Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Niye herkes böyle konuşiy Orda burda birbiriylen atişiy Böyle yazınca kelimeler uyuşiy Anladım bu lehçe bana çok yakışiyyyy Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 aysum neden böyle konişiy ama güzel konuşiy Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Nasil olduysa birdenKulağum çinlamiştur Haçan aristokrat uşağum Mutlak beni anmiştur.. Kemençenin yayuna Tikkat edesun tikkat.. Yaşlanmakta ne demek daa.. Geldu senun son saat.. Magazinun nabzunu Ben atarum tutarum Deymen benum bam telume Kafam atarsa yıkarum.. Uşağum senun gözlerin Fırıl fırıl döneyi Bu bekarluk derdu de Senun sonun olayi.. çınladi kulaklarun ben hep seni anmişum her gördüğüm sakalliyi evliya çelebi sanmişum... son saatim yaklaşti bir portföy bulamadan boşa kürek salladum bir yuva kuramadan.... magazinun nabuzi iki atar bir tekler evde kalmış kızlar hala prensini bekler.... gözlerimin dönişi açlıktandur ahucum geturun yemeğimide edeyim ona hucüm... habu dertsiz başuma ben niye iş alayım bekarluk sultanluktur ben hep böyle kalayım... mısırımın püskili ayni yarin saçidur tartılmama az kaldi bugün ayın kaçidur... karuşturdum aylari günler su gibi akar değmeyun ahucuma habu forumu yakar... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 uyy erbay usagum ne yaparsunn trabzonsporu hala tutaymisun ben askerden dondum oldum sen hala bekar mi kalacagsunn Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Haçan çok zaman oldi Buralar sessiz kalmış Almak lazım tozunu Forumu sisler basmış.. Aristokrat uşağum Nerededur kimbilir? Erbay derler aduna Erukler gözdesidir.. Radyam ne eyler acep Forum semalarunda Ha bu diloş çıldırır Keçiler diyarunda.. Komşumdur denizkizı Kahvesine hastayum.. Vefalı bir uşaktır Gelene anlatayum Leylam gökkuşağumdur Onsuzluğu neyleyim.. Haçan varam yanuna Halımı söyliyeyim Sarmaşığım nerdesun Şiirler öksüz kaldı Haçan bu garip iğden Bilki hiç unutmadı.. Pudik camiasınun Temelleri sağlamdur Her kim ise üyesi Hunisi başındadur.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 çıktuk yaz tatilineda herkes biyerlere kaçti ahucum geri döndüde foruma ışuk saçti..... bir garip aristokratum gezdum olimpostan kaşa böyle güzellukler görmedum insanmısın sen nataşa.... aşuk olmuşum aşuk doğasına havasuna neden huni takeyler pudikler kafasuna... kemençemun telleri ince ayardur ince kalbim yerunden çıkar ben ..... görünce Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Amaninde hanimiş Erim Bayım Nasıl da yazmış böyle canım Gel sende katıl bize Alttan gelen yepyeni üye Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 aşıklar toplan mı buraya sazlarını omuzuna bunca sayfa boşuna yazmışlar yazık olmuş işte geldim buradayım saz çalmasını bilen hele toplansın sözüm üstüne söz varsa hele geçsin atışalım ben bir gezginim ozan elinden ferhatın dilinden şirinin yüreğinden yaşanan bunca dertten size öyküler getirdim burada aşık ararım kopyala yapıştır yapmayanlardanım çok sitede atarım tutanvarsa geçsin karşıma adım aydın koray diyebilirsiniz bana ozan oğluyum bilmenizi isterim bunca divan gezdimde kimse susturamadı daha diyar diyar gezerim aşıkları dinlerim ben sölemeye başlayınca neden susar aşıklar anlamam derim sözüm üstüne söz varsa geçsin karşıma uzun yoldan gelmişim kısaca tanıtım kendimi isteyen var ise atışma hele geçsin karşıma bumlara cevap yazmayın sakın siz atında ben tutarım benim attığımı tutacak varsa hele geçsin karşıma Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Amaninde