Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Zor yıllar gerçekten bu yıllarda aile desteği çok önemli... Bazı şeyleri aşman gerekiyor.Ve bazı şeylere ihtiyaç duyuyorsun. evet canım benim aynen öyle.... ama olsun sonuçta mutluluk nedir biliyoruz....hayatın anlamını yerini...en büyük zorluğumuz gençliğimiz olsun.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Hayatta bir insanın arada mesafeler olsa bile mutluluğunu ve hüznünü paylaşabileceği birisinin olması gerçekten güzel bir şey kebeleğim... sendeki sevgi dolu yürek inan ki bir taşı bile çiçeğe döndürebilir... oldukça duygu yüklüsün ve duygularınıda kelimelere dökebiliyorsun...buda seni insanların daha kolay anlayabilmelerini ve daha çok sevmelerini sağlıyor... hayatın boyunca karşına çıkacak olan her türlü olumsuzluğa karşı dik duracağından eminim...kalbindeki güzellik gelecek hayatına yansır inşallah....ALLAH'a emanet ol kardeşim.... Bir yerlerde tıkanıp kaldığında hayat, soluk almak güçleştiğinde, Yüreğin susup, mantığın sürüklemeye başladığında ayaklarını, Dağlara dönmeli yüzünü insan. Yeni patikalar, yeni yollar seçmeli, yüreğini ferahlatacak; Yeni insanlarla 'tanışmalı, yeni keşifler yapacak.... Hep isteyip de, bir gün yaparım diye ertelediği ne varsa, Gerçekleştirmeyi denemeli! Her geçen gece, ölüme bir gün daha yaklaştığını; zamanın bir nehir, Kendisinin bir sal olup da, O dursa da yolculuğun devam ettiğini anlamalı. Baş döndürücü bir hızla geçiyorsa birbirinin aynı günler, Her akşam aynı can sıkıntısıyla eve giriliyorsa, Değiştirmeye çalışmalı bir şeyleri; Küçük şeylerle başlamalı belki; örneğin, bir kaç durak önce inip Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüreğine takmalı güneş gözlüklerini; Gördüğünü hissedebilmeli! Sağlığını kaybedip, ölümle yüz yüze gelmeden önce, Değerli olabilmeli hayat! İlla büyük acılar çekmemeli, küçük mutlulukları fark etmek için! Başkasının yerine koyabilmeli kendini; Ağlayan birine "gül", inleyen birine "sus" dememeli! Ağlayana omuz, inleyene çare olabilmeli! Şu adaletsiz, merhametsiz dünyaya ayak uydurmamalı; Sevgisiz, soysuz kalarak! Dikeni yüzünden hesap sormak yerine gülden, Derin bir soluk alıp, hapsetmeli kokusunu içine... Güneşin doğuşunu seyretmeli arada bir, seher yeli okşamalı saçlarını... Karda, yağmurda; sevincine, coşkusuna; fırtınada boranda; Öfkesine, isyanına ortak olabilmeli doğanın! Bir çocuğun ilk adımlarında umudu; bir gencin düşlerinde geleceği; Bir yaşlının hatıralarında geçmişi görebilmeli! Çalışmadan başarmayı, sevmeden sevilmeyi, mutlu etmeden mutlu Olmayı beklememeli! Ama küçük, ama büyük; her hayal kırıklığı, her acı; Bir fırsat yaşamdan yeni bir şeyler öğrenebilmek için; kaçırmamalı! Çünkü; hiç düşmemişsen, el vermezsin kimseye kalkması için, hiç Çaresiz kalmamışsan, dermanı olamazsın dertlerin; ağlamayı bilmiyorsan, Neşesizdir kahkahaların; Merhaba dememişsen, anlamsızdır elvedaların... Ne, herkesi düşünmekten kendini, ne; kendini düşünmekten herkesi unutmamalı! Bilmeli; çok kısa olduğunu hayatın; hep vermek ya da hep almak için... Sadece, anlatacak bir şeyleri olduğunda değil, Söyleyecek bir şey bulamadığında da dinleyebilmeli! Aklı ve kalbiyle katılabilmeli sohbetlere... Hafızası olmalı insanın; hiç değilse, aynı hataları, aynı bahanelerle tekrarlamaması için! Soruları olmalı, yanıtları bulmak için bir ömür harcayacak! Dostları olmalı, ruhunun ve zihninin sınırlarını zorlayacak! Herkese yetecek kadar