Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forumun En FAVORİ bayanı hangisi?  

82 üye oy verdi

1. 1. forumun en gözde bayanı sizce kim?

• Gece_Yagmuru
      15
    • MINEU
      9
    • NATALIA
      22
    • Olivia
      11
    • Sessizliğin_kızı
      15
    • Leyla24
      6
    • LILAC
      4

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Topici eleştirmek çok doğal,elbette aradığımız ve görmek istediğimiz isimler var tabi topicde,benimde görmek istediğim isimler vardı,fakat topicin sahibi bu isimleri yazmış,gönül ben şahsen diğer arkadaşlarımında ismini görmek isterdim,ama bu listedeki kişilerinde gereksiz diye tabir edilmesi hiç hoş değil -_-

Burcu tekrar tşk ediyorum.. :clover: Eleştireler hayat boyu her zaman karşımıza çıkacaktır,şuan olduğu gibi.. Kimse kimseyi kırmasın lütfen :flowers:

Bu listede kankimde var kimse kankime gereksiz diyemes :devil::grin: Kesin bu yazımın arkasındanda yalnış anlaşılmalar olacak :huh::sweatingbullets::unsure::lol:

ben teşekkür ederim

ben buraya benim gözümde favari olanları yazdım herkesi yazsam anket diye bişey olmazdı

ama gereksiz denildi burada eleştirenler en favori erkek bölümünde seslerini çıkarmamışlar

burada olmayanları açık sözlülkükle benim favorim bu diye yazabilirlerdi

en güzel cevabı sedelina yazmış en favori erkek kimdir anketinde onun kadar duyarlı olabilselerdi keşke

sevgilerimle yağmur

• Cevaplar 174
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bence gayet normal bi topic,sonuçta herkesin tanıyıp senin tanımadığın bayanlar olabilir bu gayet normal,sonuçta sonradan üye oldun... :clover:

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar kurallara uymak kaidesiyle ve art niyet olmadığı sürece isteyen herkes istediği başlığı açabilir.

Ayrıca belirtmek isterim ismi üstünde ''havadan sudan konular''

Saygılar,

Gönderi tarihi:

Topici eleştirmek çok doğal,elbette aradığımız ve görmek istediğimiz isimler var tabi topicde,benimde görmek istediğim isimler vardı,fakat topicin sahibi bu isimleri yazmış,gönül ben şahsen diğer arkadaşlarımında ismini görmek isterdim,ama bu listedeki kişilerinde gereksiz diye tabir edilmesi hiç hoş değil

Burcu tekrar tşk ediyorum.. Eleştireler hayat boyu her zaman karşımıza çıkacaktır,şuan olduğu gibi.. Kimse kimseyi kırmasın lütfen

Bu listede kankimde var kimse kankime gereksiz diyemes , Kesin bu yazımın arkasındanda yalnış anlaşılmalar olacak

1.si, topic sahibinin içinden bu isimler geçmiş ve bunları yazmış, ankette kendi ismim olduğu için söylemiyorum bunu , çünkü benim ismim olmasaydı listede oy vereceğim bir üye varsa verirdim yoksa pas geçerdim... neden hemen ''eleştiri'' anlamıyorum...

Arkadaşlar kurallara uymak kaidesiyle ve art niyet olmadığı sürece isteyen herkes istediği başlığı açabilir.

Ayrıca belirtmek isterim ismi üstünde ''havadan sudan konular''

Saygılar,

2.si, siyahx e sonuna kadar katılıyorum... havadan sudan konular bunlar yaa :D stres yapmayın lütfen arkadaşlar ;)

Gönderi tarihi:

3. sü nedir kankim

3. sü şimdilik yuk kankim :P

3.sü bırakın bu işleri devlet su işleri , soğuk bi espiriydi dimi

efet siyah amca <_<:P:D

Gönderi tarihi:

Topici eleştirmek çok doğal,elbette aradığımız ve görmek istediğimiz isimler var tabi topicde,benimde görmek istediğim isimler vardı,fakat topicin sahibi bu isimleri yazmış,gönül ben şahsen diğer arkadaşlarımında ismini görmek isterdim,ama bu listedeki kişilerinde gereksiz diye tabir edilmesi hiç hoş değil

