızı alıp kaçacakmuş Sen evde kaldın Erbay Baban turşunu kursun Sevdiğini eller alacak Sen daha ne bakar durursun bakun habu turşuya banamı laf söylüyor onun haberi yoktur anasi turşusunu kuruyor.... of sürmene deresi çok hayin akıyor uşaklar natalia 'ya nene gözüyle bakıyor.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 bakun habu turşuya banamı laf söylüyor onun haberi yoktur anasi turşusunu kuruyor.... of sürmene deresi çok hayin akıyor uşaklar natalia 'ya nene gözüyle bakıyor.... Hahahhaa Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 oy ne de özlemişim ben bu forumu nerdedir bu forumun manalı aşıkları bir natalıa kaldıysa yazık oldu şimdi ne olacak güzelim forumun hali Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 oy ne de özlemişim ben bu forumu nerdedir bu forumun manalı aşıkları bir natalıa kaldıysa yazık oldu şimdi ne olacak güzelim forumun hali Yine mi bana sataştın Beğenmiosan yazmazsın Biz seni zorladık mı Forumun halinden sanane Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 bak ne kadar mesut ettin inan bilemssin sen beni görür gibiyim yüzündeki o al al olmuş ifadeyi Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 dilinde tövbeler eksik olmasın günahın peklemeye araç olsun biliyormusun sana çok yakışıyor yüzünden allar eksik olmasın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 habu yaylanun düzü yürümekle bitmiyor bizim şu manidarın çenesi hiç susmuyor.... oy gidi manidarum bizda seni özleduk sensuz geçen günleri birbirine ekleduk.... yine kızdırdın nataliayı bulaşma habu cadıya uşaklar onun için oy girmişler kuyruğa.... duyduguma göre sen galiba öğretmensun sana saygım sonsuzdur habunuda bilesun.... sürmenede uşaklar 3 ayak horon oynar sürmeneliye yan bakan kara toprağı boylar.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 dağlarda kar varmidur oy ben nasıl çıkayım mineu'nun düğünü varmış bir altında ben takayım.... darısı başlarına oy evde kalanlarun natalia'yı bekliyor kasap çırağı harun..... gökteki yıldızları sayar sayar ağlarum yarsuz geçen günleri ben kalbimde dağlarum... duman dağun üstüne hep öylemi kalacak sevduğum feriğum bana hep el gibimi bakacak.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 darısı başlarına oy evde kalanlarun natalia'yı bekliyor kasap çırağı harun..... Ortalıkta harun marun yok uydurma Sürmenenin uşaklaru Ha Erbay gibimidur Hiç durmaz ağızlaru Uydurmaya birebirdur Alıntı
Φ Seda Sayann Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 yel geliyor yel geliyor kavun karpuz bal geliyor bakmis karsidan yar geliyor kuyuda sumu olur sevdigin kelmi olur böyle güzel yare kelik bile karizma olur Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Böle iğreti bi maniyi ancak Gülsün yazabilirdi... Alıntı
Φ Seda Sayann Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 atladi bi sazan kendini sandi altindan kazan kepce kulagini iyi ac seviyormus seni coban Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Bana sazan diyene de bak.. Sen Laz mısın :lol: Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 kemanımın kırık telleri.. yeter yellendirdin bu dizeleri.. yarına misafir var.. koş yakala benekli hindiyi.. kemanım çalar inceden.. severim güzeli üzmeden.. kahır dolmuş bahçemdeki gül.. kıskançlığı ezelden... ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.