Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Ölümler,dengededir...Yıkar geçer, çoğu kez enkaz bırakır gerisinde...Ama yaşamaya devam edersin alışırsın,avunmak istersin avunacak nedenler yaratırsın... -ki vardır da zaten...ölümlerin insana verdiği o dayanılmaz acı vardır ya..hani dünya o an yokmuş gibi gelir yada yerle bir olmuş gibidir ben inanıyorum ki CANUGUR arkadaşın ailesi,sevdikleri bu hissleri hepimizden daha net yaşamışlardır!!..Ben kendisini tanıma şansına erişemedim!!!Sevgili CANUGUR biryerlerden görüyorsan,okuyorsan gülümse sen sadece erken gidenlerdensin geride hoş ifadeler yazdıracak biri olmak güzel!!!umarım hepimizin için geçerli olur bu......Bulundugun yerlerde mutlu olursun umarım............................. Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Ölmüş birisini hatırlamak güzeldir tabi. Benimde yakında bi arkadaşım öldü, çok üzüldüm. Gencecik çocuktu, kanserden öldü. Onun ameliyat parası kadar parayla, ondan kaç yaş küçük çocuklar son model arabalara binip bir ayda harcıyorlar harçlık diye. Para işte insan hayatından daha önemli. Bak şimdi hatırladım arkadaşımı ağlayasım geldi. Söyle hakim bey, bu da mı gol değil be. Bu da mı gol değil. Geçmiş bayramış yitmiş ömrüne kutlu olsun. Kim bilir aramıza katılıpta ölmüş kaç kişi vardır da bilmiyoruz hiçbirisini. Nerden bilcez ki, hepimiz diğerimiz için yazıyız sadece. Ben yarın ölsem kimsenin ruhu duymaz. Üzüntü krizim başladı, susun iki dakka be. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Bu arada canugur'u rahmetle anmana gerek yok sevgili godzilla.. Kendisi hala hayatta(en azından çok yakın zamana kadar öyleydi)... Böylece bir asparagas daha sona erdi teşekkürler yam_yam! Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Evet.. Canugur'un ölüm haberi asparagastır. Aslında bunu daha o zamanlar bilmemize ragmen bir takım zorunluluklar nedeniyle açıklayamamıştık. Sonradan da unutuldu gitti.. Bu arada yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına bir not ekleyeyim: "Biz" derken forum yönetimi bunun dışındadır. Forum yönetimiyle bir bağım olmadığı için forum yönetiminin bundan haberdar olup olmadığını bilmiyorum.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Evet.. Canugur'un ölüm haberi asparagastır. Aslında bunu daha o zamanlar bilmemize ragmen bir takım zorunluluklar nedeniyle açıklayamamıştık. Sonradan da unutuldu gitti.. canuguru kaybettik hükümsüzdür zayi ama bunun açıklanmamasından dolayı gerçekten çok üzüldüm. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 canuguru kaybettik hükümsüzdür zayi ama bunun açıklanmamasından dolayı gerçekten çok üzüldüm. Geçerli bir mazeret olduğunu söylemekle yetineceğim.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Geçerli bir mazeret olduğunu söylemekle yetineceğim.. peki Allah uzun sağlıklı ömür versin herkese Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Evet.. Canugur'un ölüm haberi asparagastır. Aslında bunu daha o zamanlar bilmemize ragmen bir takım zorunluluklar nedeniyle açıklayamamıştık. Sonradan da unutuldu gitti.. Bu arada yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına bir not ekleyeyim: "Biz" derken forum yönetimi bunun dışındadır. Forum yönetimiyle bir bağım olmadığı için forum yönetiminin bundan haberdar olup olmadığını bilmiyorum.. Bu söylediklerin doğrumu yamyam? Yani adam yaşıyor ama zorunluluktan kendini ölmüş göstermiş öylemi Hey yarabbim.. Ne ki peki şimdi bu?insanların duygularıyla dalga geçmekmi?Yada bakim ben ölünce millet arkamdan ne konuşacak merağını gidermekmi? Ya da ne biliyim Amerikan filmlerinde ki gibi sigorta şikertinden para almakmı?? Peki bu başlık hala burada ne arıyor o zaman? Zorunluluğu her ne olursa olsun bu son derece nahoş bir durum.. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2009 Ne kadar ilginc degil mi?Gecen yilmi yoksa önceki yil mi bilmiyorum,bir yazi yazmistim,sevgili Gloria'dan bir ileti aldim (ÖM):"Sayin politika,yazinizi okudum,bana canuguru hatirlatti..."diye,inanin ki ta o günden beri ben canuguru vefat etti diye bilirim.Ve de cok üzülmüs Gloria'ya canugur hatirlatmis olmaktan utanmistim...Ve simdi canugur yasiyor...yasasin yasamasina da neden insanlara böyle yaparlar anlasilmaz soguk sakalar bunlar. saygilarla Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2009 Az evvel aci bir haber aldim ve halen soktayim... Bu ani defteri gercek anlamda bir ani defteri olacak cünkü canugur artik aramizda degil. Ben onu ilk kez 1,5 sene evvel burada tanidim ve cok kavgalar ettim, ama her ne kadar zit görüslere sahip olduysakta, belki önplanda sert atismalara megil verdiysekte, hep arka planda özür dilemeyi bildik ve saygidan taviz vermedik. O kendi inandiklarini sonuna kadar savunan, akilli, samimi ve olgun birisiydi. "Hiç bir insana rastlamadım ki, onda öğrenilecek bir şey olmasın." demis Alfred de Vigny, ben canugur´un yazilarini takip ettigimde cok seyler ögrendim. Ve hayat dedigimiz bu sahnede, ister sanal ister reel, su veya bu sekilde rol alan insanlar bir sekilde iz birakiyorlar ve canugur belki benim sahnemde büyük rollerden birine sahip degildi, ama iz biraktigi kesin. Umarim gitti yerde huzurlu ve mutludur "canugur" ismini kullanan üye yazdığı diğer forumda bu iletinin tarihinden çok sonraları da başlık açmış; örneğin şu an önümde duran bir pencerede 10-01-09 tarihli bir başlığını görüntülüyorum. Bu konu yazmakta olduğumuz forumda vicdani bir etkiye sahiptir ve lütfen bilgili olanlar, diğer forumda da yazanlar mümkün olduğu ölçüde açıklamada bulunsunlar. 3 senedir ölü zannediliyor bir isim burada. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Geçerli bir mazeret olduğunu söylemekle yetineceğim.. Dostum valla bende merak ettim nasıl birtakım zorunluluklar yüzünden? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Evet.. Canugur'un ölüm haberi asparagastır. Aslında bunu daha o zamanlar bilmemize ragmen bir takım zorunluluklar nedeniyle açıklayamamıştık. Sonradan da unutuldu gitti.. Bu arada yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına bir not ekleyeyim: "Biz" derken forum yönetimi bunun dışındadır. Forum yönetimiyle bir bağım olmadığı için forum yönetiminin bundan haberdar olup olmadığını bilmiyorum.. ölüm haberi asparagastır aramızda takıldık eğlendik diyo yani. hocaaa milletle dalga mı geçiyosunuz yaaa. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Çok anlamsız... Mazereti ne olursa olsun ölüm açıklaması soğuk ve gereksiz... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Çok anlamsız... Mazereti ne olursa olsun ölüm açıklaması soğuk ve gereksiz... yaw ben canugur falan tanımam da şu ilk iletilere bakar mısınız yaa. millet üzülmüş, kahrolmuş. şimdi de asparagas deniyor. böyle mantık dışı bir şey olur mu? çok ayıp ötesi bir durum yaa. diyecek bir şey bulamıyorum. insanların duygularıyla bu şekilde oynamak hiç hoş değil. 1 Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 yaw ben canugur falan tanımam da şu ilk iletilere bakar mısınız yaa. millet üzülmüş, kahrolmuş. şimdi de asparagas deniyor. böyle mantık dışı bir şey olur mu? çok ayıp ötesi bir durum yaa. diyecek bir şey bulamıyorum. insanların duygularıyla bu şekilde oynamak hiç hoş değil. zaten dert de o... herkes ölecek bi gün... de bu kadar sözün üstüne kalkıp, ''ölmedi aslında ama biz size diyemedik bazı zaruretlerden dolayı'' demek ne büyük izansızlık... sus bari sesini çıkarma... ayıp hakaten... Serin gelin arkadaşlar... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 ilginç ne milletiz ama 1 Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Değerli görülen, sevilen bir insanın hayatta olduğunun ölüm haberi sonrası öğrenilmesi ''güven,samimiyet,edep'' gibi değerler öldürülmeden kendi seyrinde olsaydı herkes sevinirdi ya şimdi?''Güven,samimiyet,edep'' öldü şimdi de insanın içi bunlar için burkuluyor. Muhabbetle... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Değerli görülen, sevilen bir insanın hayatta olduğunun ölüm haberi sonrası öğrenilmesi ''güven,samimiyet,edep'' gibi değerler öldürülmeden kendi seyrinde olsaydı herkes sevinirdi ya şimdi?''Güven,samimiyet,edep'' öldü şimdi de insanın içi bunlar için burkuluyor. Muhabbetle... Size katılıyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 ALLAH rahmet eylesin değiştiriyorum...ALLAH akıl fikir versin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.