hanimiş Erim BayımNasıl da yazmış böyle canım Gel sende katıl bize Alttan gelen yepyeni üye ismin ne bilmem ben önemli olan sözündür diyem madem bukadar dilisin söle sözünü atışalım hemen sahte aşkların yazarısın birilerinden duyup yazı yazarsın madembukadar atarsın söel sözünü atışalım hemen Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Aşuk maşuk dur hele Gel biraz yanaş böyle Kulağını aç iyi dinle Boş meydan diye sevinme İki satır ezberin var Buralar gelmesin sana dar Dilin zehir içmiş sevinme Karşında koca doktor var Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Aşuk maşuk dur heleGel biraz yanaş böyle Kulağını aç iyi dinle Boş meydan diye sevinme İki satır ezberin var Buralar gelmesin sana dar Dilin zehir içmiş sevinme Karşında koca doktor var doktor felan anlamam hasta değilim ağlamam eğer hasta dahi olsam sana muayine olmam aşıkmısın helede sözün varmı bana de iki satır demişsin ama hele beni bir dinle derviş torunu ozan oğluyum seni ben hep sustururm sen beni tanımadın hele gelde tanışalım ben her söze laf ederim söz üztüne söz derim kopyala yapıştır yapacaksan benimle işin olmasın derim diyar diyar gezermiş atam aşıkları dinlemiş babam bu yeni nesik aşıkların ben sözünden anlamam sen bana laf atmışın demek meydana çağırmışın sen sazını alda gel biz seninle atışalım doktor amca iyi dinle burası hastane değil bunu bile aşıkların ozanına senin ne haddine muayine hadi söle sözünü bende duyam sözünü iki satır yazmışın hele diyiver ismini kime laf atacağım bileyim doktormusun ne bileyim mesleğine lafım yok ama seni ben sözümle döverim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Hoş geldin forumumuza Selam yeni dostumuza Bir aşık eksikti O da oldu sonunda Madem uzaktan gelirsin Elin boş üzülmezsin Bizde adet böyledir Hediyeni getirirsin Burası okul sana Hem dersler bedava Atışmayı öğrenince Çıkarsın bu meydana Aşık adam gezmezmiş Diliyle büyülermiş Onu duyup sevenler Koşar yanına gelirmiş Sazın yeri sazlıkta Sır iyi bakmakta Eğer sazı bulursan Doktor burada başlıkta Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Hoş geldin forumumuzaSelam yeni dostumuza Bir aşık eksikti O da oldu sonunda Madem uzaktan gelirsin Elin boş üzülmezsin Bizde adet böyledir Hediyeni getirirsin Burası okul sana Hem dersler bedava Atışmayı öğrenince Çıkarsın bu meydana Aşık adam gezmezmiş Diliyle büyülermiş Onu duyup sevenler Koşar yanına gelirmiş Sazın yeri sazlıkta Sır iyi bakmakta Eğer sazı bulursan Doktor burada başlıkta Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 heybem yanımda doktor selamım yüreğimde doktor sana verilecek en güzel hediye bir ufak temessüm doktor yayan geldim doktor amca hele bir ilaç yaz bana: senin yazacağın ilaç derman olmaz ama gönül yarama sazınını ne saklarsın ahıra orada hayvanlar barına bir kılıfın yoksa daha ben hediye edeyim sana ben diyar diyar gezerim bütün aşıklara söz ederim her sitede ismim var bunu herkeze söledim reçeteler yazarsın ilaç yazar ama deva olmazsın hele gel yamacıma bu ozan sana bişeyler anlatsın sitelelerde gezerim herkeze söz ederim benimle atışacak çıkmadı daha hele senide bir dinleyelim kendini yorma derim burada rezil olma derim benden daha aşık yok boşa çabalama derim madem bu oyunu bilirsin neden hala söz edersin yaz hele dörtlüğünü bende sözümü diyeyim başlayacaksan dörtlük yazacaksın sözlerin kafiyeli olacak ve son mısralarıma göre söz edeceksin mektebi açmışın ama yanlış öğretmiş hocan sana o aşık değilmiş sizi fena kandırmış bizim hocammız doğadır çeşit çeşit kuşlardır bir ümmetin aşkıdır iki benim yarimin şahsıdır kimseden almam örnek dilimle sölerim bunu bilek sen biraz yavaşsın biraz daha öğrenek Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Ben asik degilim bende atisirim Sizlerede bir guzel satasirim. Oyle sizin kadar uzun uzun yazamam amma Sizdende geri kalirim sanma.