Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bu senin :)

ayy yavrumm benim nasıl şeker bişeymiş o öylee :wub: emziğini de çok beğendim ayrıcaa :)

canımm benim ya teşekkür ederim.. bişiy dicemm ben bu köpekçik bana yardım eder mi şu sınavlarımdan bir kaçına onu sokayım... hav hav lasın geçsin sınavlarımı :(

ama çok şeker gerçekten yaa.. bak gülüyorum şu an ne mutlu yaşasın :) ben bu gazla asit-bazları sular seller gibi çalışırım :w00t: ( nasıl gaza getiriyorum kendimi ama :grin: )

öptüm kocaman.. teşekkürler tekrardan bu güzel köpeğim için.. o artık benimm :rolleyes: canımsınn :hug:

• Cevaplar 719
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Ruh ikizimm sorma yaa benımde sınav haftaamm pufff....

Ben sayfana yazarım sen yokken merak etme sennn hiç bırakırmıyım buraları yalnızz...

Sınavlarında başarılar ruh ikizim, sen herşeyin en iyisine layıksınnn :D

Gönderi tarihi:
Ruh ikizimm sorma yaa benımde sınav haftaamm pufff....

Ben sayfana yazarım sen yokken merak etme sennn hiç bırakırmıyım buraları yalnızz...

Sınavlarında başarılar ruh ikizim, sen herşeyin en iyisine layıksınnn :D

ah ahhh hiç sorma ya yarında kimya sınavım var bir bilsen nasıl kötüyüm şu an :( off ..içim sıkıldı anlamıyorum kardeşim asit-baz kafam karışıyorr... off :crying: azimm azimm ve sabrın sonu selamet diyorum bakalım bu sabrın sonu selamet mi olucakk :w00t:

canımsın sen benimm yaa :hug: iyiki varsın cidden...öptüm kocaman seni ben gidiyorum yazını gördüm mutlu oldumm bak bu resim çok güzell :D

60.jpg

ne hallere geldim ben böyle yaaa :( ahh uleyn ahhh efkarlandım.. :lol:

Gönderi tarihi:

Benim bugun et-su dersinden sınavım vardı çok güzel geçti :D

Kimya bizim mesleğın ana dersi neler çektım o asıtlerden bazlardan, ıyy hatırlamak istemiyorum....

Ruh ikizim sakin ol canım, başaracağız merak etme. Dur ben okuyayım seni, elemterefişşş kem gözlere şişşş tütütütütü :D:D:D

Resim harbiden tam bizlik :D

Gönderi tarihi:

evet sıyırmış , kafayı yemiş öğrenci modeliii :grin: biz işte...sen ve ben :P akıllı mıyız kii ? :unsure: yokk bee nerdee :D

baksana halimize...heeh üflee üflee...nefesin kuvvetliymiş ruh ikizim bi üfledin benim gibi fırtına gibi esen 'sen estikçe ben fizana uçarımı' ne hallere getirdin :lol:

insan kendi nickiyle dalga geçer mi hiç...o kadar normal dışı oldum işte.. :w00t:

evett başarıcazz..başarmalıyız...başaramassak başarmanın tadını almanın başarısını hissedemeyiz... :sick:

asit ve bazla kendimi boğuyorummm buraya gelip nefes alıyorumm artık düşün (=

evet evett kimyadan benim çektiğimii Mecnun Leyla'nın verdiği aşk acısından çekmemiştir cidden :P ( mübağalanın da bu denlisi.. ah asitler ah bazlar ne hale soktunuz beni pee... -_- )

Gönderi tarihi:

Sen merak etme sağlam bir savunma ile hepsini yenersin, sıkı bir çalışma temposu lazım...

Okudum ben seni bununla sen kimyanın canını okursun :)

Gönderi tarihi:
Sen merak etme sağlam bir savunma ile hepsini yenersin, sıkı bir çalışma temposu lazım...