büyük olmalı sevgisi; Ama, kapasitesi sınırlı olmalı yüreğinin ki, hakkını verebilsin sevdiklerinin; Zaman bulabilsin; Bir teşekkür, bir elveda için... Yaşam dedikleri bir sınavsa eğer; Asla vazgeçmemeli sevmek ve öğrenmekten; Ama, herkesi sevemeyeceğini de her şeyi bilemeyeceğini de fark edebilmeli insan! Tıpkı, her şeye sahip olamayacağı gibi... Zamanın ninnisiyle, uykuda geçirmemeli hayatı...! ahh abim....ne yaptın sen.... ne güzel yazmışsın....bana derken ifadelerimin güzelliğini ifadelerini ne kadar da güzel belli etmişsin... ne desem bilmiyorumm nasıl bir şeydir bu.... ne kadar mutlu oldum bir bilsen.... ince kalbimm var ve her zaman söylüyorum bu hoş ince sürprizlerden o kadar çok etkileniyor ki....o kadar çok seviniyor ki.... şurda anlatmışım kalbimii diyorum....ne mutlu bana.... ne mutlu kiiii böyle sevdiklerim var... kalbime ne mutlu içinde sizin gibiler var.... :hug: vee taa uzaklardan hissedilen sevgim....içim de taaa içimde öyle güzeller ki... teşekkür ederim abim....çokk teşekkür ederim... ve şiirine söz bulamadım...hayat işte deedim...bu kadar güzel anlatılır...böyle güzel ifade edilirr.... ve hayat uykuda geçirilmemeli gerçekten...bu uykuya dalsam bile beni uyandırıcakların olması ayrı bir mutluluk... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 teşekkür ederim kleopatra.... beni bu güzel çiçeğe layık gördüğünüz için..tereddüt etmeden direk bana yolladığınız için.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Kahve Gözlüm Yolumuz buraya kadarmış be kahve gözlüm Artık Tersine akan bir nehir gibi Yıkılmış bir şehir gibi Suya yazılmış bir şiir gibi Adımı unut Yalnızlığın boşluğunda Sensizliğin sonrasında Bil ki Beş para etmiyor umut Etmiyor be kahve gözlüm! Yalan yanlış Kırık dökük yaşadık biz bu aşkı Erken emekli olduk biz bu sevdadan Biliyorsun Hep direkten döndü umutlarımız Hep kendi kalemize attık göllerimizi Ne acemi bahçıvanmışız meğer ikimiz Açmadan soldurduk güllerimizi Açmadan soldurduk be kahve gözlüm! Bir değirmen taşı gibi ezip gittin umutlarımı Şimdi yüreğim mutsuzluğun hedef tahtası Sokaklara sığmıyor bu dev yalnızlığım Bu cumartesiler; Çığlık çığlığa şiirlerim seni istiyor bana inat Gel gör ki; Son kurşunu yemiş bu sevdaya Yetmiyor şımarık pişmanlıklar Yetmiyor be kahve gözlüm! Bir isyan faslıdır şimdi bu suskunluğum Hovardaca harcanan mevsimlere Bu kaçışlara - bu gelgitlere Ömrümüze kesilmiş biletlere İsyanımdır - bu acı acı - gülüşüm Oysa; Kaç kez sildim seni haritamdan Kaç kez mil çektim o kahve gözlere Gel gör ki; Kendime bile geçmiyor artık sözüm işte bir kürek mahkumu İşte bir yürek mahkumu Kapında yine Bitmedi bu kara sevda Bitmiyor be kahve gözlüm!.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 teşekkür ederim kleopatra.... beni bu güzel çiçeğe layık gördüğünüz için..tereddüt etmeden direk bana yolladığınız için.... hiç tereddüt etmedim,ama niye öle düşündün anlamadım.sen estikçe olarak daha iyisine layıksın , ama azçıkta olsa ben haksızmıyım, sevimli sevgi dolu bir kelebeksin, seni mutsuz görmeyi hiçbir zaman istemem. hep mutlu ol.sevgiyle kal.