Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Terliğin topuklusu Herifin gocuklusu Ne güzeldir ne güzel.. Avradın çocuklusu Ben şuanda Fastayım Tam bir aydır yastayım Oh ne güzel ne güzel.. Kızlar size hastayım Klavyem kıvır kıvır Parmağını geri kıvır Oh ne güzel atarsınız Ordan burdan ıvır zıvır Natali terlik atarsan Birde tafra katarsan Oh ne güzel ne güzel Her gün bana çatarsan Sedat atışır usanmaz Bundan para kazanmaz Oh ne güzel ne güzel.. Vala billa buraya bişey bulamadım ) Bulan eklesin bi zahmettt Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 çenesi hiç kapanmaz....(affına sığınaraktan....) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Niye Fas'tasın sen ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Saolasın dostum erbayım Ben er olim sen albayım Fas dedikse attık canım Asıl faslı omar dayım Omarı da attım inanma Gel yanıma ama uzanma Eğer beni sevmezsen Lotodan para kazanma Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Aman ya İşin gereği Fastasın sandım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 off arkadaslar, süpersiniz valla gözüm gönlüm acildi buraya bakinca görünce birden bende aska geldim tüm hünerlerimi buraya serdim gerci hüner demek cok gelir daha ziyade bunlara sallamak denir ama salla salla nereye kadar daha fazla sallarsa alaTurla iyice batar iyisimi batmadan ben gideyim ama gitmedende Sedat a bir iki laf edeyim cünkü o dur bu topic fikrini ortaya atan bir cok kizi gözü yasli ardinda birakan bir ara yoktu geri gelmis gelir gelmez natalia ya gönül vermis saka saka canim hemen kizmayin ben bi garip alaTurka yim bana firca atmayin buyur mekanini sana birakiorum senin gibi asigin karsisinda saygiyla egiliorum Erbay da sag olsun hic bos birakmio tam bir asik ozan gibi atisio abuuu ben formdan düsmüsüm, ebem agladi bunlari yazcam die Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 sen gelince olurum ozan varmı bizim aramızı bozan sen gel yeter ki ben her zaman yazarım aramıza taş koyanın mezarını kazarım....... saygılar.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Oooo alaturka hoş gelmişsin Yaslı gitmişsin şen gelmişsin Gözlerim yaşardı valla Belliki kendini özletmişsin Evet çok kız ağladı Dallara bez bağladı Aşıktık severdik Onlarda kalbimi dağladı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Attum guğumi suya Doldi diyirum doldi habu forumda herkes atma türküci oldi.... Aha geldi avizem asacağuk tavana Uykun yoksa çekirgem Çek yorgani kafana.... Sürmene soğuk suyi dişe vuriyi dişe natalia yardı kafami kapaniyir 40 dikişe.... benum eski pabuçlar hepsi dama atuldi güzel forumumuza eski dostlar katildi.... temizledum karlari attum küreklerumi habu forumda gördüm ben bütün sevduklerumi... tencere dile geldi ben ona şaşayırum ben bu kadar yemeği acep nasıl yiyeyirum... topla çekirgem topla mutfaktan kaşukleri ALLAH'ım kavuştursun bizum gibi aşukleri..... dağun başuna fener mum yana yana söner yap bakalım oradan bana bir yarım döner....(gülsün'e ) e yayladan gelenler deyun daglar karmıdur sevdiğini alamayana habu dünya darmidur.... inat ettum uşaklar yaylada kalacağum natalia senun düğünde göbekler atacağum... tarlanun tabanuna kazma vururum kazma yarime vermişum ben işlemeli al yazma.