Burcu tekrar tşk ediyorum.. Eleştireler hayat boyu her zaman karşımıza çıkacaktır,şuan olduğu gibi.. Kimse kimseyi kırmasın lütfen

Bu listede kankimde var kimse kankime gereksiz diyemes :devil::grin: Kesin bu yazımın arkasındanda yalnış anlaşılmalar olacak

sevgili gece yağmuru

kırmaktan bahsetmişsin ya bende beni rahatsız eden düşüncemi paylaşayım istedim...

güncel konularda bir başlık altında yaptığım yorum nedeniyle seni kırdığımı hissettim belki sen farkında bile değilsin bana öyle gelmiş olabilir ama ben yinede seni kırdıysam özür dilerim...çünkü yazdıklarım yazılanlaradır asla kişinin şahsına yönelik değildir...sevgiler. :clover:

ben teşekkür ederim

ben buraya benim gözümde favari olanları yazdım herkesi yazsam anket diye bişey olmazdı

ama gereksiz denildi burada eleştirenler en favori erkek bölümünde seslerini çıkarmamışlar

burada olmayanları açık sözlülkükle benim favorim bu diye yazabilirlerdi

en güzel cevabı sedelina yazmış en favori erkek kimdir anketinde onun kadar duyarlı olabilselerdi keşke

sevgilerimle yağmur

ya çok yüklendiler sana...seni tanımıyorum ama forumun oldukça faal bayanlarındansın..bu topic i gereksiz bulan arkadaşlar bu başlık altındaki konular çok mu gerekli..adı üstünde havadan sudan konular diye..

eğlence amaçlı yazıların olduğu bu başlıkta yaptığınız yorum kusura bakmayın ama biraz komik olmuş..

ayrıca sessizliğin kızınada katılıyorum erkeklerin başlığına niye farklı yorumda bulundunuz...neyse yinede ben işinize karışmış olmayayım... :online2long:

ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim

benim favori bayanım üslubu,seviyesi,kültürü ve insancıllığıyla SEVGİLİ SARDUNYAM... :clover:

Gönderi tarihi:

Bayanlar hepiniz favorisiniz ..tamam yeter artık.........harbiden hepiniz favorisiniz çünkü bu ülkenin evlatlarısınız.... -_-;)

Gönderi tarihi:

3.sü bırakın bu işleri devlet su işleri ,soğuk bi espiriydi dimi

Di <_<:lol:

3 ben söyleyeyim bu ankette olmayı hak edenlerden biri açıkça favorim olanlardan biri

:clover:

3. sü şimdilik yuk kankim

Kıs kankim burası kimya labaratuarımı sankim <_<:lol::unsure:

sevgili gece yağmuru

kırmaktan bahsetmişsin ya bende beni rahatsız eden düşüncemi paylaşayım istedim...

güncel konularda bir başlık altında yaptığım yorum nedeniyle seni kırdığımı hissettim belki sen farkında bile değilsin bana öyle gelmiş olabilir ama ben yinede seni kırdıysam özür dilerim...çünkü yazdıklarım yazılanlaradır asla kişinin şahsına yönelik değildir...sevgiler.

Estağfurullah Frozen...Yinede ince düşüncen için tşk ederim..Beni tanıyan arkadaşlarım çok iyi bilirlerki kırılsamda uzun sürmez ve kimseyide elimden geldiği kadar kırmamaya çalışırım ;):clover:

Gönderi tarihi:

Önceki iletime bakıcak olursam çok sert bir tepki vermişim doğru..

Amacım kimseyi üzmek değildi.. ama burcu belliki çok üzülmüş..

Yazılarım bazen böyle tepki toplayabiliyor..:D

Benim kızdığım nokta, topiğin bana mankenlik ajanslarını andırmasıydı..:)

Hoş hala andırıyor..

Ve bu benim düşüncelerim.. bu düşüncemde yalnız olmadığımı da biliyorum..

Evet gereksiz bir topicte gereksiz isimler var..

Başlığa baktığımda bende zeki, olgun, bilgili arkadaşlarımızın isimleri bulunuyor zannettim..