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Kahve Gözlüm Yolumuz buraya kadarmış be kahve gözlüm Artık Tersine akan bir nehir gibi Yıkılmış bir şehir gibi Suya yazılmış bir şiir gibi Adımı unut Yalnızlığın boşluğunda Sensizliğin sonrasında Bil ki Beş para etmiyor umut Etmiyor be kahve gözlüm! Yalan yanlış Kırık dökük yaşadık biz bu aşkı Erken emekli olduk biz bu sevdadan Biliyorsun Hep direkten döndü umutlarımız Hep kendi kalemize attık göllerimizi Ne acemi bahçıvanmışız meğer ikimiz Açmadan soldurduk güllerimizi Açmadan soldurduk be kahve gözlüm! Bir değirmen taşı gibi ezip gittin umutlarımı Şimdi yüreğim mutsuzluğun hedef tahtası Sokaklara sığmıyor bu dev yalnızlığım Bu cumartesiler; Çığlık çığlığa şiirlerim seni istiyor bana inat Gel gör ki; Son kurşunu yemiş bu sevdaya Yetmiyor şımarık pişmanlıklar Yetmiyor be kahve gözlüm! Bir isyan faslıdır şimdi bu suskunluğum Hovardaca harcanan mevsimlere Bu kaçışlara - bu gelgitlere Ömrümüze kesilmiş biletlere İsyanımdır - bu acı acı - gülüşüm Oysa; Kaç kez sildim seni haritamdan Kaç kez mil çektim o kahve gözlere Gel gör ki; Kendime bile geçmiyor artık sözüm işte bir kürek mahkumu İşte bir yürek mahkumu Kapında yine Bitmedi bu kara sevda Bitmiyor be kahve gözlüm!.. ÖLÜME YAKIN Akşamüstüne doğru, kış vakti; Bir hasta odasının penceresinde; Yalnız bende değil yalnızlık hali; Deniz de karanlık, gökyüzü de; Bir acaip, kuşların hali. Bakma fakirmişim, kimsesizmişim; -Akşamüstüne doğru, kış vakti - Benim de sevdalar geçti başımdan. Şöhretmiş, kadınmış, para hırsıymış; Zamanla anlıyor insan dünyayı. Ölürüz diye mi üzülüyoruz? Ne ettik, ne gördük şu fani dünyada Kötülükten gayri? Ölünce kirlerimizden temizlenir, Ölünce biz de iyi adam oluruz; Şöhretmiş, kadınmış, para hırsıymış, Hepsini unuturuz. İNSANLAR Her zaman, fakat, bilhassa Beni sevmediğini Anladığım zamanlarda Görmek isterim seni de Annemin kucağından Seyrettiğim insanlar gibi, Küçüklüğümde... ahh abim...şu hüzünlü hallerin...ama şaka gibi gerçekten...ölüme bu kadar yakınız aslında gerçek....ama şaka gibi... kahve gözlü hee abimm yaşamak güzel..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 hiç tereddüt etmedim,ama niye öle düşündün anlamadım.sen estikçe olarak daha iyisine layıksın , ama azçıkta olsa ben haksızmıyım, sevimli sevgi dolu bir kelebeksin, seni mutsuz görmeyi hiçbir zaman istemem. hep mutlu ol.sevgiyle kal.. düşüncemin sebebi gayet açık aslında.....dünn sana hak vermek için oldukça düşündüm ama yapamadım..inanmıcaksındır belki ama ağladım sırf bu yüzden...ve sonra bu konu adına konuşmamaya karar verdim...sonuçta eğer ikiyüzlü gözüküyosam öyleyimdir değiştiremem dedim içimden....ve susturdum yaşlarımı...sustum bende....dileklerin için teşekkür ederim..sen de hep mutlu ol...ama bir şeyi de aklından çıkarma emii? burası ne kadar pek güvenilir olmasada....herkess yalan söylicek bi kabuğa sığınıcak diye birşey yok...önyargı yerine daha çok düşün..hem o yazıya gelince...şarkılar için...seni karışık buluyorm demiştin onun üstüne yazmıştım yanii o yazıyı...ama iyice karıştırmışım kafanı...bi gün durulursun inşallah.....anlarsınnn sadece bir rüzgar olduğumu....bir kelebek..ve bir şeyda.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gidiyorum umutlarımı bırakıp dostlarımı unutup kendimden geçerek gidiyorum uzaklara bir off çekerek hayatı bir daha asla, aklıma takmayarak gidiyorum uzaklara aşktan sevdadan, umutsuz yolculuktan, vazgeçip tüm bunlardan, gidiyorum uzaklara yalnızlık da neymiş sevmek de neymiş boş hepsi karşılık yoksa açmamak üzere gözlerimi gidiyorum gidiyorum... hiç yorulmadan kıpırdamadan, nefes bile almadan, yakındaki uzağa. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 şşş...başladın gene..... bak zatenn pek iyi sayılmam böyle hüzünlü şeyler gönderme bana.... hem sen neden bu kadar karamsar oldun söyler misin banaa??? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gidiyorum Bu Şehirden gidiyorum sokakları yalnızlık kokan bu şehirden hem de arkama bakmadan gözlerimi çekiyorum aldatan görüntüsünden asırlık öfkemi sunuyorum dost yitirten kavgalarına haykırıyorum yorgun sesimle günah kokulu hırçın sokaklarına terk ediyorum sokak lambalarının loş ışığı altında volta atan davetsiz misafirlerini bırakıyorum biriktirdiklerimi anılarım, sevgimi, dostlarımı ve bir yanımı ben gidiyorum yaşanılanları umursamadan gidiyorum günah yüklü bu şehirden kaldırım kenarlarında oyalanan tuhaf insanlarını görüyorum ve serzenişte bulunan diğerlerini çatlamış dudaklarımın arasından nağmeler akıtıyorum şehrin kahramanları için bakışlarımı uzatıyorum masum akasyalarına kahırlanıyorum ne kadar çok yanılmışım ne kadar az yaşamışım diye sitemler savurarak gökyüzüne gidiyorum gözü yaşlı bu şehirden sevdam ağlamasın artık yüreğime kan olmasın gözyaşları kin kokan cümleler yazmasın insanlar boynu bükük şehir kaldırımlarına akasyalar avarelere yarenlik etmesin ağustos sıcağının kavurgan saatlerinde ezan sesleri bir anne şefkati gibi örtsün şehrin üstünü ve taze ekmeğin kokusu sarsın arka mahalleleri dağlara küskün bu şehirde solgun düşlerimi bırakarak gidiyorum ben hoşçakalın dostlar, hoşçakalın kaldırımlar.. yok TAtLI CaDı bunlar çok güzel şiirler o yüzden yazıyorum ... NOT:: BİRDE TATLI CADI YA BAŞKA İSİMLER TAKILMASIN ..DUYRULUR... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 ..şimdi çok üzülüldüm bak.seni iki yüzlü bulduğum için değil,senin kullandığın sözlerin aynısını kullanan bir başkası daha vardı. acaba o musun..diye sordum..ayrıca forumda sadece sana canım diye hitap ederken başka bi yerde konusu oldu ve bunlara dayanarak sana başka bir nikin olup olmadığını sordum..bu sorunun seni bu kadar üzeceğini bilseydim sormazdım. bana göre iki yüzlülük olarak değerlendirmen çok yanlış...sadece sana hitap ederken konuştuğum kişiden emin olmak istedim....aksine sakinim ,sanırım yanlış mesajlar verdim herkese, .....herkesin yalan söylediğinide düşünmedim......aksine doğru söylediklerini düşünüp kimseyi üzmemek için biraz temkinliydim....hayata bu kadar güvensiz değilim....sadece belki fazla şeyler yaşadım....ama sen bilirsin ........basit bir soruyu değerlendirme şeklinide bir irdele istersen ve sevgi ve nefretini aynı kişiye bu kadar fazla hissettirme....ben kırılmam daha kötü şeylerde yaşadım..seni üzdüysem özür dilerim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gidiyorum Bu Şehirden gidiyorum sokakları yalnızlık kokan bu şehirden hem de arkama bakmadan gözlerimi çekiyorum aldatan görüntüsünden asırlık öfkemi sunuyorum dost yitirten kavgalarına haykırıyorum yorgun sesimle günah kokulu hırçın sokaklarına terk ediyorum sokak lambalarının loş ışığı altında volta atan davetsiz misafirlerini bırakıyorum biriktirdiklerimi anılarım, sevgimi, dostlarımı ve bir yanımı ben gidiyorum yaşanılanları umursamadan gidiyorum günah yüklü bu şehirden kaldırım kenarlarında oyalanan tuhaf insanlarını görüyorum ve serzenişte bulunan diğerlerini çatlamış dudaklarımın arasından nağmeler akıtıyorum şehrin kahramanları için bakışlarımı uzatıyorum masum akasyalarına kahırlanıyorum ne kadar çok yanılmışım ne kadar az yaşamışım diye sitemler savurarak gökyüzüne gidiyorum gözü yaşlı bu şehirden sevdam ağlamasın artık yüreğime