Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 türki deyirum sana başındaki duvağa kız niye ağlayisun nenen kesilsin saga o nenen kesilsun saga Trabzon halk ezgisidir,yazasım geldi... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 karadeniz uşagı pek bir yama olayu sözleri hp böyl kısa kesip atayu serttir oranın doğası havası suyu hep bu yüzden kısa kesip atayu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Oy Gülsün'üm Gülsün'üm Sen benim ömrümsün Hayatta hiç üzülme Yüzün hep gülsün Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 yasmaz olmurmuyum ustam yapi verdim sana kara lahana dolmasi buyur sofraya söyle kurul basla yemeye natalie yapmis börekleri ama yakmis hep tepsileri bu kiz becerikli degil bunu verelim asci birine yoksa kalacak evde tursu kurcaz fincana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Ne bilirsin sen Benim aşcıyla evlencegimi Sen sanki cok iyi yapıon Yakıon hep yemekleri Ben hem biliom Yemek yapmasını Kalmam evde meraklanma Beni de alan olur birisi ( Allam kendimi zorla veriom gibi hissettim yaa ) Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 wo bist du, du weißt genau ich liebe dich wo bist du, du weißt genau ich brauche dich wo bist du lass mich bitte nicht alleine ich liebe dich und sonst keine du gehörst nur mir wer sagt es das männer nicht weinen wer sagt es schau mich doch an ich weine und leide für dich ich bin jetzt hier und sitze ganz alleine das hier das hier ist mein abschiedsbrief an dich wo bist du, du weißt genau ich liebe dich wo bist du, du weißt genau ich brauche dich wo bist du lass mich bitte nicht alleine ich liebe dich und sonst keine du gehörst nur mir nur mir... wo bist du, du weißt genau ich liebe dich wo bist du, du weißt genau ich brauche dich wo bist du lass mich bitte nicht alleine ich liebe dich und sonst keine du gehörst nur mir... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Seni öldürürüüüüüüüüüüümmmmmmmm Açıkla çabuk gecen defa da aynısını yaptın.Anlamıos die neler yazıon sen bana be Çabuk açıkla Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Kör topal tazıdan Boş çıkan kazıdan Anlamsız yazıdan Yazmamak evladır Öğrendim huyunu Kazmam kuyunu İçmem suyunu Suzuluk evladır Ukalaya geçit yok Havaya karnım tok Dost, haddinden çok Takmamak evladır... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 yasmaz olmurmuyum ustam yapi verdim sana kara lahana dolmasi buyur sofraya söyle kurul basla yemeye natalie yapmis börekleri ama yakmis hep tepsileri bu kiz becerikli degil bunu verelim asci birine yoksa kalacak evde tursu kurcaz fincana benim tatlı çekirgem yapmış kara lahanayı natalia hala uğraşır soyamaz bi pırasayı.... bu sene fındıklar bol dolsun ambarlar dolsun habu natalianun kısmeti olsun müzisyen olsun.... elimdeki odunu oy sen bıcakla yontmussun ekız gülsün elune sağluk ne güzel yemekler yapmişsun.... Sürmenenin kizlari yan atarlar keşani, natalia perişan eder kendune sataşani.... ey gidi manidarum sen uzun iste atarum bana yamami dedun yoksa benmi yanluş anlarum..... Kiz baksana buyana Gözlerunmi görmeyi gülsün bizi unutti Selam bile vermeyi... Gel salincak asalum Kareyemişun dalindan ben çok iyi anlarum kaşinanun halindan..