Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 ne desen haklısın ama gelemedim..senin nikahın aklıma geldiğinde pazartesiydi buna ben bile inanmam ama unutkanlığım had safhada..sıcaklardan beynimde sulandı...her türlü cezaya razıyım ..ama sende insaflı ol kanka... ama seni tekrar forumda görmek de ayrı bir mutluluk kanka...sakın gitme birdaha.. ben pasta yapıyom şimcik...arada geliyom bakmaya.. Ne pastaymış be kanka bu işlerde pek bi beceriksiz olduğunu biliyordum ama bu kadarınıda tahmin etmemiştim kaç günde bir pasta yapmayı beceremedin merhabaaaa Merhabalar yumote Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Allah mesut etsin Siyahiks arkadaşım,Beyaziksini buldun demek...Bir yastıkta kocayın diycem ama,ayrı yastık daha rahat...İstediğiniz gibi kocayın işte,mutlu olun ömür boyu.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Allah mesut etsin Siyahiks arkadaşım,Beyaziksini buldun demek...Bir yastıkta kocayın diycem ama,ayrı yastık daha rahat...İstediğiniz gibi kocayın işte,mutlu olun ömür boyu.. Çok teşekkürler sevgili ayşegül Yok ben yastıksız kocama taraftarıyım yastık ile uyuyamamda Tekrardan güzel temennilerin için teşekkürler sağlıcakla kal Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Ne pastaymış be kanka bu işlerde pek bi beceriksiz olduğunu biliyordum ama bu kadarınıda tahmin etmemiştim kaç günde bir pasta yapmayı beceremedin kankaya bakın hele..yaw insan kankasını böyle irezil edermi.. yani kanka ne diyim ben bu rövanşı alırım az beklemek lazım.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 kankaya bakın hele..yaw insan kankasını böyle irezil edermi.. yani kanka ne diyim ben bu rövanşı alırım az beklemek lazım.. Kanka beklemekten ağaç oldum haberin olsun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Ana ne güzel bir kebelek bu Nasılsın Lilac abla yaz geldi dersler bitti keyfin yerinde dimi Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 iyiyim kara abi sen nasılsın ewt bitti dersler şimdilik rahatım ama kpss çalışmaya başladım bugün..onun sıkıntısı var yani Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 iyiyim kara abi sen nasılsın ewt bitti dersler şimdilik rahatım ama kpss çalışmaya başladım bugün..onun sıkıntısı var yani Ooo sende yani yaz tatilinde dinlen bari biraz sonunu hiç iyi görmüyorum haberin olsun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 walla işim zor o yüzden yazın birazını halletmem lazım Bu arada hayırlı olsun evlenmişsin..Mutluluklar dilerim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 walla işim zor o yüzden yazın birazını halletmem lazım Bu arada hayırlı olsun evlenmişsin..Mutluluklar dilerim Sağol teşekkürler darısı senin başına Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Sağol teşekkürler darısı senin başına Amin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Amin Ama benden sana tavsiye bu kadar ders çalışma evde kalıcan bu gidişle Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Ama benden sana tavsiye bu kadar ders çalışma evde kalıcan bu gidişle yok ya öle çok çalışmıyorum günde 20-25 matematik sorusu çözüyorum o kadar hem benim acelem yok Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 yok ya öle çok çalışmıyorum günde 20-25 matematik sorusu çözüyorum o kadar hem benim acelem yok Tabi tabi bende öyle diyodum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Niye kızardın Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Niye kızardın sıcaktan tabiki de Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 sıcaktan tabiki de Tabi yersen ama ben yemedim