Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 bu nedemek şimdi....... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 şaka yapıyor, bizi kandırıyor, gebertcem onu ben Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 bu da ne demek şimdi?.. şaka mı bu? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 saka olmasini umuyorum,nisan bir de coktan gecti ama Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 aklıma gelirsin her cana gelişinde toprak aklıma gelirsin birşey filizlenir içimde kalmış köklerinden her bahar aklıma gelirsin unutulanlar, özlem ve hasretler sanki birilerinden geçmişi dilenirsin her yağmur yağdığında nisan duyumsarım kokunu, aklıma gelirsin birşey buruklaşır içimde çamurlu yollar, lastik çizmem nemlenir gözlerim bu yolun dönüşü yoktur bilirsin sıcak yaz akşamlarında aklıma gelirsin bir harman kokusu geçer burnumdan elinde bastonu dedem gelir aklıma bir başka susuzluktur bu avanos testisinden buz gibi bir su içer gibisin her yaprak dökümü yüreğim sızlar, aklıma gelirsin dibek taşına vurulan tokmak sesleri çınlar kulaklarımda çeşme başı, tüten ocaklar bir türküdür yükselir içinden her yaktığın sigarada duman duman özlem çekersin soğuk ve buza kesmiş sabahlarda aklıma gelirsin tezek yanan bir odanın kireç beyazlığındaki sıcaklığını anımsarım bir ürpertidir sarar içimi, üşürüm donmuş avuçlarımda ninemin saf sevgisi gibidir nefesin lapa lapa yağar düştüğün yerde erirsin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 niyazinin tüylerini yolduğuda sueda oluyo bu arada kızım giyinsene..forumdasın... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 niyazinin tüylerini yolduğuda sueda oluyo bu arada kızım giyinsene..forumdasın... Burda bana laf yetiştiriceğine gir senin defterine yapıştırdığım resimlerle ilgilen hem yolunmuş kuş sensin bikerem,kolaymı siyahın beni o hale getirmesi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 yolmuş zati onlanda ilgilendim canem ....sen ne zaman ilgilenecen... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Siyahx namı-diğer yeğen niyazi Diloş ve benimle baş edemiyeceğini anlayıp forumu terk etti herhalde,onu burda tutmaya kankası Frozenin bile gücü yetmedi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bidenecik müttefikim sakın ola Niyazi bu kuş tüyü yastık işini ticarete döküp,önüne geleni yoluyorsa.. paranın tadını alınca unutmuştur tabii forum işlerini.. tabii ki kankası Frozenide... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 yuk siz rahat rahat kendinizi bi halt zannedin diye bu anı defterini size hedaye etmiş.. rahat rahat atıp tutun anacım..hade hayırlı olsun.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 bunu ancak espiriden anlayan birinin defterine koyabilirim dedim...sen geldin aklıma...son günlerde görünmüyorsun ama olsun... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun benden yana herkese hakkım helal olsun. Aha da bu ne Abicim sen ne diyon ya Bura sensiz olur mu?Şaka dimi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 kardeşim nerelerdesin sen yaw, yoksa sen şampiyonluk turumu atıyorsun malum altın tepside bize alın bu seneki şampiyonluğuda sizin olsun diyorlar ya neyse şaka bir yana sende benim aklı selim, gönlü bol, karekteri düzgün ve saygı duyduğum bir arkadaşımsın Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 foruma gelmezsen kupayı alamayacakmışsınız Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Kardeşim benim geldiğin de görürsün biliyorum ;)Allaha emanet ol Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 nasıldı balayı kanka...mutluluklar dilerim.... bronzlaştınmı bakiyim..biz burda olduğumuz yerde bronzlaştık valla her yanımız amele yanığı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 hoşgeldin demeye girdim ki ne göreyim..hayırsız ne olcak.. demek evlendin de balayına bile gittin öyle mi?.. neyse..hayırlı uğurlu olsun o zaman.. Allah mesut etsin kardeş.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 yaa düğününe de çağırmamış tebrik ederim ben de Allah mesut etsin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 nasıldı balayı kanka...mutluluklar dilerim.... bronzlaştınmı bakiyim..biz burda olduğumuz yerde bronzlaştık valla her yanımız amele yanığı Teşekkürler kanka niye gelmedin bakayım numaracı kanka hoşgeldin demeye girdim ki ne göreyim..hayırsız ne olcak.. demek evlendin de balayına bile gittin öyle mi?.. neyse..hayırlı uğurlu olsun o zaman.. Allah mesut etsin kardeş.. Sağol diloş hanım darısı senin başına diycem ama sen çok önceden bulmuşsun belayı zaten yaa düğününe de çağırmamış tebrik ederim ben de Allah mesut etsin Amin sağol Leylam çok teşekkürler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 ne desen haklısın ama gelemedim..senin nikahın aklıma geldiğinde pazartesiydi buna ben bile inanmam ama unutkanlığım had safhada..sıcaklardan beynimde sulandı...her türlü cezaya razıyım ..ama sende insaflı ol kanka... ama seni tekrar forumda görmek de ayrı bir mutluluk kanka...sakın gitme birdaha.. ben pasta yapıyom şimcik...arada geliyom bakmaya.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.