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Bunu yazıda çok ima gördüm İnşallah taşlardan biri bana diildir ( kral ) Yağmur yağar oldu buraya Soğuk hava gelecegumuş Ne dir bu haberler Uy kış geri gelecegumuş Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 soguk hava kendılerının olsun ben gıdecegım denuze sınavlarım da bıttı oh olsun yakında gıdecegım cesmeye Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Seni öldürürüüüüüüüüüüümmmmmmmm Açıkla çabuk gecen defa da aynısını yaptın.Anlamıos die neler yazıon sen bana be Çabuk açıkla ya askim sarki o bebegim bilemiyom senin gibi yasmayi cok ne yapaim biliyosun senden ögrendim bukadarida ve kuss kuss canim selam sevgili erbay sana selam vermemi seni sayip sevmemi herkes sayar sever seni bu formun arkadaslari cok sever ama bizim gibi seven yoktur natalie ben sana saygimiz sevgimiz sunsuzdur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 almışım selamını sevgili çekirgem ben bu yaz tatilinde bochum'a gidecem.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Kara lahana dediniz ağzımın suyunu akıttınız ne güzel olurdu şimdi yesem bi de içine de mısır yarması eklesem erbay yersen en kısa zamanda aklında olsun ye benim için de bi lokma offf offff ben memleketimi özledimmmmmmmmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 ekız sendemi bizdensun ben yedum lahanayi bilesun inşallah en kısa zamanda sende bir tabak yiyesun.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 İnşallah geleceğim temmuza Doyacağım memleketimin mis kokusuna Anneanneme diyeceğim yap bi kara lahana üç tabak yemezsem olmayayım adam ha Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 ekuz sen nerelisun haçan de bakeym bana hazurladum lahanayi otur yapeyum sana.... benum ilum trabzon ilçemde sürmenedur sürmenenun pidesi ağızlara layiktur..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Neyine dik kafa Gelmezsin safa Verdiğin cefa Almamak evladır Burnu havada Yürür ovada Su verse kovada İçmemek evladır Gelsende Çorumdan Ayrılmam doğrumdan Saçma sapan yorumdan Yormamak evladır.. Dost kani, dots razı Yok bunun çoğu azı Ördek burunlu kızı Sevmemek evladır.. Edepli ol dünyada Tevazu göster yada Değilse Turkish-mediada Yazmamak evladır.. (kx) Alınana ithafımdır.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 ben sımdı gıdıyorum sıze ıyı geceler dılıyorum havalarda cok sıcakladı kım yedı benım pastamı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Abuuuuuu Hiç alınmadım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gecen yaz dolaştım bütün karadenizi Gezdim gördüm sizin de ilinizi İncidir butun Karadenizimin illeri sıkıyorsa laf soylesin birileri Memleketime gelince Giresun, hem de içi Ha bu arada yiyemezsem de kara lahana kokusu geldi vallahi de billahi de burnuma Az gelir şimdi ne desem sana Yemiş kadar oldum sağlık olsun ellerine Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Al elune baltayi Ormana yol açalum hazurlayun mısır ununi bir muhlama yapalum.... bu yazun gideceğim sürmeneun köyüne fındık torbalaruni takacağum belume.... Aldun ayakkabini Altlari köselemi bir lahana çorbasi aramuzda meselemi.... yaylanın çimeninde güzel güzel çiçekler benum golari ablam memleket hasreti çeker.... köprüden geçeyikan yandı yüreğum yandi birileri burayı yol geçen hanı sandı.... İki türki atunca Girmiyelum tiribe Kusura bakman dostlar Yakalandım giribe...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gül versen almaz Senden altta kalmaz Böyle kız olmaz Görmemek evladır Avatarı güler güya Ya hayal bu, ya rüya Asıl çelişki işte buya Gülmemesi evladır.. Dost alır dost satar Sözüne de cilve katar Oysa battıkça batar Çıkmaması evladır Başına kepini giymiş Törenmiymiş neymiş Ha bide şunu bileymiş İnsan olmak evladır.... Sedat'ım kırılırım İnsansa sarılırım Hadsize darılırım Sevmemek evladır ALINANA..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gözleri fersizi Kınarım hersizi Dilinden yersizi Ötmemek evladır Manavın narsızına Arabanın farsızına Kızın arsızına Bakmamak evladır Kusura bakmayın arkadaşlar birine kızdım bütün bunlar o yüzden... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.