Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 nabersiniz ben şimdi okula gidiyorum gelince görüşürüz canlarım tamam ablacım kendine çok iyi bak Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Demir pençeyi vururum kafana İnlersin sonra acıdan ortalarda Len nerde yanlış yaptım dersin sonra O zamana siyahx tekrar çıkar ortaya Şapladanak odunu indirir kafana nabersiniz ben şimdi okula gidiyorum gelince görüşürüz canlarım yav "ce" deyip kaçmaz olmaz ki.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 yav "ce" deyip kaçmaz olmaz ki.... beğenmenize sevindim üstadım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 yav "ce" deyip kaçmaz olmaz ki.... ceeee Sen varya sen, İncir çekirdeğimisin Yahu nesin? Aanlamadım gitti Hayret ettim kaldım iyimi X bilinmeyenni... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 ceeeeSen varya sen, İncir çekirdeğimisin Yahu nesin? Aanlamadım gitti Hayret ettim kaldım iyimi X bilinmeyenni... bu ne abla ben şairliği bıraktım hikaye yazıyorum diloşun anı defterinde okuyabilirsin ben şimcik eve gidiyorum akşama görüşürüz ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 tamam güle güle git, trafik var bilesin karşıdan karşıya geçerken önce sola, sonra sağa sonra tekrar sağa bakacaksın unutma Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Çok aşığın var diyorlar, Yalan de yeter bana. Bir sevda sözü fısılda, Hazırım inanmaya. Gönül hırsızı diyorlar, İnkar et yeter bana. Gözlerindeki cevaba, Korkuyorum bakmaya. Geceler uzun ve yalnız, Yoksun sabaha kadar. Düşümde bile günahkarsın, Bunu kim hayra yorar. Ardımdan deli diyorlar, Belki de yalan değil. Yanımda bile uzaksın, Nasıl dayansın Gönül. Çok ahlar aldı diyorlar, İnkar et yeter bana. Gözlerindeki cevaba, Korkuyorum bakmaya >>>>TIKLA ŞARKISINI DİNLE < <<<<< Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 S iyah beyaz akar kanı İ lişeni tutar ahı Y aratıcılıkta yoktur dengi A dı güzel kendi çirkin kankam benim H ayatı sen ez o seni ezmeden X anının Q zamanına varabilecek gibi yaşayıver.. canem kankama ne işler açtın başımıza kankaaaa bu saatten sonra şair olucaz sayende... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 S iyah beyaz akar kanı İ lişeni tutar ahı Y aratıcılıkta yoktur dengi A dı güzel kendi çirkin kankam benim H ayatı sen ez o seni ezmeden X anının Q zamanına varabilecek gibi yaşayıver.. canem kankama ne işler açtın başımıza kankaaaa bu saatten sonra şair olucaz sayende... Kankam bana şiir yazmış duygulandım şimdi bende kankama bi şiir yazam bari Forumun en nadide çiçeğisin Rahatına çok düşkün birisin O benim kankam diyebileceğimsin Zaten öylesin Engin denizlere sığmaz taşarsın Neden diye sorma sen benim KANKAMSIN. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 S iyah beyaz akar kanı İ lişeni tutar ahı Y aratıcılıkta yoktur dengi A dı güzel kendi çirkin kankam benim H ayatı sen ez o seni ezmeden X anının Q zamanına varabilecek gibi yaşayıver.. canem kankama ne işler açtın başımıza kankaaaa bu saatten sonra şair olucaz sayende... :clover: Kankam bana şiir yazmış duygulandım şimdi bende kankama bi şiir yazam bari Forumun en nadide çiçeğisin Rahatına çok düşkün birisin O benim kankam diyebileceğimsin Zaten öylesin Engin denizlere sığmaz taşarsın Neden diye sorma sen benim KANKAMSIN. :clover: :lol: şairler arasında kaldık yaww, döktürmiş bunlar :P Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Kankam bana şiir yazmış duygulandım şimdi bende kankama bi şiir yazam bari Forumun en nadide çiçeğisin Rahatına çok düşkün birisin O benim kankam diyebileceğimsin Zaten öylesin Engin denizlere sığmaz taşarsın Neden diye sorma sen benim KANKAMSIN. canem kankam....yaratıcı kankam.....seni seviyorum kankam benim..... tehlike geçtimi canem halledelim kankaların gücü adına sadunum sorma kankam bizi şair eyledi.