Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ellerin dert görmesin yazmışsın uzun mani baktım baktım bulamadım adım nerede hani Allah klavyene zeval vermesin bi daha beni unutma kızarım gani gani Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 aysum yazmam mı sana arada bir görüp hasretım sana sık gelde özletme yollarını gözletme oy aysumum aysumum saç kalmadı yolmuşum aysum sana mecburum a.ilhan kızmasın mahcubum burası sıcak yanayrım kazanda kaynayırım orası serınse gelem yanına sıcaktan patlayırım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 aysum da gelmis sefalar getirmis elleri bos gelmis bari yapsaydin bir kek yerdik hep beraber forumda tek tek caylarida natalie yapsin erbay da hazira konsun sedelina göz kirpiyor sanki bana ben cayi yaparim diyor Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 İLKİN GUNAHI YOKTUR DUZELTTİK VERDİGİMİZ GECİCİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLEMEYİ BORÇ BİLDİK dün size ne oldu oyle almışsınız sazınızı elinize dokturmussunuz bi guzel Aşıklar atışıyor bölümüne sedelinam forumda gordum seni sardunyam kızzz hala gelmedin mi ben hazır ve nazır beklerim ki gelesiniz sizi bugun işten erken kaçtım gelir gelmez forumu actım bu forum olmasa halim nicedir benim gonlumde forumummmm yucedir Erbay buyur bak ben de yazdım off aman ya burasını bi turlu uyduramadım Ne derlerdi sana hatırlayamadım Dur bi bakimmm neydi? Haa Oynak Beyimm Sedelina canım ne oldu sana oyle akşam dokturmussun ama biraz huzunlu gibiymişsin vesselam ben erken yatmış idim ilgilenemedim sardunyam varmış iyi ki... ben gelemedim Gecenlerde dogumgunum idi sağolsun arkadaslarım, kutladı hepsi Canımsınız hepiniz benim söylediklerim gerçekti Sarı lalelerim dışında butun ciceklerim benden size geldi Taurus, Sedelina ve Sardunya der ki size Gloria İyi ki de arkadasımsınız Sizi tanımak benim için şerefti Aça kızz hikayen cok komik Okudum bayıldım yerleşti yuzume gülen mimik Taurus, Dev Sedelina'dan kurtuldu aman Nineudan da kurtulur mu acaba el mi yaman bey mi yaman devamını bekliyoruz şimdi de yerleşti yuzume meraklı mimik Acelen ne diyeceksin belli ki senaryoyu daha bitiremedik Gulll seni unuttum sanma Seni unutanı da Allah unutsun diyeceğim kanma Az ye biraz sonra haline yanma 5 kilo aldın geleli beri foruma Olmadı ilki begenmedim ben de Düzelttim yeniden yazdım bi de buna bakın hele Aysun sedelinam seni nasıl unutmuşum boyle Şimdi bak adın geçer artık manimin içinde de Benden bu kadar arkadaşlar Bu ilk idi devamı da var Görelim biraz da sizi Bekliyorum dort gozle maninizi ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 gloria aklına sağlık nasıl bulmuşsun bu kadar kelimeyi bazıları biraz alakasız olmuş ama o kadarı da olur yani gülsüne yapmam mı kek ama evde kalmamış etimek çayları da boşverin sıcak burası açarım kola size olur demi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Aysun deme gozunu sevim oyle Düzelttim gene mi olmamış söyle Yok "deme oyle dedim" sonra yine peşinden "soyle" Ben ne dediğimi biliyor muyum aklım başka yerde Aklımı alanın aklını alsın Allah O da yaşasın benim yaşadığımı şu anda Beddua mı ettim bu ne boyle Ben de anlamadım aman boşver gel hele şöyle Unuturuz sanma hhheyyy Madalyonun bi de öteki yuzu var neyse ney Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 evi temızlıyorum of aman heyy ne zor iş ne yaman eyy nıye bayanlar temızler hepp halim yaman heyy Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Bugün çok neşeliydim Deki bomba gibiydim Ne olduysa bilmem Birden bire delirdim.. Gereksiz yere üzmek niye Herşey giderken iyiye Yok ısrarlıyım diyorsan Bekleme gelmem geceye.. Anlatıp ta sıkmayayım Başınızdadır hepinizin Ben katlanamıyorum Bilmem haliniz nedir sizin.. Gloria sende mi dertlisin İzin verme seni üzmesin Baktın ısrarcı oda bunda Koyver ipini gitsin.. Çok çiçek gelmiş bugün Mutlu ettiniz beni Allah ta sizi mutlu etsin Bedduadan iyi demi.. Düldül'üm şişmanladı Yemek yiyip yatmaktan Az koşturmak lazım Sedoş'un arkasından.. Güllü yemiş yemekleri Olmuş kilo elliyedi Boy da kısa olunca Ümit ustaya benzedi.. Çoğunu sevdiğim yerde Azı görmez benim gözüm Baktım hemen üstümde Yazmamaktır güzel çözüm.. Çalışmaktan yoruldum Tatile çıkmam gerek Marmaris'tir umudum Bana bi arkadaş gerek.. Salı günü Tırmanıcam Kayalara dağlara Az stres atıcam Düşmezsem aşağılara.. Şarkı söylemek te güzel Moral yerindeyse eğer Yok sıkkınsa canın Solar mazharın sarı laleler.. Uzattım