Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 bekliyoz canım..bide kız mı oluceksin erkek mi? ona göre zıbın alcezde.. oda bilmiyor ki ne olacağını sen boşver zıbını neyim tam cumhuriyet altınını hazır et yeter canem ben erzurum burması almayı düşünüyorum, hani varya burma kadayıf ondan... hemide yumurtalı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 oda bilmiyor ki ne olacağını ben erzurum burması almayı düşünüyorum, hani varya burma kadayıf ondan... hemide yumurtalı allam ya arkadişlere bak.. ayıp ayıp..doğmuyom işte vazcaydım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 allam ya arkadişlere bak.. ayıp ayıp..doğmuyom işte vazcaydım valla o senin elinde değil illaki doğacaksın bizde bekliyor olacağız, aman burmalar kokmadan gel bari Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 amaan bana torun mu geliyormus,ben zati coraplarini patiklerini orup hazir ettiydim hatirlarsin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 napcan kızamıyom size işte cahillik kötü şey ....yasık size yaw ..neyse ben sizi eğitirim...geldiğimde... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 mütevaziliğine hastayım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 dogmaktan vazcaymaktan vazcaydin demek,cok sevindim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 ben ikinizede hastayım hastayım size kıslar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 siz beni de hasta ediceksiniz,yok ettiniz bile Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Ne zaman bir şiir yazmak istesem Yar gelir dikilir gözüm önüne Ne zaman bir dosttan ayrı düşersem Bir damla yaş gelir gözüm önüne Yaşarken öğrendik aşkı sevmeyi Bunu bilmeyenler baksın önüne Yunus Emre gibi insan sevmeyi Bilmeyenler varsa baksın önüne Şiirler anlatır aşkı sevdayı Sen de bir şiir yaz bunun üstüne Ferhat Şirin için delmiş dağları Ne kaldı yazacak bunun üstüne Temel Reis der ki bilmeyen var mı Çok şiir yazılmış sevgi üstüne Adem, Havva ile başlamadı mı Sevgiler yarıştı sevgi üstüne Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 bekliyoz canım..bide kız mı oluceksin erkek mi? ona göre zıbın alcezde.. tam Cumhuriyet altınını kim kaybetmiş ki ben bulayım çiyrek hazırladık..yetmezmi tımam istemessen komşununda çocuğu olcek ona takarım artıkın sana da bi patik sarar getiririm oda bilmiyor ki ne olacağını ben erzurum burması almayı düşünüyorum, hani varya burma kadayıf ondan... hemide yumurtalı valla o senin elinde değil illaki doğacaksın bizde bekliyor olacağız, aman burmalar kokmadan gel bari amaan bana torun mu geliyormus,ben zati coraplarini patiklerini orup hazir ettiydim hatirlarsin Kanka ne diyiii bunlar Ne zaman bir şiir yazmak istesem Yar gelir dikilir gözüm önüne Ne zaman bir dosttan ayrı düşersem Bir damla yaş gelir gözüm önüne Yaşarken öğrendik aşkı sevmeyi Bunu bilmeyenler baksın önüne Yunus Emre gibi insan sevmeyi Bilmeyenler varsa baksın önüne Şiirler anlatır aşkı sevdayı Sen de bir şiir yaz bunun üstüne Ferhat Şirin için delmiş dağları Ne kaldı yazacak bunun üstüne Temel Reis der ki bilmeyen var mı Çok şiir yazılmış sevgi üstüne Adem, Havva ile başlamadı mı Sevgiler yarıştı sevgi üstüne Çok güzel bir şiir kardeşim sağolasın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 amannn boşver kanka saçmalıyolar işte... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 hadi ordan kim saşmalıyormuş? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 kankalar birliği kurdunuz valla, gruplaşmayalım lütfen ayrımcılık sezinliyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 kankalar birliği kurdunuz valla, gruplaşmayalım lütfen ayrımcılık sezinliyorum Sen ablamsın o kankam kıskançlık istemem ikinizinde yeri farklı :İw00t: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 ben kıskanç bir ablayım, gıcığım aynı zamanda Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 nerelerdesin sen yav?..yoksa pusu kurdunda ani taaruza mı geçicen.. bak şüphelendim şimdi niyse..seni ilk gördüğümde başına gelicekleri hatırlatmak istedim ..özledik canım..hasret gidericiiz işte diloşsiyah x kardiş Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 ben kıskanç bir ablayım, gıcığım aynı zamanda Onu biliyoruz abla yeni bişey söyle Al işte şu kankama ne diyebilirimki o muhteşem ötesi yüce insan.Kankam benim gel sana bi sarılam nerelerdesin sen yav?..yoksa pusu kurdunda ani taaruza mı geçicen.. bak şüphelendim şimdi niyse..seni ilk gördüğümde başına gelicekleri hatırlatmak istedim ..özledik canım..hasret gidericiiz işte diloşsiyah x kardiş Karanlık işler peşindeyim senin için hain planlar hazırlıyorum. ayağını denk al Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Karanlık işler peşindeyim senin için hain planlar hazırlıyorum. ayağını denk al anlamıştım zati Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 anlamıştım zati Anlaman için söyledim zaten Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Onu biliyoruz abla yeni bişey söyle Al işte şu kankama ne diyebilirimki o muhteşem ötesi yüce insan.Kankam benim gel sana bi sarılam Karanlık işler peşindeyim senin için hain planlar hazırlıyorum. ayağını denk al adından belli siyahx... karanlık işler peşindeki vatandaş... dimek onu biliyorsunuz, yeni bişey söyleyim o zaman, ben aynı zamanda çokta sinirliyimdir Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 kankaların bidenesi günaydın canem yukardaki gıcıklar ...kıskanmayalım.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.