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 canem kankam....yaratıcı kankam.....seni seviyorum kankam benim..... tehlike geçtimi canem halledelim kankaların gücü adına sadunum sorma kankam bizi şair eyledi.... valla birbirimizde olan mahsenlerde tozlanmış duyguları açığa çıkartıyoz... ne mutlu bize, biz iyi geldik birbirimize :hug: daha ne cevherler vardır kimbilir sizde, bizde, onlarda Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 S iyahsın beyazsın İ nsan ötesi bir varlıksın Y anlış yapamaz kimse sana A rşı alemden daha da sağlamsın H ak eden alır nasibini X ler bozmaz senin karekterini al kardeşim şaiir olduk, hep fesatlık bi tanede ben yazayım sana içimden geldi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 nirlerdesin üstadım yav? ..gözümüz yollarda kaldı mirim...eserini okuyup,okuyup anmaktayım seni... yoksam bu üstün yeteneğin düşman güçler tarafından farkedildi de fidye karşılığında kaçırıldın mı? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 canem kankam....yaratıcı kankam.....seni seviyorum kankam benim..... tehlike geçtimi canem halledelim kankaların gücü adına sadunum sorma kankam bizi şair eyledi.... Bende seni seviyorum bi denecik kankam benim güç kankalarda artık valla birbirimizde olan mahsenlerde tozlanmış duyguları açığa çıkartıyoz... ne mutlu bize, biz iyi geldik birbirimize :hug: daha ne cevherler vardır kimbilir sizde, bizde, onlarda doğru diyosun ablacım senide seviyorum abla S iyahsın beyazsınİ nsan ötesi bir varlıksın Y anlış yapamaz kimse sana A rşı alemden daha da sağlamsın H ak eden alır nasibini X ler bozmaz senin karekterini al kardeşim şaiir olduk, hep fesatlık bi tanede ben yazayım sana içimden geldi Sağolasın kardeşim şu işlerim hafiflesin sana bende yazacam kardeşim en kralından bir şiir nirlerdesin üstadım yav? ..gözümüz yollarda kaldı mirim...eserini okuyup,okuyup anmaktayım seni... yoksam bu üstün yeteneğin düşman güçler tarafından farkedildi de fidye karşılığında kaçırıldın mı? yaww inanmıyacaksın ama çalıştım bu saate kadar bende kendime şaşırmış vaziyetteyim hikaye nasıl ama daha dur bu bişey değil asıl heyecan,kan,aksiyon ilerleyen bölümlerde Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 doğru diyorum dimi? mahsenlik duygular bunlar bak çok kıymetli... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 doğru diyorum dimi? mahsenlik duygular bunlar bak çok kıymetli... doğrudur heralde abla Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kankacım şu arabandakiler kim.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kankacım şu arabandakiler kim.... Tanımıyorum kesinliklen benle alakaları yok kankam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Tanımıyorum kesinliklen benle alakaları yok kankam eee o zaman senin o arabada işin ne kankam Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Benzettin heral kankam ben o değilim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 dur ben söyliyim kimler olduğunu.. arabayı kullanan sen kafasını dışarı çıkartan rüzgar gülü ben ..öndeki sardunyam arkadakilerde soldan sağa diloş leylam ve egzorsist Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 dur ben söyliyim kimler olduğunu.. arabayı kullanan sen kafasını dışarı çıkartan rüzgar gülü ben ..öndeki sardunyam arkadakilerde soldan sağa diloş leylam ve egzorsist Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 sevgili kankam gece gündüz demeden düşmanlarına karşı savaş planları hazırlamaktadır Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ben çıkıyom kankam diloşum görüşmek üzre Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.