Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 sevgili kankam gece gündüz demeden düşmanlarına karşı savaş planları hazırlamaktadır ben çıkıyom kankam diloşum görüşmek üzre görüşürüz Frozenim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Biz haber etmeden haberimizi alırsın, yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin. Gözümüzün dilinden anlar, elimizin sırrını bilirsin. Namuslu bir kitap gibi güler, alnımızın terini silersin. O gider, bu gider, şu gider, dostluk, sen yanı başımızda kalırsın Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 sevgili siyahx nette dolaşırken bu şiiri buldum ..x,y falan sen geldin aklıma,biliyorum bana gıcıksın ama bu şiir buraya yakışacak gibi geldi, Denklem Elimde kâğıt,kalem çözülmez problemdeyim. Çözmeye çalışıyorum sen “x”sen, ben de “y”yim. Seni bulmak isterken kendimi kaybettim neyim? Ne olur ki sanki sen “x”sen ,söyle ben neyim? Bulsam çözülür problem, çünkü “x”sin, Ben de bulurum beni, iki bilinmeyendenim. İster ben“x”olayım,istersen sen yine“y”ol. Hadi ne yaparsan yapta, yeter ki sen “x”si bul. İkimiz olmuşuz iki bilinmeyenli denklem, Çözmek kolay mı öyle,çok uğraştım günlerce ben. Seni bulsam,çok kolay “y “yi bulurum hemen. Demek ki sen olmayınca, hiç olmuyormuş D. Yığman Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Biz haber etmeden haberimizi alırsın, yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin. Gözümüzün dilinden anlar, elimizin sırrını bilirsin. Namuslu bir kitap gibi güler, alnımızın terini silersin. O gider, bu gider, şu gider, dostluk, sen yanı başımızda kalırsın teşekkürler kardeşim sevgili siyahx nette dolaşırken bu şiiri buldum ..x,y falan sen geldin aklıma,biliyorum bana gıcıksın ama bu şiir buraya yakışacak gibi geldi, Denklem Elimde kâğıt,kalem çözülmez problemdeyim. Çözmeye çalışıyorum sen “x”sen, ben de “y”yim. Seni bulmak isterken kendimi kaybettim neyim? Ne olur ki sanki sen “x”sen ,söyle ben neyim? Bulsam çözülür problem, çünkü “x”sin, Ben de bulurum beni, iki bilinmeyendenim. İster ben“x”olayım,istersen sen yine“y”ol. Hadi ne yaparsan yapta, yeter ki sen “x”si bul. İkimiz olmuşuz iki bilinmeyenli denklem, Çözmek kolay mı öyle,çok uğraştım günlerce ben. Seni bulsam,çok kolay “y “yi bulurum hemen. Demek ki sen olmayınca, hiç olmuyormuş D. Yığman şiir için teşekkürler sayın kleopatra. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 bir şey değil sayın siyahx ... saygılar ..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 dur ben söyliyim kimler olduğunu.. arabayı kullanan sen kafasını dışarı çıkartan rüzgar gülü ben ..öndeki sardunyam arkadakilerde soldan sağa diloş leylam ve egzorsist benim suratım gözükmüyor nie yaw :P kardeşim nerelerdesin özlettin kendini ablamıda gören cennetlik oldu valla yaw Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 yaratıcı kankam Kanımca öyleyim kankam Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 alemsin ya... biliyorum kankam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 kız kleo açıklama yazıver altına bi zahmet...napalım şimdi gülelimmi,kızalımmı,üzülelimmi....ben şıklarda olmayanı seçip şaşırıyom canem sana... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 sen fevkaladenin fevkindeki akıllısı bulusun doğru şıkkı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 sen fevkaladenin fevkindeki akıllısı bulusun doğru şıkkı evet canem fevkaladenin fevkinde akıllı olduğumdan delüleri anlayamamak gibi bir problemim oluyor doğal olarak... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 evet canem fevkaladenin fevkinde akıllı olduğumdan delüleri anlayamamak gibi bir problemim oluyor doğal olarak... efet snin delü olmadığı kesün....zır delüsün... duydum sardunyam konuşuken bikerem. siyahx hg...... kellem ağaç oldu bak .....beklemekten Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 efet snin delü olmadığı kesün....zır delüsün... duydum sardunyam konuşuken bikerem. siyahx hg...... kellem ağaç oldu bak .....beklemekten hoşbulduk ben senin kelleni uçurtmamışmıydım ya Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 uçmuşmuydu............niye benim haberim olmadı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 uçmuşmuydu............niye benim haberim olmadı kusura bakma haber vermemişler demekki sana ayıp etmişler Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 hönngg.......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.