Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

helalolsun sana arkadaşım :clover: elini bi kendi kalbine bibabasının kalbine koyar anlar..anlamazsa helva..tamaaam...mı acaba.. :online2long:

o zaman helva yediğinde babasının öldüğünü anlıyorsa, annesi ölünce?... :lol::lol:

Gönderi tarihi:

gloria bu adama kör ve sağır bir adam misafir gelse adam ne yapar? :lol::lol:(bu pasla güzel bi gol atmanı istiyorum) :lol:

Pasını ben alsam..;)

Körler sağırlar birbirini ağırlar..:w00t::D

Gönderi tarihi:

Ne yani cevap bu mu? Helva verecez babasının öldüğünü anlayacak. :unsure::unsure::unsure:

Helva fıstıklı olursa annesi, yaz helvası olursa kız kardeşi, tahin helvası olursa erkek kardeşi, kakaolu olursa bilsin ki amcası öldü :lol:

evet irmik helvası olunca da ölen çok önemli değil ağlanamn gerekmez anlamına geliyor :):w00t:

Gönderi tarihi:

Bende doğru dürüst bir cevabı vardır diye boşuna umutlandım.

Birisi bu adama yanlışlıkla tekrar helva falan vermesin ömrü boyunca. Yoksa adam şunu anlayabilir. Eyvaahh babam hortladı ve tekrar öldü... :D

cevap helva değil galiba arkadaşım ben makara olsun gülelim diye helva konusuna çektim olayı.

fena da olmadı değilmi? pirzola yedik biraz! :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.