Bende dahil çok gereksiz isimleri gördüm.. yalan söyleyemem..

Ve burcu arkadaşım kendi favorilerini yazdığını söylüyor..

Bu konuda yazacak çooook şey var ama yine yanlış anlaşılacam..

Bu yüzden yazmama gereği duyuyorum..

Arkadaşlık eyer eleştirilere dayanamamazlıkla bitiyorsa buyur burcu hanım..

Sen bu yüzden bitiriyorsan "yazıklar olsun" denilecek kişi sensin..

Arkadaşım diye yanlışını gördüğüm konularda sırtını sıvazlamam ben..

Gönderi tarihi:

Yeşimcim eleştirelerine saygı duyuyorum..Senin kendin için yorum yaptığın ''gereksiz'' tabirine de saygı duyuyorum.. -_- Ama lütfen bu anketteki herkes için ''gereksiz'' demekten vazgeç lütfen...Bu anket Burcu'nun kendi listesi..Kimse bu ankete girmek yada girmemek için bir yorumda yada istekte bulunmadı..Ve herşeyden önce lütfen biraz saygılı ol...Mankenlik ajansını andırması mümkün değil kankim senin adınada cvp veriyorum -_- Biz yani kankimle ikimiz manken değiliz..Ki manken gibi kıslarıs zaten burda hakkımısda yenmesin ayrıca :lol:

zeki, olgun, bilgili arkadaşlarımızın isimleri bulunuyor zannettim..

Sen kendini bu kategoriler içerisinde bulmuyor olabilirsin..Ama ben şiddetle kınıyorum bu cümleni...

Gönderi tarihi:

ya çok yüklendiler sana...seni tanımıyorum ama forumun oldukça faal bayanlarındansın..bu topic i gereksiz bulan arkadaşlar bu başlık altındaki konular çok mu gerekli..adı üstünde havadan sudan konular diye..

eğlence amaçlı yazıların olduğu bu başlıkta yaptığınız yorum kusura bakmayın ama biraz komik olmuş..

ayrıca sessizliğin kızınada katılıyorum erkeklerin başlığına niye farklı yorumda bulundunuz...neyse yinede ben işinize karışmış olmayayım... :online2long:

ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim

benim favori bayanım üslubu,seviyesi,kültürü ve insancıllığıyla SEVGİLİ SARDUNYAM... :clover:

boş ver hiç bişeye aldırmıyorum artık saol her şey için :clover:

Gönderi tarihi:

bir çaylak vede bu başlığa eleştiri anlamında ilk ileti yazan birisi olarak üstadlara sözüm şudur ki;

"en favori bayan" başlığı ileti olarak "en favori erkek" başlığından önce atılmıştır vede bundan dolayı aynı iletiyi

"en favori erkek" başlığına atmak kadar ahmakça bir şey olmayacağını,

yüksek takdirlerinize arzederim efem.

naçizane bir üstad olarak cvp verme gereği hissettim, estağfurullah RAVACHOL :)

Yeşimcim eleştirelerine saygı duyuyorum..Senin kendin için yorum yaptığın ''gereksiz'' tabirine de saygı duyuyorum.. -_- Ama lütfen bu anketteki herkes için ''gereksiz'' demekten vazgeç lütfen...Bu anket Burcu'nun kendi listesi..Kimse bu ankete girmek yada girmemek için bir yorumda yada istekte bulunmadı..Ve herşeyden önce lütfen biraz saygılı ol...Mankenlik ajansını andırması mümkün değil kankim senin adınada cvp veriyorum -_- Biz yani kankimle ikimiz manken değiliz..Ki manken gibi kıslarıs zaten burda hakkımısda yenmesin ayrıca :lol:

Sen kendini bu kategoriler içerisinde bulmuyor olabilirsin..Ama ben şiddetle kınıyorum bu cümleni...

tşk ederim kankim ;)

bu arada o cümleyi bende hiç tasvip etmedim bunu söylemeden geçemiycem olivia -_-

Gönderi tarihi:

siz ikiniz kaç yaşındasınız?

tartışma ve paylaşım platformu yazıyor başlıkta;

siz şimdi neyi paylaştınız yada tartıştınız allahaşkına siz bu "kankim kunkim" muhabbetiyle.