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazacağum dediydum sağa Laf etmeyesun sakın bağa İşte şimdu yazayrum Sorun oldu bizum kurbağa.. Men sinemaya gitmişem Filmimi seyretmişem Çok yahşiydi ay balam Senede tavsiye edirem.. Valah yohtur bir mani Gitmemek için yani Alıp yanına ovradini Seyret sende Da vinci şiresini.. Eve geldim acuktuuum Bi yemek yapacaktuuum Foruma girince bööyle Herşeylerüü bıraktuuum.. Hinci ne desem gari Götüüvercenmi sen beni Yok dersin sen emmee Essahtan kıyıveeecenmi.. Bende geldım beyaw Yazıverem iki satır Yok derseniz gelma sen Yaparım hepiciğinize hatır.. İstemem süüliyem kötü söz Kırayım kalpcaağız abicigim Abe valla derim zorla süületirler Yoksa pesbembedir benim yüreciğim.. Ani derdin yazmazsın Nooldu be kızancağızım İrecebime dua et sen Sana şarkı bilem yazardım.. Şive yaptım bolcana Dokunmasın sakın ona buna Sürçü lisan ettiysek şayet Peşinen derim AFFOLA.. Sevgiler saygılar.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Aha geldi avizem asacağuk tavana Uykun yoksa çekirgem Çek yorgani kafana.... Aslında uykum yoktu Ama uyumam gerekiodu Çektim yorganı kafama Geç kalmadım okula topla çekirgem topla mutfaktan kaşukleri ALLAH'ım kavuştursun bizum gibi aşukleri..... Amin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Natali hadisenee.. Yaz bişiler.. Bu arada daha farklı arkadaşları da bekliyoruz.. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 arkadaş dediğin gönül yoldaşı pilavları hasıdır bulgur pilavı aşıklar atışacak mış bu forumda duydumda geldim gönül yoldaşı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 akşam oldu toplandık ama çay yapamadık eğlendık,hüzünlendık biz birbirimizi çok sevdık işten gelip hüzunlensem oyuna gırerım hemen bıde bızım ekıp varsa tamam işte derim hemen nazar değmesın dostluğa devam gelsın akşam sefalarına kımse gırmesın aramıza böle devam yollar ayrılmadıkça sizlere şekerlerim bu manım,yaw bu saatte dökturduk kıymet bilin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sedelinam bitanedir taurusumda efendidir gloriyam şirinedir bunlar biraz delimi nedir? bende oldum aşık yemek yedim iki kaşık tadı tuzu yoktu sanki karnımda toktu güzel dostlar kazandık armanceyi unutmadık hele artosu tanıdık onuda bağrımıza bastık insan dosta muhtaç istemem başıma taç yetinirim yarı tok yarı aç kalbim olmasın dosta muhtaç neyse bu ilk oldu böyle idare edin siz hele öğrendikçe söylene kim der ki sardunya döner güle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sizle gece yalnızlığımı paylaştım ama artık yatmalıyım muhabbetınıze doyum olmuyor ama müdüre yakalanmamalıyım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 uyumak gecenin karanlık kollarında güvenı aramak mı kaçmak mı unutmak mı ruhum kadar karanlık insanlardan daha güvenlısın ey gece sarılırken sana bıtmese der her hece uyanmak neye uyanmak yeni bir sabaha mı yaklaşn ölüme mi ey gece yıldızların kadar parlak değilim senın sabahkı aydınlığında aydınlanmıyor yüreğim her sabahın maskeli yüzleri bır daha çıkarıyor karşıma anıt gibi dikiliyor insafsızlar karşımda bastıkları yüreğim oluyor hep güldükleri ise saflığım benı sen anlarsın gece ana rahmı kadar güvenli bırgun al beni koynuna gece bırdaha dönmemecesine Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sedelinaya ne olmuş? sanki gözleri dolmuş uy kız kıyamam ben sana nedir derdin söyle bana geceden dost olmaz insana ben bilirim inan bana gece hüzün verir sana yalızlık avunmaz sarılma ona gitme uzaklara güzel dost alırım sana kaşarlı tost gecenin yarısı olacak budur hadi sen şimdi gene kudur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ben sağdum inekleri pisuk geldide yedi sardunya ile sedelina haburada neler dedi.... Türkidur attuklerim Ben şiir yazmayirum boru gibi sesleri var haburdan duyayirum.... oturdum bi kenara temmuzu bekleyirum ben habu türkileri sizlere söyleyirum.... Budadumda indurdum Armut budaklaruni yemiş kaşarlı tosti silmemiş yağli dudaklarini.... sevdaluk çok zor iştur Anam ben ne edeyim birkaç dertli türkida natalia ya diyeyim.... gel gidelum gidelum habu kalabaluktan natalia çok çekmiş habu sevdaluktan.... suyu kodum bardağa