Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 helalolsun sana arkadaşım elini bi kendi kalbine bibabasının kalbine koyar anlar..anlamazsa helva..tamaaam...mı acaba.. o zaman helva yediğinde babasının öldüğünü anlıyorsa, annesi ölünce?... Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 kaldera arkadaşımız keskin zekasıyla bu işi çözdü tebrikler arkadaşım daha nice zeka sorularına ------------------------ ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 gloria bu adama kör ve sağır bir adam misafir gelse adam ne yapar? (bu pasla güzel bi gol atmanı istiyorum) Pasını ben alsam.. Körler sağırlar birbirini ağırlar.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Pasını ben alsam.. Körler sağırlar birbirini ağırlar.. tam 90'dan Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 aa bilmişim yaw soru için tşkkrlr cronaldo Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 aa bilmişim yaw soru için tşkkrlr cronaldo tebrikler arkadaşım Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 o zaman helva yediğinde babasının öldüğünü anlıyorsa, annesi ölünce?... annesinin öldüğünü fıstıklı helva yiyince anlar (pası kimse görmemiş bari kendi kaleme atayım dedim ) Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Ne yani cevap bu mu? Helva verecez babasının öldüğünü anlayacak. Helva fıstıklı olursa annesi, yaz helvası olursa kız kardeşi, tahin helvası olursa erkek kardeşi, kakaolu olursa bilsin ki amcası öldü Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Ne yani cevap bu mu? Helva verecez babasının öldüğünü anlayacak. Helva fıstıklı olursa annesi, yaz helvası olursa kız kardeşi, tahin helvası olursa erkek kardeşi, kakaolu olursa bilsin ki amcası öldü evet irmik helvası olunca da ölen çok önemli değil ağlanamn gerekmez anlamına geliyor Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Helva bozuk olursa da bizim adam ölmüş oluyor Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 benı guldurdunuz,allah da hepppinizi guldursun Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Bende doğru dürüst bir cevabı vardır diye boşuna umutlandım. Birisi bu adama yanlışlıkla tekrar helva falan vermesin ömrü boyunca. Yoksa adam şunu anlayabilir. Eyvaahh babam hortladı ve tekrar öldü... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Bende doğru dürüst bir cevabı vardır diye boşuna umutlandım. Birisi bu adama yanlışlıkla tekrar helva falan vermesin ömrü boyunca. Yoksa adam şunu anlayabilir. Eyvaahh babam hortladı ve tekrar öldü... cevap helva değil galiba arkadaşım ben makara olsun gülelim diye helva konusuna çektim olayı. fena da olmadı değilmi? pirzola yedik biraz! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 sölemek istemiyorum ..nasıl sölicezz Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 hepinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar bu arada kaldera tebirk ederim senide tekrardan bu soru uzun uzun gitti yaww :) ------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 herşey bir tabak helvayla başladı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.