Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forumun En FAVORİ bayanı hangisi?  

82 üye oy verdi

1. 1. forumun en gözde bayanı sizce kim?

• Gece_Yagmuru
      15
    • MINEU
      9
    • NATALIA
      22
    • Olivia
      11
    • Sessizliğin_kızı
      15
    • Leyla24
      6
    • LILAC
      4

Önerilen İletiler

• 4 hafta sonra...
  • Cevaplar 174
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Benim gözümde duygusallığıyla sevgi dolu yüreğiyle

favori burcu :wub::wub:

vaay be 1 günde hemen herkesi tanıdın engin deniz... :D yoksam sende bir kaçtane nik alan eski üyelerdenmisin.... :lol: hadi hadi çekinme söyle bizden sır çıkmaz... :D

Gönderi tarihi:

BENİM

muhahahaha :devil:

Gönderi tarihi:
vaay be 1 günde hemen herkesi tanıdın engin deniz... :D yoksam sende bir kaçtane nik alan eski üyelerdenmisin.... :lol: hadi hadi çekinme söyle bizden sır çıkmaz... :D

:lol::w00t:

BENİM

muhahahaha :devil:

:lol:

Bence de kıs :hug:

Gönderi tarihi:

sessizliğin derinden gelen sesi,zaten bütün bunların altında senin parmağın var bana yutturamazsın ben külyutmazım... :lol::stuart: yakında ip'lerden hepsini çıkartıp listeyide forumun girişine asıcam... :PB)

Gönderi tarihi:
sessizliğin derinden gelen sesi,zaten bütün bunların altında senin parmağın var bana yutturamazsın ben külyutmazım... :lol::stuart: yakında ip'lerden hepsini çıkartıp listeyide forumun girişine asıcam... :PB)

Muhahhaha :lol::w00t:

Gönderi tarihi:

Burda taş sanırsam bana..

Milletin gözdesi olmak için çaba sarfetmedim, böyle sahte nicklerle ortalıkta dolaşır olmadım..

Erbay'ın da dediği gibi gittikçe çoğalıolar nedendir bilinmes :grin:

Gönderi tarihi:
as arkadaşım bu arada diğerlerinin listelerini asmayıda unutma :P:D:lol:

liste dediğin tek kişilik olmaz zaten herkes olcak... ;) bence gidin bi kuru temizleme topiği falan açın bu kadar ..... ....... çitilemekle çıkmaz.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:
liste dediğin tek kişilik olmaz zaten herkes olcak... ;) bence gidin bi kuru temizleme topiği falan açın bu kadar ..... ..... çitilemekle çıkmaz.... :lol::lol::lol::lol::lol:

:D:lol: çok yaşa sen

alemsin valla benimde dikkatimi çeken şeyler var

özellikle de birbirine iltifat etme yarışında olanlar ve tek başına ordu gibi dolaşanlar var gibi geliyor :P

Gönderi tarihi:
Burda taş sanırsam bana..

Milletin gözdesi olmak için çaba sarfetmedim, böyle sahte nicklerle ortalıkta dolaşır olmadım..

Erbay'ın da dediği gibi gittikçe çoğalıolar nedendir bilinmes :grin:

sana taş atmadım arkadaşım benimde başka nicim var ve onunlada siteye zaten giriyorum.

Gönderi tarihi:
liste dediğin tek kişilik olmaz zaten herkes olcak... ;) bence gidin bi kuru temizleme topiği falan açın bu kadar .... ......çitilemekle çıkmaz.... :lol::lol::lol::lol::lol:

bencede olmaz

ben üzerime alınmıyorum

.... ...... diye kastettiklerin insan unutma ve o kişiler düşünsün

Gönderi tarihi:

benim anlamadığım şu siz benim engin olduğumu sanarmışsınız yeşim öyle dedi

ama yanıldınız arkadaşım gerçeği öğrenmek isterseniz yeşime sorun isterseniz msn alın ve enginle tanışın

bu kadar kolay

artık yorum yapmazsan sevinirim benden ne istediğinizide çözmüş değilim

Gönderi tarihi:
benim anlamadığım şu siz benim engin olduğumu sanarmışsınız yeşim öyle dedi

ama yanıldınız arkadaşım gerçeği öğrenmek isterseniz yeşime sorun isterseniz msn alın ve enginle tanışın

bu kadar kolay

artık yorum yapmazsan sevinirim benden ne istediğinizide çözmüş değilim

ben senden ne istiycem yav... -_- farkındaysan bundan bir ben şüphelenmedim sadece ilk ben dile getirdim sonrada herkes bana hak verdi... -_- sen hikaye anlatmayı bırakta KENDİN OL....

Gönderi tarihi:
Yalancının şahidide yalancı olurmuş.....veya yanında olurmuş...!! -_-

Engin'in de burcu olduğuna kanıtınız nedir? Ya da kanıtın nedir sevgili THE BOSS..:)

Yazdığın şeye bak yaa..!

Yalancının şahidi..:D Puahahah..:lol: Kendini kastedmiş arkadaş..:D

Doğrusunu söylemek gerekirse, başta bende inanmadım ve bunu Burcu'ya söyledim..

Ama Engin abinin msn adresini alınca yanıldığımın farkına vardım..:)

İnanmayan adresi alsın ve camlaşsın bu kadar basit..:D

Bence konu haddinden fazla uzamış..

Gönderi tarihi:

yeşim boş ver onları neye inanmak istiyorsa ona inansınlar dediğini yaptım ve engini aylar sonra kabul ettim

bu arada engin benim erkek arkadaşım bilmeyen varsada duysun

kendime yeni bir yol çizdim enginle ne engin nede bennim hakkımda yorum yapmayın artık

Gönderi tarihi:
yeşim boş ver onları neye inanmak istiyorsa ona inansınlar dediğini yaptım ve engini aylar sonra kabul ettim

bu arada engin benim erkek arkadaşım bilmeyen varsada duysun

kendime yeni bir yol çizdim enginle ne engin nede bennim hakkımda yorum yapmayın artık

:) Senin adına sevindim canım..:hug:

En doğru kararı vermişsin..;)

Gönderi tarihi:

Yeşim.. :w00t:

İnşallah bu son olur diorus..Tekrar birisi ortaya çıkıp ortalığı karıştırmasa bari, ben Burcu'ya aşığım diye..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.