doldı natalia doldi başumuza ne geldiyse habu sevdaluktan oldi.... Attum sağa bir türki Hep havaya hopladun çıktın vişne ağacuna kız hepsini topladun.... haburada karpuzu bizim manavlar satar sedelina ile sardunya haburaya neşe katar.... ben şimdi yemek yedim bilmem karnım tokmudur bi limonata istedum senden ekız buda çokmudur.... (natalia ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Natali hadisenee.. Yaz bişiler.. Bu arada daha farklı arkadaşları da bekliyoruz.. Relax ya heyecanladırma no panik Çıktım vişne ağacına Topladım hepsini Sende gelseydin Yerdin iyisini Alışamadım yokluğuna Öylesine cok özlüyorum Tek sevdiğimsin Senden başkasını görmüyorum.. Bu ne sıcak böyle İnsanı bunaltıyor Hocam şuna bişey söyle Gülsün saçımı çekiyor Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 dün size ne oldu oyle almışsınız sazı elinize dokturmussunuz ne guzel oyy size sedelinam forumda gordum seni sardunyam kızzz hala gelmedin mi ben hazır ve nazır sizi beklerim gormezmisiniz hele bugun işten erken kaçtım gelir gelmez forumu actım bu forum olmasa halim nicedir benim gonlumde forumummmm yucedir Erbay buyur bak ben de yazdım hep sen mi yazacaksın bi de gor bak biz de de marifet varmış sedelina canım ne oldu sana oyle akşam dokturmussun ama biraz huzunlu gibiymişsin vesselam ben erken yatmış idim ilgilenemedim Alalhtan Sardunyam burdaymış da tost ısmarlamış Gecenlerde dogumgunum du sağolsun arkadaslarım kutladı Canımsınız hepiniz benimyaaa butun ciceklerim sizeydi Ama sarı lalelerim dışında Taurus, Sedelina, Sardunya der ki Gloria size İyi ki de arkadasımsınız Siiz tanımak benim için şerefti Aça kızz hikayen cok komikkk Bakalım neler olacak sonunda Taurus, Dev Sedelina'dan kurtuldu da Acaba Nineudan da kurtulacak mı bitiremedin mi senaryoyu daha Gulll seni unuttum sanma iki L miydi yoksa üç mü L Az ye biraz şişirdin karnı Foruma geleli beri 5 kilo aldın belli Benden bu kadar arkadaşlar Bu ilk idi devamı da var Görelim biraz da sizi Bekliyorum dort gozle maninizi ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 yazayım ne yazayım aşık değilim ama sallayayım erbay görmesın utanırım kıraz gibi kızarırım şimdi aklıma gelmıyor yazacak dun sardunya tost yaptı bugun kım yapacak ayy havalar çok sıcak bırazdan sular kaynayacak ben burdaydım ama uğrayam dedim diğer foruma ama geldım şimdi haydennn başlayak oyunaaa görelim kım zekı kım yaman bana bulaşanın halı yaman dedıklerıme alınmayın aman burası oyun yeri felsefe yeri sanmasınlar aman amannn Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bana tas atmadan duramazsin fasulye gibi fokur fokur kayniyosun erbay gelsin yesin visneleri yavas kulan arabayi eksozu kaynatiyorsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bana tas atmadan duramazsin fasulye gibi fokur fokur kayniyosun erbay gelsin yesin visneleri yavas kulan arabayi eksozu kaynatiyorsun Hahahaa Egzoz dedin aklıma geldi Bugün otobüs yarıda kaldı Yanımızdan motosiklet geçerken Amcanın biri ayy nasıl korktum diye bagırdı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 vah bana vahlar bana astı beni natalıa ya gulle ne demeli kurudu helva yapa yapa kız yumote nerdesın kıtaplarla derttesın senı özledım forumda tez gunde aramıza dönesın efkarlandık dün gece şiir yazdık topice sardunyamda ne etsın kaşarlı tost ye desın taurus bı kaybolur duldulden pek yorulur duldul kaybolunca onu aramıs olur hey glorıa golrıa çağrıştırır bana florya sen bensın ben sen anlayan anladı ya ya erkan nerdesın bı kayboldun gelmedın bize kım manı yazcak hay ellerın dert görmesin erbay olmuş mu usta yetişemem sana bu hususta beğenmezsen cırmıklarım bende ıyıyım bu hususta Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.