kan olmasın gözyaşları kin kokan cümleler yazmasın insanlar boynu bükük şehir kaldırımlarına akasyalar avarelere yarenlik etmesin ağustos sıcağının kavurgan saatlerinde ezan sesleri bir anne şefkati gibi örtsün şehrin üstünü ve taze ekmeğin kokusu sarsın arka mahalleleri dağlara küskün bu şehirde solgun düşlerimi bırakarak gidiyorum ben hoşçakalın dostlar, hoşçakalın kaldırımlar.. yok TAtLI CaDı bunlar çok güzel şiirler o yüzden yazıyorum ... NOT:: BİRDE TATLI CADI YA BAŞKA İSİMLER TAKILMASIN ..DUYRULUR... şiirlerin gerçekten çokk hoş...tebrik ederim...sen gitme huysuzz şirin bebetoo seni.... tamam ben senin tatlı cadınım....ne bu şiddett bu celal... kızma bakıyımm aaa... kötü bişey demiyolar kii canım abim.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 ..şimdi çok üzülüldüm bak.seni iki yüzlü bulduğum için değil,senin kullandığın sözlerin aynısını kullanan bir başkası daha vardı. acaba o musun..diye sordum..ayrıca forumda sadece sana canım diye hitap ederken başka bi yerde konusu oldu ve bunlara dayanarak sana başka bir nikin olup olmadığını sordum..bu sorunun seni bu kadar üzeceğini bilseydim sormazdım. bana göre iki yüzlülük olarak değerlendirmen çok yanlış...sadece sana hitap ederken konuştuğum kişiden emin olmak istedim....aksine sakinim ,sanırım yanlış mesajlar verdim herkese, .....herkesin yalan söylediğinide düşünmedim......aksine doğru söylediklerini düşünüp kimseyi üzmemek için biraz temkinliydim....hayata bu kadar güvensiz değilim....sadece belki fazla şeyler yaşadım....ama sen bilirsin ........basit bir soruyu değerlendirme şeklinide bir irdele istersen ve sevgi ve nefretini aynı kişiye bu kadar fazla hissettirme....ben kırılmam daha kötü şeylerde yaşadım..seni üzdüysem özür dilerim... ben de bunu sormana üzülmedim..gayet doğal...ama verdiğim cevabaaa karşılığın çok üzücüydü..zaten ondan sonra tepkimi belli ettim sana...sen üzülme boşverr ben dün ikimizin yerine de üzüldüm yeterince....sen yaşa... belki de şu forumda seni en iyi tanıyan benim...ne kadar çok şey yaşadığını da tahmin ediyorum...sana asla kötü olarak bakmadım bunu biliyosun...ama bana bunlara karşı güvenmeni beklerdim...ona kırıldım sadece.... hem nefret ve ben bi kalıba sığamayız....ya biri kalbim de değildir...ya da kalbimdedir...ama kalbime nefret sığdıramam ben..sokmam kalbime nefretii....kalbimden o ismi çıkarmak daha mantıklı gelir.. ve kleom sen hala kalbimdesin....sakın unutma..seni umursamasaydımm zaten dün gözlerimin dolmasına sebep olmazdı yazdıkların...seni hala seviyorum unutma sakın.... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 selam...noldu yaa..bir soğuk rüzgar eser gibi..takmayın kafanıza yaaa...herkezin yalancı olduğu yerde en dürüst..yalancılığını kabul edenmiş...hheuuheheuuu...bu forumda en yalancı benim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 selam...noldu yaa..bir soğuk rüzgar eser gibi..takmayın kafanıza yaaa...herkezin yalancı olduğu yerde en dürüst..yalancılığını kabul edenmiş...hheuuheheuuu...bu forumda en yalancı benim... ben de dedim figgarom gelmiş...sevindim.... adını görünce defterim de bi hoş oluyorum....ayy ilk yazın geldi aklıma.... hatırladın mı..... sana ne kadar içten bi cevap yazmıştım... ne de iyi etmişim...seni iyi ki tanıdım....hee bakk o rüzgarlar eseli çok oldu boşver sen....hem sen bu forumun en yalancısı mısın..... dünya da yalancı mı kalmadıı....hiç yakışmayan kimliğe yakıştırdın bunu.