Φ cronaldo Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 kör,sağır ve dilsiz bir adama babasının öldüğünü nasıl söyleriz ??? ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ya dilsiz olması bizi bağlamaz ne diye belirttin anlamadım adam hem kör hem sağır ha zaten farketmez o sölemeyelim Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 yumote adamın babası ölmüş söleyecez işte bu arada dilsiz olmasaydı bize kendi dediklerini anlatabilirdi örneğin ne oldu kim var orda,ne diyosunuz annemmi öldü , babammı öldü diyebilirdi bizde onu dokunma tarzlarıyla anlatabilirdik gerçi yine anlamazdı ya :) neyse bulun işte ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 yok ya boşver bilmesin üzülmesin hem ya dokunsak da anlamaz ki anlayıp anlamadığını nasıl anlıcaz Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 böyle bir insanın sanırım koku alma duyusu oldukça üstündür..babasının kokusu........ama ölümün kokusu olur mu ki.....ölümü dokunarak nasıl anlatıcaz ki......hmmm zor.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 kör,sağır ve dilsiz bir adama babasının öldüğünü nasıl söyleriz ??? Olay şu yukarda büyük harflerle gösterdiğim noktada bitiyor aslında... Yani sen "Nasıl anlatırız" dememişsin ki.. "Nasıl söyleriz" demişsin. Yani amaç anlatmak değil söylemektir.Sen söyle de adam ister anlasın ister anlamasın çok da önemli degil mantığı aslında... Bu durumda madem olay sadece kör, sağır, dilsiz bir adama babasının öldüğünü söylemek, o halde alırım adamı karşıma, ya da ben onun karşısına geçeyim bu daha kolay olur, her neyse geçerim adamın karşısına ve babasının öldüğünü söylerim. Söyledim mi? Evet söyledim Ee hadi söyemedin de bakimmm Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Körler için kabartma harfler? Doğru söyledim mi? Sen bırak gloria'yı BENİ SEÇ... BENİ SEÇ... :w00t: Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Olay şu yukarda büyük harflerle gösterdiğim noktada bitiyor aslında... Yani sen "Nasıl anlatırız" dememişsin ki.. "Nasıl söyleriz" demişsin. Yani amaç anlatmak değil söylemektir.Sen söyle de adam ister anlasın ister anlamasın çok da önemli degil mantığı aslında... Bu durumda madem olay sadece kör, sağır, dilsiz bir adama babasının öldüğünü söylemek, o halde alırım adamı karşıma, ya da ben onun karşısına geçeyim bu daha kolay olur, her neyse geçerim adamın karşısına ve babasının öldüğünü söylerim. Söyledim mi? Evet söyledim Ee hadi söyemedin de bakimmm evet yaa..hadime düşmese de yazıcam tebrikler gloria Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Olay şu yukarda büyük harflerle gösterdiğim noktada bitiyor aslında... Yani sen "Nasıl anlatırız" dememişsin ki.. "Nasıl söyleriz" demişsin. Yani amaç anlatmak değil söylemektir.Sen söyle de adam ister anlasın ister anlamasın çok da önemli degil mantığı aslında... Bu durumda madem olay sadece kör, sağır, dilsiz bir adama babasının öldüğünü söylemek, o halde alırım adamı karşıma, ya da ben onun karşısına geçeyim bu daha kolay olur, her neyse geçerim adamın karşısına ve babasının öldüğünü söylerim. Söyledim mi? Evet söyledim Ee hadi söyemedin de bakimmm gloria bu adama kör ve sağır bir adam misafir gelse adam ne yapar? (bu pasla güzel bi gol atmanı istiyorum) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Olay şu yukarda büyük harflerle gösterdiğim noktada bitiyor aslında... Yani sen "Nasıl anlatırız" dememişsin ki.. "Nasıl söyleriz" demişsin. Yani amaç anlatmak değil söylemektir.Sen söyle de adam ister anlasın ister anlamasın çok da önemli degil mantığı aslında... Bu durumda madem olay sadece kör, sağır, dilsiz bir adama babasının öldüğünü söylemek, o halde alırım adamı karşıma, ya da ben onun karşısına geçeyim bu daha kolay olur, her neyse geçerim adamın karşısına ve babasının öldüğünü söylerim. Söyledim mi? Evet söyledim Ee hadi söyemedin de bakimmm Güzel bir mantık.. Ama Braille Alfabesi de gözardı edilmemeli.. Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 gloria öle değil işte güzel bir yakaşım ama yalnış katilbenim arkadaşım adam doğuştan kör sağır ver dilsiz kabartma yazısını anlamıyor oke ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 koluna resim çizerek anlatabilirim..harfleri tanıyorsa koluna yazarım baban öldü diye.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 resmi nasıl çizipte anlatıcamm..en iyisi başını kalbine doğru sabitlesin..ve iki eiyle tuttuğu babasısın bir giysisini kes.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Adamı babasının yanına gönderirim orda babasını görünce zaten olanı anlar Adamın okuma yazması da mı yok yahu Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 kör,sağır ve dilsiz bir adama babasının öldüğünü nasıl söyleriz ??? ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA bir insan hem kör hem sağır hemde dilsizse bitkisel hayat yaşıyor demektir. bu durumdaki bir insan babasını merak edemez.etti diyelim ozaman merakını bize nasıl yansıtır.yansıttı diyelim.biz de ona yansıttığı şekliyle cevap verebiliriz. yani hareketine hareket,tarzına tarz göze göz,dişe diş Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 bir insan hem kör hem sağır hemde dilsizse bitkisel hayat yaşıyor demektir. bu durumdaki bir insan babasını merak edemez.etti diyelim ozaman merakını bize nasıl yansıtır.yansıttı diyelim.biz de ona yansıttığı şekliyle cevap verebiliriz. yani hareketine hareket,tarzına tarz göze göz,dişe diş bitkisel hayat bundan çok farklıdır. Sorunun düzeltmesinde doğuştan kör, sağır, dilsiz ve kör alfabesini bilmeyen birinden söz edildiğine göre bu kişiye önce bir babası olduğunu söylemeliyiz çünkü bu kişi bir babasının olduğundan da habersizdir, bunu söyleyebilirseniz öldüğünü de aynı şekilde söyleyebilirsiniz. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Hatta bu kişinin babası aynı zamanda dayısı,amcası veya başka bi yakınıdır.Akraba evliliği sonucu çıkar böyle biri ancak Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 ben size dedim söleyip üzmeyin yahu güzel güzel yaşasın bilse ne olur bilmese nolur ki Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 ben size dedim söleyip üzmeyin yahu güzel güzel yaşasın bilse ne olur bilmese nolur ki güzel güzel yaşamak!??? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Hatta bu kişinin babası aynı zamanda dayısı,amcası veya başka bi yakınıdır.Akraba evliliği sonucu çıkar böyle biri ancak doğru walla Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 babasının vücudunda onu tanıyaabileceği bi ben veya bıyık veya ne bilim saç tipi gibi şeyler vardır. ölü babayı çocuğun yanına getiririz. çocuk önce adama dokunarak (bıyıklarına mı dokunuyo artık neyse) onun babası olduğunu anlar sonra babasının teninin soğuk olmasıyla veya kulağını babasının kalbinin üstüne getirip atmadığını anlamasıyla veyaaa babasını bikaç gün onun yanında bırakıp kokudan anlamasıyla çocuk babasının öldüğünü anlar. bi tabak da helva verdikmi çocuğa işte ozaman anlamasın da görim Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 helalolsun sana arkadaşım elini bi kendi kalbine bibabasının kalbine koyar anlar..anlamazsa helva..tamaaam...mı acaba.. Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 evet arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tebrik ediyorum hepinizin ilgisi için tşk ler hepinizinde yaklaşımı güzel ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 evet arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tebrik ediyorum hepinizin ilgisi için tşk ler hepinizinde yaklaşımı güzel ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA tamam güzel de; biz de cevabı merak ettik ama. Söylede biz de kurtulalım bu dertten. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.