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Sen aşıksın arkadaş Sataşsan ne olur kardaş Olsun yazdığın kısa mısa Geri kalma bizden forumdaş Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Sen aşıksın arkadaşSataşsan ne olur kardaş Olsun yazdığın kısa mısa Geri kalma bizden forumdaş kısa metraj film gibi aşkımın dizisi gibi seni eleyeceğim eleğimin unu gibi Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Ben asik degilim bende atisirimSizlerede bir guzel satasirim. Oyle sizin kadar uzun uzun yazamam amma Sizdende geri kalirim sanma.. bizden geri kalma sakın yoksa bu atışmayı kaçırırsın en güzel sözler bende bunları sakın kaçırmayasın Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Hızını kesmiş gördüm Pek de çabuk söndün Atışırım ben derken Tek dörtlüğe düştün Kime aşıksın birader Halin pek derbeder Eğer paran yok ise Veriversin senin peder Aşıklar şaşkın olur Boylarıda bodurdur Kızmak yok hemen Sana son sözüm budur Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Hızını kesmiş gördümPek de çabuk söndün Atışırım ben derken Tek dörtlüğe düştün Kime aşıksın birader Halin pek derbeder Eğer paran yok ise Veriversin senin peder Aşıklar şaşkın olur Boylarıda bodurdur Kızmak yok hemen Sana son sözüm budur 4 lük olsun dedim cümleler gerçi bende bitmez sözler parayla pulla işim olmaz bana dostun selamı yeter sen rahat ol kardaşım bu gönlüme sen söz bulamazsın senin gibi aşıkla geç yaşımda atışmışım harap eylemiş yarbeni zindan eylemiş gözün beni bir aşk yüznden ben beni geçemedim bunu bilesin yıllardır ben yanarım hem söler hem çalarım senin gibi aşığı ben meydanda ararım alfabe yasak bize maniler dize bize aşkın peşinden git hele sende öğren atışmayı bence divana diller uzanmaz :uzansada aşık durmaz kimki ona dil uzatsa bu aşığın sazı susmaz bizden kesilmez maniler her dilden öterya bülbüller ben kendime mest olmuşum senin gibi aşıklar anca meylerde gezer yaz dedin diye yazıyorum uzun olsun bakalım sözler sölüyorum sende benim gibi at hele kardaş bu meydanda ben atışıyorum her yerde bülbül öter kargalar susar da onu dinler senin gibi aşık olanlar elbet saygısızlık etmez de aşık sözü dinler hadi kurun divanı misafir görmüşünüz bu ozanı bir tas bile yayık ayranı verinde atışalım hemen ben çalışan bir kulum ama eksik kalmaz hiç bir sözüm sözüm üstüne söz eden olmaz eden varsa hadi atışalım sen ezberlemişin iki cümle ne sölersin onu gündüz gece aşığın gönlü nice sen aşık olamazsın kardaş aşk acısı sinemde olur söler onu aşıkta cihana duyurur bir mendil ıslanırda pınarar kurur sen atışamazsın benle kardaş dilin yetmez bana be kardaş domuz bağı yapmışsın kendini hele çöz gelde sen ipini zincire vurulmuş bu kalbimi görde şükret sen ipine kardaş yıllarım geçti aşk peşinden nice farhatlar geçirdim ben sazım sesinden birde şirini görtecektin benim sözlerimden haline acıyorum yarışma benle kardaş sen mektebinde oku aşkı sevdayı hele çocukla oyna sen bu oyunu benim gi aşıklara dil uzatma gönlün gücenir unutma bunu masallarda ki gibi değildir sevda aşk yazmakla bitmez roman değildir unutma iki kelimeyle anlatacaksan eğer sağır birini bul ona anlat sevdanı çiçeklerle mektup süslenmez söz olmayınca gönül sevmez