Okudum ben seni bununla sen kimyanın canını okursun :)

:D okudumm bilee beee... hahayytt.. sınavım fena değildi ruh ikizim yaa... çok mutluyum :wub: babamın doğum günü hem bugün... kimya sınavımda iyi geçti..yarınki matematik sınavımı düşünmüyorum bu yüzden ..mutluyumm bugün... :clover:

dannsss..danss... :D

111ja3.gif

sağdan soldann ... ohh maşallahhh maşallahh :P:D bu ne yaa bu kız ruh gibi ama ben öyle değğilim.. :w00t: çaktırmaa artık (=

Gönderi tarihi:
güzel yüreklim,nasılsın :wub: hala mı kimyayla başın dertte senin :(:getlost::P

:wub: ablammmmmm :hug: hoşgeldinn.. bugün çok iyiyim ablamm..kimya sınavımda güzel geçti zatenn :)

geçen seneki gibi problemli değilim fazla.. çünküüü geçen seneki hocam girmiyor dersimee.. mesudum artık derslerde... korkmuyorum..gayet güzel bir şekilde dinliyorum... o geçen seneki hocamm ahh ahhh -_-

yarında matematik var..ama mutluyum düşünmüyorum..çalışınca herşey oluyor ablacım yaa... (:

seni çok seviyorum..özlemişimm.. :)

Gönderi tarihi:
denizlerin güzel kızı benim canımm :wub: bir ugrayım dedim nasıl iyi mi benim denizlerin güzel kızım :wub:

rs27wf.jpg

şiir ne kadar güzelmiş :rolleyes: çok içime işledi okurken... altta Hayko Cepkin - Melekler çalıyordu :islik:

içim acırrr gündüzler yakarr -_-

denizlerimin en güzeli...ufkumun aydınlığı çok iyiiyim... :) bahar geldi...Nisan geliyor..benim Ayım..doğduğum ay..en sevdiğim ay...ilkbahar mevsimi.. bugün burda yağmur yağdı..çok güzeldi..seviyorum yağmuru benn ...

seni de çok seviyorum... :hug::kiss:

Gönderi tarihi:

yerim ben o kediyiii :hug::):rolleyes: teşekkür ederim canıımm..geç gördüm sanırım ama sınavlarımla boğuldumm böylee..biri bi sarılsa canımı çıkartana kadar..içimdenn formüller çıkarr herhalde... :w00t: o şekildeyim şu an... :lol:

komik...gif

:ayakvur: evdee heryerii fethetmiş durumdayım... heryerrde kitaplarım varrr :D ama dayanıyorlar bana vallahii şaşırıyorum :hug:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
slm

sevgili titrek ortağım nasılsın görüşmeyeli bakalım?

ben yokken yazdığın yorumlaın içinse çok teşekkürler. kendine iyi bak.

sevgi insanın içinde büyüttüğü bir çiçektir

heyy ortağım... iyiyim yaa sen nasılsın asıl... çok uzun oldu yaa görüşmeyeli.. :)

teşekküre gerek mi var ya özledim yazdım :) sevgi insanın içinde büyüttüğü bir çiçektir.. :clover: çok güzelmiş..

ve gülümsüyorum yazını gördüm diye...gülümsedim.. :):hug: teşekkürler.. (:

• 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

pişt dikkat et kimya dersleri yüzünden kendi kimyanı bozma :D tamircide yok ona göre :P demedin deme

nasılsın ? : umarım iyisindir dönem sonu yaklaştıkca sizinde dersler kızışıyor sınavlar birbiri üstüne geliyor kolay gelsin :) kendine iyi bak görüşürüz :clover:

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:
pişt dikkat et kimya dersleri yüzünden kendi kimyanı bozma :D tamircide yok ona göre :P demedin deme

nasılsın ? : umarım iyisindir dönem sonu yaklaştıkca sizinde dersler kızışıyor sınavlar birbiri üstüne geliyor kolay gelsin :) kendine iyi bak görüşürüz :clover:

ben burayı nasıl unuturum...kızdım şu an kendime.. -_-

doğru söylemişsin ya kimyam bozuldu benim artık...dengelerim şaştı..bana bişeyler oluyor..ölücek miyim yoksa... :unsure::D çok teşekkür ederim ayrıca ilgin için... sende kendine çok iyi bak..

ben bakamadım biraz sanırım hasta oldum azıcık... :blushing: sen olma ama dikkat et =)

• 2 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...
Misafir ___Intruder___
Gönderi tarihi:

şifresini unutmuş..kullanıcı adını unutmuş bir sen estikçe ben titrerim :) ben geldim...ayy ayy ne günler geçti şu sayfalarda bee...eskilerden kimler var kimler yok bakınıyorum..merakla inceliyorum forumu..buraya da ilk iletimi yazıyorum haydi bakalım :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.