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 nasilsin kelebegim,gorusemiyoruz,ozluyorum,bir ugrayayim dedim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bende seni özledim güzel kızım daha sık görüşürüz umarım seni seviyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 nasilsin kelebegim,gorusemiyoruz,ozluyorum,bir ugrayayim dedim ablamm.....canımsın sen benim....bi uğrama hep uğra...çünkü bende özlüyorum...artıkk her geçen günden daha fazla özlüyorum hem de....seni seviyorum ablam...ben de farklı olanlardansın sen de....biliyorsun demi... sizz çokk ayrısınız çokk.... ablamm benim....iyiyimm seni görünce daha iyi oldumm canım benim.... sen de iyisin demii.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bende seni özledim güzel kızım daha sık görüşürüz umarım seni seviyorum oo kuşlar biz miyiz.... inşallah annem.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 biziz, şakıyoruz birlikte, baharı getiriyoruz seninle bu şehire... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 biziz, şakıyoruz birlikte, baharı getiriyoruz seninle bu şehire... İlk sevgilinin gülüşüne benzer Bir Nisan havası değil mi esen? Zincirlere, kelepçelere inat, Kanatlarımı açmak zamanıdır; Allah'a ısmarladık kaldırımlar. Giyenler düşünsün dar elbiseyi, Ölçülü sözü, hesaplı adımı Ben kurtuldum kafeste kuş olmaktan; Saltanat sürer gibi uçuyorum, Erik ağacı gelin olduğu gün. Hayranım bu şehrin bacalarına İrili ufaklı hep bir ağızdan. Nasıl derinden bu gökyüzüne doğru Bir türkü söylüyorlar öyle sessiz! Dumanın daim olsun güzel baca! Yuvası saçakta kalan kırlangıç, Yavrusu dallara emanet serçe, Derken camiler üstünde güvercin Minareler katından geçiyorum Gökyüzü mahallesi İstanbul'un Süt beyaz bir martıyım açıklarda Gemilere ben yol gösteriyorum, Buğday ve ilaç yüklü gemilere Bir kanat vuruşta bulutlardayım; Bir süzülüşte vatanım dalgalar! bu şehir baharıyla ne kadar güüzel demi annem.... vatanım baharıyla ne kadar hoş.... ve seninle bu baharı yaşamak ve paylaşmakk en güzelii de buu işte... :hug: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bahar neyle gelir meleğim sevgi ile gelir değil mi? senin sevgin gibi... Seyyareler Uzaktır Eşsiz gözlerinle bir daha bak bana Semanın esrarı yakmasın ensemi Meltemlerle gelsen, şöyle yana yana Anmasam adını, duymasan sesimi Ezberlediklerim hep arkamdan vurur Sözsüz geldim sana, bak gözlerim sakin Maviden korkarsın, siyah tüm kavurur Ah!bilmediğin şey, söyleyemediğin... Eller var rüyamda, uzatılan bana, Sormadım bir türlü; hangi el senindi? Marifet olamaz sevdim demek sana Az gelen nedir ki?..şiir esirindi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 buu şiirr çokk güzell annecim.... sana seni seviyorum demek az gelirr.....gerçekten de öyle kalbimi parçalasalar anca anlarlaar...hatta o da yetmez...tüm iliklerimdeykenn sen.... Gün biter gülüşün kalır bende anılar gibi sürüklenir bulutlar Ömrümüz ayrılıklar toplamıdır yarım kalan bir şiir belki de Aykırı anlamlar arayıp durma güz biter sular köpürür de kapanmaz gülüşünün açtığı yara uçurum olur cellat olur her gece Her gece yeniden bir talan başlar acı ses olur, ses deli bir yağmur eski bir eylüle gireriz böylece Sığındığım her yer adınla anılır ben girerim, sokağı devriyeler basar bir de gülüşün eklenir kimliğime vee senn hepp yüreğimde gülüşünle...canım annecim benim.... şiirin çok güzeldii gerçekten.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.