galiba keseyim Bu başlıkta yeniyim Mazur görün siz beni Birazcık sinirliyim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 nıye sinirlisin ne oldu sarı lalerini kim yoldu ne buaralar böyle benım de içim efkar doldu aman tırman dağlara iyi gelır sırt ağrısına ne şanslısın ya bizde çıkabilsek oralara ne oldu nıye delırdın katlanamadığın nedır anlat ey dost sardunyam sana da yapar tost efkarlıyım dedım gece gece hüzünlendım sardunyam efkarıma yaptı tost bırden bıre neşelendım yaww nerdesınız uçtunuz garii gelmezsenız gıdem bari sızsız öksuzum forum da bende çıkam yetti garii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 şu dağlarda görduğün duman değildur kardur habu forumda ozan ne kadar da çok vardur.... güneş altu dağlari öğleyundur öğleyun haburayi boş bırakmayun biraz da siz söyleyun..... yatma yeşil cimene mintanın boyalanur natalia habu saçların nerede boyalanur.... durmam burada durmam köyüme gideceğum ben aklumdakini değil kalbimdekini seveceğum... ben ermiş değilimki sevaplardan ereyum şu site milletine bir selam göndereyum..... sürmene köprübaşı gülüm gezeceğiduk kız nereye gidersun karpuz keseceğiduk.... habu gülsün yemek yer Ter akar oluk oluk ben onu yapacağum tarlalara korkuluk..... natalia yiyipta Hep içune atayir Herhalda çalişmayir Yiyip yiyip yatayir... bilen bilmeyen atmış sayfaları karartmış en güzel türkileri bizim gloria yazmış.... sevdaluk edecesun sevda bilenlerlan sedelina sen bu türkülerle biraz daha oyalan.... iki turki yazayim gelmiştur sira sana yapayum evunun tavanini bedavaya badana.... Ettun yeni elbise Taktun beyaz yakayi natalia galiba saçına boya yapayi.... senda güzel atarsun ey gidi taurusum anahtarlari durur hala kapidedur ford taurus'um... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 habu gülsün yemek yer Ter akar oluk oluk ben onu yapacağum tarlalara korkuluk..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Benim sacım boya değil Görmeden yazmayasun Bunu da nerden cıkardun Ha gözün körolmayasun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 haburası neredur oy natalia sorarum sana atma yerunde atulur habunu diyeyim sana.... ettun gözlerumi kör ben daha görmeyirum her taraf karardı birden bir daha yazamayirum.... ettum seni korkuluk ekız beğenmedin mi kargalar konar kafana ben sana demedim mi ... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Burasu Karadenizdur Senin memleketin Yiter ittiğin gari Öllüğün körü Havalar cok sıcak oldu Hocam klimayı açsana Durulmaz oldu buralarda Serin yere kaçsana Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 benum yerum serindur sana açayım klimayı unutmayasun sakun pastanun üstüne kremayı... aldum pazardan karpuz yarmişum ortasundan natalia parfüm sıkmış durulmey kokusundan.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Bahçelerde maydanoz Bu ne biçim lacivert Gel bize bazı bazı Bugün 23 Nisan Yaşasın Anneler Günü Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 işte budur çekirgem çok güzel sallayisun çorba gibi hepsini birbirine katayisun..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Çok güsel sallarım Hepsini birbirine katarım Sen acıkmaya başladın herhal Az dur sana yemek yaparım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Cebumdeki harçluğum indi iki kuruşe oy natalia yemek yapacak bakun habu işe.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ben yemeğimi yaparım Sende güselce yersin Bişey olursa ben karışmam Hastane işlemlerini kendin halledersin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kar yağıyor yağıyor Abamı giyeceğim natalia bir yemekte ben sana edeceğum... tiren gider otmezmi komurunu dokmezmi ALLAH'um habu kızlar yemek yapmayi bilmez mi.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Hastanade dayım var Koğuşlarda sayım var Natali erbay nerdesiniz Size bir çivt sözüm var Sizi severim biliniz Ama uzaktır iliniz Nasipse görüşsek Çok şekerdir diliniz.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Bilmiolaar sen yap da yiyelim o zaman çok bilmiş Hem bu havada ne karı doğru uydur Kral sorma daha bi şeker olmak için bol bol çikolata ve şeker yiyorus Tavsiye ederis yaneee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 hoşgeldun kralx abi ne diyecesun bize habu kızları ben getirmişum dize.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Neden getirdin dize Getirseydin bize Çay yapardım size Nurgül, şengül, pakize Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.