bilgin olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Bizim oralarda filört neyim yogudur Basligi basan iyisini alir islem budur Askerden döndüm geldi catti evlilik Hababam debabam gapi gapi döndur Anam hamamda begenmis hatunu Babam geldi dedi Nazifin gizi güllü Evladiz babaya hec itiraz olumu Nikaha kadar bagladilar elimi kolumu Halay cektik itis gakis ettik dügünü Göremedik bi türlü bizim avrat güllüyü Dakinca besibiryerde yüzgörümlügünü Gerdek gecesi ancak actik gizin yüzünü Sabahi zor ettim binbir caz naz ilen Rakinin etkiside gecti gün dogudan isirken Ayik gafaylan görülecek yüz degil vallah Ben deyim karabasan sen de kabus yeminlen Üc,bes yedi derken bulduk dokuz enigi Sallamaktan kirildi ayni eski besigi Bebe belikten asilmaz oldu kapinin esigi Sira ile kullanir olduk bir dahta gasigi Sarhos olmadan görülmedi bigünüm gectigi Ayik gafa ilen soram tüm bunlar cekilirmi Bir ucube gari yaninda dokuz fettan velet Sorman bida agalar ne diye ictigimi Yazdiklarimdan aman kimse gücenmeye Sözümüzde yoktur gercek hepsi latife Dilerim tüm sevenler varsin birbirine Herkes mutlu olsun biz cikam kerevetine Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Bizim oralarda filört neyim yogudur Basligi basan iyisini alir islem budur Askerden döndüm geldi catti evlilik Hababam debabam gapi gapi döndur Anam hamamda begenmis hatunu Babam geldi dedi Nazifin gizi güllü Evladiz babaya hec itiraz olumu Nikaha kadar bagladilar elimi kolumu Halay cektik itis gakis ettik dügünü Göremedik bi türlü bizim avrat güllüyü Dakinca besibiryerde yüzgörümlügünü Gerdek gecesi ancak actik gizin yüzünü Sabahi zor ettim binbir caz naz ilen Rakinin etkiside gecti gün dogudan isirken Ayik gafaylan görülecek yüz degil vallah Ben deyim karabasan sen de kabus yeminlen Üc,bes yedi derken bulduk dokuz enigi Sallamaktan kirildi ayni eski besigi Bebe belikten asilmaz oldu kapinin esigi Sira ile kullanir olduk bir dahta gasigi Sarhos olmadan görülmedi bigünüm gectigi Ayik gafa ilen soram tüm bunlar cekilirmi Bir ucube gari yaninda dokuz fettan velet Sorman bida agalar ne diye ictigimi Yazdiklarimdan aman kimse gücenmeye Sözümüzde yoktur gercek hepsi latife Dilerim tüm sevenler varsin birbirine Herkes mutlu olsun biz cikam kerevetine Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Bizi bilirsin avuçla su içmeyi marifet biliriz, yenilmeyi bir de kendi sahamızda... bizi bilirsin saçımızı ıslatmayı fiyaka biliriz. limonla! tesbih yaparız, düş kırıklarından.. bizi bilirsin ağzının içinde oturmak isteriz. ve rutubetin en yakıştığı yer biliriz ağzını... bizi bilirsin, yaşamak biliriz, vademiz dolduğunda avuçlarında gömülmeyi... nerelerdesin kardeşim sende bende bir karşılaşamadık ii bak kendine Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 insan kardeşini arayıp sormaz mı heç... bu senin içinn Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 kardeşim nerelerdesin sen ne zamandır görüşemiyoruz ne msn ne forum unuttun gittin valla bizi.. umarım sağlığın yerinde keyfin daimdir de illaki gelirsin birgün biz burda olacağız kendine ii bak fazla özletme kendini Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 insan kardeşini arayıp sormaz mı heç... bu senin içinn kardeşim nerelerdesin sen ne zamandır görüşemiyoruz ne msn ne forum unuttun gittin valla bizi..umarım sağlığın yerinde keyfin daimdir de illaki gelirsin birgün biz burda olacağız kendine ii bak fazla özletme kendini Sağolun sağlığım,keyfim yerinde arada msn'e giriyorum gün içinde orada görüşürüz inşallah Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.