sayın üstadlar;

birer msn adresi alsanız diyorum,yada varsa kankim muhabbetinizi orda yapsanızda bizde birşeymi paylaşılmış acaba diye dönüp baktığımızda bu gereksiz ilkokul muhabbeti seviyesi ile karşılaşmasak.

ravachol efendi sen tartışma görmek istiyosan, okumak istiyosan bu topicler yanlış olur... forumda bir sürü bölüm var insanların tartıştığı sana o topicleri tavsiye ederim, hem senin adına hem de bisim adımısa çok isabetli olur... ayrıca forumda daha çok yenisin bu kadar negatif olma istersen <_<

birincisi admin belirleyicimi burda?bende onun gibi düşünmek zorundamıyım?

ikincisi aklın bazen yaştada baştada olmadığıda gün gibi aşikardır sayın üstad

yada kankigiller diyeyim ben.

nicklerimizle hitap et lütfen ...

Bir laf vardır doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye..

Bu da ondan ibaret..

Zeki, bilgili, olgun kişileri göremedim bir kaç kişi dışında dedim..

Ama siz bu olgunluğu göstermediğiniz için üstünüze alınmamakla iyi yapmışsınız sayın mineu ve gece yağmuru..

Tamam hadi ben suçluyum diyimde bitsin şu muhabbet..

şimdi sevgili olivia sen birkaç kişi dışında demişsin ama herkesi tövmet altında bırakmışsın... kim nerden bilicek dışarda ya da içerde olduğunu, bu yüzden kendimizi savunmamıza müsade et lütfen...

Gönderi tarihi:

Sohbet koyu bakıyorum,favori bayanı seçelim sonra haftanın şık ve rüküşünü seçmeye çalışırız.Herkes bi paparazzi zaten -_-

Gönderi tarihi:

merhabalar....

"formun en favori bayanı" biraz tuhaf geldi bana ya...

hangi anlamda...? güzellik yarışması falan gibi bişimi bu?

ya da en çok ilgi çekennn????

ya da en çok yazan mı?

ya da en çok yazılan falan? :) en çok sevilen insanı deseniz ne bileyim ya ..

ne diyelimmmm :) sisleri eğlendiriyorsa mutlu ediyorsa devammm edinn .. :)

Gönderi tarihi:

ilginç bi başlık levi haklı şşşşşş akraba dayanışması lazım

ya arkadaşlar dülşündüm kimseye oy vermicem pek içim elvermiyo ayırt etmeye

bence bu iş yıkıcı olabilir burası yarışma yeri değil ki paylaşımda beraber olur bu arkadaşların biri eksilse tat bozulur . ben tadından memnunum forumun ağzımızın tadı olsun herkes olsun favori seçemedim affedin kıyas yapamadım

ayrıca neye göre favori yani olivia bu konuda haklı

favorilik neye göre zeka, kültür, çok yönlülük, sosyallik mi yoksa dış görünüş ve özel hayat mı ııı sustum ben ........... :)

:( yorumların hepsini okudum illa favori ekleyelim istiyorsan sessiz kız ekleyelim

en seviyeliler sardunyam ve paula

en zekiler gloria

en güzel söz söyleyen sardunyam ve sedoşum

en sıcakkanlı naty, aysum ve olivia

en iyi dostluk kuran gecem ve mine

en çok topic açan sessiz kız

en misafirperver de leyla bence

benim listem budur sessiz kız.

ben kriterler belirtirim sen favoriyi neye göre oylamamızı istiyorsun ben anlayamadım :(

tekrar ediyorum: yıkıcı değil yapıcı olmalıyız bence, üzüldüm açıkçası amma karışmış ortalık yazık olmuş ben seçememiştim çünkü herkes benim için özeldir ve tektir her üyenin yeri farklı her üyenin giriş amacı ilgileri farklı ve bu gayet normal. ben tüm forumu seviyorum kim ne derse desin

sana güzel söz söleyeni ve sadece sana iyi davrananı seversen ne farkın kalır, ne farkımız kalır?????

sevgiler

end

YUMOTE

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.