sevdiğinden ayrı kalırsan ona bir gonca gül yetmez çiçekler topla dağdan bayırdan mektup yazacaksan rica et bu ozandan aşık değilsen hele uzak dur sazımdan senin aşkın bana fıkra gelirbe kardaş 14 yaşımda sevdim şirini 16 altı yaşında kaybettim sevdiğimi kara toprağa girdi gireli gün yüzü görmedim ben kardaş bir mendil yollamış anası elinden göz yaşları saklı ciğer paremden mezarının başında gönül dilinden tek seni sevdim yazmış haberin varmı aldılar elimden saramadım onu çok kıydım canımada bulamadım yolunu o gitiğinden beri bu gönlümü hoş eden olmadı haberin varmı yaşım oldu 27 kardaşim ben genç yaşta yaşlanmış bir ozanım aşkın dilinden çalan bir genç ihtiyarım senin aşkın bana fıkra be kardaşım mendilim var kara benim elimde sazım benim ben söylerim aşk için sözün varsa söle kardaşım ne diyarlar gezdim aşk peşinden be doktorlar gördüm ben aşk yüznden bir melhem için dünya gözünden sölemedik sözüm kalmadı benim şimdi garip bir ozan olmuşum yıllar eskitmiş bizide artık durulmuşum tek tesellim olmuş aşka sözlerim ben hergece bunu çalar bunu sölerim her aşıkla bağ kurmuşum her derde bir dert bin deva olmuşum senin derdin ise eylence benim sazım kılıfımda çıkartırma onu kardaşım sözlerim dere boyu hele sen bunları bir oku daha başlamadan yoruldum deme nasıl bitirecez bu oyunu misketlerin nerede hele diz bakalım bir yere benim torunlarım la sen hele oynarsın sen kardaşım sözün bitimi deme manile ryeter bana deme bunlar yeni duydukların duymadıklarını diyecem sonra hele sepet aldım sapıyok içinde meyvesi yok yar benden ayrı kalmış anasının haberi yok iki mendil yollamış birisi senin için bu aşığın sözünden gözünü silmen için çadır kurdum bayıra sedir kurdum ortasına astım ayraları ağaca gel hele bir atışak mezemiz sohbet olsun bizm sözümüz öz olsun duyan varsa otursun atışacakmış domuzbağ ben bağlamam kimseyi herkez sözünü demeli bu aşk çadırında susturamaz beni birinin ne dli ne ipi yeter şimdilik bukadar sana yarın cevap bekliyorum unutma son sözü ben sölerim sözün varsa yaz sabaha Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 makasa gırıyorum araba surerken yıne kavga ettık alkol yuzunden sobada pıser ne guzel kestane bır turlu alısamadı benım su halıme kavga kavga kavga nereye kadar sanırım yolun sonunda ayrılık var nerden tanıdık senı yanastık yanına galıba senın baban gelmıcek ımana tabı babandan once senın gelmen lazım sanırım benım alkolu bırakma lazım Alıntı
Φ one-friend Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 makasa gırıyorumaraba surerken yıne kavga ettık alkol yuzunden sobada pıser ne guzel kestane bır turlu alısamadı benım su halıme kavga kavga kavga nereye kadar sanırım yolun sonunda ayrılık var nerden tanıdık senı yanastık yanına galıba senın baban gelmıcek ımana tabı babandan once senın gelmen lazım sanırım benım alkolu bırakma lazım MAKASA GİRME ARKADAŞ SEN BENİ DİNLE ÇOK HIZLI GİDİYORSUN EL FİENİN NEREDE AYAŞ MISIN SEN KULANIYON ARABAYI BU HALDE SAĞLIK LI YAŞA SAĞLIKLI OLSUN ÖMRÜNDE Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Ayaşın ne işi olur aşığın sofrasında, Frenin ne işi olur çoraklı toprağımda, Aşık deli divanedir sevdasına, Mecnun,halt etmiş bu sevdanın yanında... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 ... bir gülüşte hecede tende dudakta herşeyden uzakta.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Sevda için göze görünen dilber Ne gezersin salına salına Ne bakarsın sağına soluna Dön bir bak kara yazılı bahtına... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.