Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 kankam iyi yürekli bir şövalyedir ..sizdende ısrarla özür dilemiştir niyetiniz düelloysa..yarın sabah saat 5:30 da siryus ormanının girişinde gerçekleştirebiliriz... o kadar emin olma Kankam bu kleo seni tanımıyo kanımca daha hangi forumda yaşıyo acaba Kankamdan korkulması gerektiğini bu forumdaki herkes bilir Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 kim korkar frozende den son namazın olceği için tabe kılabilirsin Kankam bu kleo seni tanımıyo kanımca daha hangi forumda yaşıyo acaba Kankamdan korkulması gerektiğini bu forumdaki herkes bilir gayet iyi biliyoda...itiraf edemiyo .....nede olsa zamana ihtiyacı var Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 son namazın olceği için tabe kılabilirsin gayet iyi biliyoda...itiraf edemiyo .....nede olsa zamana ihtiyacı var Kankam biz sabah namazımızı eda edip gidelim olay mahaline korkmaz gelirse 2 dakka bi düello ederiz kendisiyle Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Kankam biz sabah namazımızı eda edip gidelim olay mahaline korkmaz gelirse 2 dakka bi düello ederiz kendisiyle nasıl istersen kankam... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 tanıt kendini o zaman ...bana herkes aynı gibi geliyo itiraf etmiştim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 kendin gibi sandığın içindir herkesi... ben frozen....memnun oldum canem... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 kendin gibi sandığın içindir herkesi... ben frozen....memnun oldum canem... bende 007 james bond Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ben bu günlük sadece mrs.suyu itiraf edeyim..diğerleri kalsın.. neme lazım yerin kulağı vardır duyarlar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 dimek öyle ben bi yalan makinesiyle görüşüp geliyom kankam Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 koş koş...... yalan makinası bu kez darağcına gider........ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 genemi yalan makinası kardeşim özledim seni hastaymışsın şimdi nasılsın bidenem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 kankam iyi yürekli bir şövalyedir ..sizdende ısrarla özür dilemiştir niyetiniz düelloysa..yarın sabah saat 5:30 da siryus ormanının girişinde gerçekleştirebiliriz... o kadar emin olma siryus ormanı niresi? son derece serios bi konu bu..izlemeye gelicemde o bakımdan... Kankam bu kleo seni tanımıyo kanımca daha hangi forumda yaşıyo acaba Kankamdan korkulması gerektiğini bu forumdaki herkes bilir hangi forumda yaşıyo dirken..sen nerede yaşıyosun bu aralar kardiş.. alerjin var polenlere anladıkta..foruma da var yoksam? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 genemi yalan makinası kardeşim özledim seni hastaymışsın şimdi nasılsın bidenem Daha iyiyim ablacım yenmek üzereyim hastalığı başabaş çetin bir savaş veriyoruz siryus ormanı niresi? son derece serios bi konu bu..izlemeye gelicemde o bakımdan... hangi forumda yaşıyo dirken..sen nerede yaşıyosun bu aralar kardiş.. alerjin var polenlere anladıkta..foruma da var yoksam Yok doktor dediki sana alerjim varmış benim abime sevgilerle.... Sağol bitanecik kardeşim o çiçekler senin güzelliğinin yanında sönük kalır Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Daha iyiyim ablacım yenmek üzereyim hastalığı başabaş çetin bir savaş veriyoruz Yok doktor dediki sana alerjim varmış benim valla senin toktur anlıyo bu işlerden belli.. uzak dur benden her yanın kurdeşen döker alimallah... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 canım kardeşim yarına daha iyi olursun inşallah sensiz olmuyor burası Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 valla senin toktur anlıyo bu işlerden belli.. uzak dur benden her yanın kurdeşen döker alimallah... dur ben bi iyileşim hesaplaşıcaz senle canım kardeşim yarına daha iyi olursun inşallah sensiz olmuyor burası İnşallah ablacım bende sizleri çok özledim geçmiş olsun kankam... sağol canım kankam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 kıyısındayım sessizliğin adım atsam kıyamet kopacak kara kalemlerle kirletilen beyaz sayfalarda ki darmadağın cümleler yol olmuş bir bilinmeyene pullar ise kilometre taşları adım atsam kıyamet kopacak Z.A. canem kankam gel bi adım atta kopsun şu kıyamet ...bunlar eyi bi şımardılar... özledim seni kankam... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Dost Sana bir hal olursa, Söyle bana "kim" neyler? Acıyı da, tatlıyı da, Söylerse "dost" söyler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Dar Açı anlatmak istedikçe herseyi birden yitiriyorum bir kutupyıldızı bir ben bir dinmeyen ağrılarım yapayalnız kalıyorum birden güzelim ve müthiş ağlamak istiyorum gecenin kanatları kırık bir saati var bilmem bilir misin ölüm korkusu alkol gibi yayılır damarlara sakın o saatte sokaklara çıkma denize bakma karanlığa yıldızlara bakma sakın o saat işte güzelim o saat ölüm, o ateşkuşu ölüm; o mavidüğüm denizkızlarının türküsünü söyler ben yalnızım orkestrada kırık bir saz kanayarak koşan bir kurt yüreğim dağbaşında unutulmuş vakur bir bayrak yırtılırcasına bir kutup yıldızı bir ben bir dinmeyen ağrılarım çiftleşen kuşların böceklerin insanların yalnızlığı ve müthiş ağlamak istiyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 kıyısındayım sessizliğin adım atsam kıyamet kopacak kara kalemlerle kirletilen beyaz sayfalarda ki darmadağın cümleler yol olmuş bir bilinmeyene pullar ise kilometre taşları adım atsam kıyamet kopacak Z.A. canem kankam gel bi adım atta kopsun şu kıyamet ...bunlar eyi bi şımardılar... özledim seni kankam... Kankam bende seni çok özledim iyileşim hemen gelicem şu hastalık çok lanet birşey ekrana bakamıyorum şapır şapır akıyo gözlerim Dost Sana bir hal olursa, Söyle bana "kim" neyler? Acıyı da, tatlıyı da, Söylerse "dost" söyler... Teyze nedemek istedin sen şimdi ben anlamam böyle afili laflardan odun geldim odun gidiyorum ben Dar Açı anlatmak istedikçe herseyi birden yitiriyorum bir kutupyıldızı bir ben bir dinmeyen ağrılarım yapayalnız kalıyorum birden güzelim ve müthiş ağlamak istiyorum gecenin kanatları kırık bir saati var bilmem bilir misin ölüm korkusu alkol gibi yayılır damarlara sakın o saatte sokaklara çıkma denize bakma karanlığa yıldızlara bakma sakın o saat işte güzelim o saat ölüm, o ateşkuşu ölüm; o mavidüğüm denizkızlarının türküsünü söyler ben yalnızım orkestrada kırık bir saz kanayarak koşan bir kurt yüreğim dağbaşında unutulmuş vakur bir bayrak yırtılırcasına bir kutup yıldızı bir ben bir dinmeyen ağrılarım çiftleşen kuşların böceklerin insanların yalnızlığı ve müthiş ağlamak istiyorum Ağla ablacım ağla açılırsın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Kankam bende seni çok özledim iyileşim hemen gelicem şu hastalık çok lanet birşey ekrana bakamıyorum şapır şapır akıyo gözlerim vah zavallı kardeşim benim... çok rahatsız edicidir bilirim bi kez benimde başıma gelmişti gün ışığına çıkamıyordum..umarım bir an önce toparlanırda aramıza katılırsın...yokluğun fazlasıyla hissediliyor...şaka maka özledik yav..seninle cenk etmeyi bile özlemişim düşün artık.. geçmiş olsun arkadaşım..bir an önce iyileş..bunlar da çiçeklerin.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 vah zavallı kardeşim benim... çok rahatsız edicidir bilirim bi kez benimde başıma gelmişti gün ışığına çıkamıyordum..umarım bir an önce toparlanırda aramıza katılırsın...yokluğun fazlasıyla hissediliyor...şaka maka özledik yav..seninle cenk etmeyi bile özlemişim düşün artık.. geçmiş olsun arkadaşım..bir an önce iyileş..bunlar da çiçeklerin.. Sağol diloş ölsemde gam yemem artık diloş bana çiçek verdi Bugün daha iyiyim aklımdaki bazı soruları çözdüğüm an cenk etmeye başlayabiliriz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gecmis olsun arkadasim sensiz cok sessizdi buralar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.