Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 eeet beşiktaşş torpilii geçtimmm sanaa ...eeee o kadar da olsunn artıkk Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 eeet beşiktaşş torpilii geçtimmm sanaa ...eeee o kadar da olsunn artıkk olsun tabi kıss nede olsa beşiktaşlıyız dimi Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 tabii abicimmm bu devirde bi beşiktaşlı başka beşiktaşlıya iiilikk yapmıcak da kime yapcak Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 tabii abicimmm bu devirde bi beşiktaşlı başka beşiktaşlıya iiilikk yapmıcak da kime yapcak okadar işte hadfi gel sen bana bi iyilik yap xminex 3,5 milyon dolar borç ver beşiktaşlı beşiktaşlıya iyilik yapmıycakta kime yapcak dimi Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ya sen isteee bn sanaa daha nelerr veriiim. aramızda 3,5 milyon dolarınn lafı mı olurr mühiim olan insanlıktırr (wayy beee bn neymişiim ne güsell konuştum ölee ) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ya sen isteee bn sanaa daha nelerr veriiim. aramızda 3,5 milyon dolarınn lafı mı olurr mühiim olan insanlıktırr (wayy beee bn neymişiim ne güsell konuştum ölee ) ozaman bi tanede boğaza nazır villa istıyom Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 vallahamı biliyosun ben seni çok severim burcu'cum menejer falan lazım olursa yardım ederim yani ya banada böle yanımda çantamı taşıyacak şöförlük yapacak biri lasım sen olurmusun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 ya banada böle yanımda çantamı taşıyacak şöförlük yapacak biri lasım sen olurmusun kaç para maaş vercen Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 kaç para maaş vercen sen ne kadar istiyon süle ben ona göre sülerim Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 slm engelliler bölümüne bişiler yazmışsın bi bak istersen Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 sen ne kadar istiyon süle ben ona göre sülerim sen yabancı değilsin 30.000 dolar kafi şimdilik Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 yaww siyahx abicim sn de amma uçuyosunn beeee tamam anladııkk yardımlaşmaa amaa bu kadarı da artıkk Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 *SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM* Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 *SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM* sağol burcu bizde seni çok seviyoruz şimdi bu demek oluyoki anlaştık dimi 30.000 dolar'da Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 sen benim bu sitede en sevdiğim erkek arkadaşsın siyahx, buda anı defterinde bulunsun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 sen benim bu sitede en sevdiğim erkek arkadaşsın siyahx, buda anı defterinde bulunsun herşey karşılıklı kardeşim benim içinde senin yerin farklı sağolasın hadi gel bi kanka dansı yapalım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Teşekkürler burcu abla Alıntı
Φ black Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Merhaba Arkadaşlar ben SİYAHX Bu forumda yazdığım son mesaj bundan sonra aranızda olmayacağım Sebebine gelince çok uzatmıyorum ve haksızlık deyip geçiyorum dallandırıp budaklandırmanın bir manası yok Benden yana forumdaki tüm arkadaşlarıma hakkım helal olsun. Sağlıcakla kalın Allaha emanet olun arkadaşlar... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Aga Mahmut ne yazmis diye bakarken,iletiyle soke oldum,benim de hissettigim tam olarak icimin acimasiydi.Bu forumda yeri dolmayacak bir arkadassin ve uyesin.Burdan bir Siyahx gecti dedirtecek..Insaallah geri donersin.. Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Merhaba Sedat abicigim ; Öncelikle bu forumda ilk tanidigim ve iyiki tanidim dedigim iki abimden birisin... Kisa bir süre olmasina ragmen seni ve Mahmut abiyi cok benimsedim... Duygu ve dü$üncelerinizde, payla$imlarinizda, hayata baki$ açinizda kendimden bir çok $ey bulabildim... Herkezin kendince ya$adiklari, tecrubeleri vardir... I$te ben bu noktada sizlele yaptigim her sohbette bazi soru i$aretlerime yeni ufuklar açip cevaplar bulabiliyorum… Sevdigim, saydigim ve deger verdigim büyüklerimsiniz... Son günlerde foruma girdigimde, yoklugunuzu syk syk hissetmekteydim… Fakat göremememin ardinda böyle bir sebeb olabilecegi ihtimal vermemi$tim... Aramizdan ayrilma istegin, burdaki bir çok arkada$ta oldugu gibi, benimde yüzümde aci bir ifadeye sebebiyet verdi... Burasi bir forum, gayet dogal olarakda herkez kendi dü$üncelerini beyan etme özgürlügüne sahiptir... Seviyeli ve saygili bir $ekilde tarti$malar ve fikir ali$veri$i olmali... Nasil ki bir medya kurumu opjektif olmali, taraf tutmamali her$eyi oldugu gibi çiplak gözle gözlemleyip ifade etmeli. Burdaki yetkililerde, tüm yazilari tarafsiz ve belirli kaliplar içerisinde okuyup ona göre bir süzgeçten geçirmelidir... Konunun içeligi tarti$ilir... Kime göre, neye göre haksizsin?... Madem burasi kurallari olan bir forum, ozaman “yaptigin hatayi” belirli bir prensip ve kural altinda isbat ve açiklanmasini talep etmelisin! Vesselam, ne olursa olsun senden tek temennim herzaman yaptigin gibi kendice dogru olduguna inandigin her$eyin sonuna kadar mücadelesini verip “senin” istedigin yerde olmandir... Bir yerde kalmak istedigin için kalmali, yada gitmek istemedigin için gitmelisin… Bunu “sen” istedigin için yapmalisin, bir ba$kasi talep ettigi için degil… Karar senin, eger sen burda olmayarak kendin daha mutlu hissedeceksen kararina saygi duyarim;;; AMA biz arkada$larini ve karde$lerini sensizlige mahkum edemessin... Etmeyeceginide biliyorum... Etmessin degil mi? Abi biliyorumki söz konusu olan konuda vicdanin rahat... Eee ozaman i$i yoku$una sürme ve burda bizimle kal... Zaten siz abilerim olmassa buranin tadi tuzu kalmaz ki... Karar verilmi$tir: evet sessizlik!!! ehumm ehummm Sayin Siyahx, mahkeme heyeti iyi hal ve hareketini göz önünde bulundurarak, birde sevdiklerinizden yogun talep üzerine masum oldugunuza karari verilmi$ ve burda kalmaniz rica (emir ) edilmi$tir… Hakim : AyBaLa Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 sedat arkadaşım ne zamandır görüşemiyoruz en son msn konuşmuştuk yüz yüze ben pek girmiyorum siteye ee neler yapıyosun iyimisin cevap yaz girdikçe okurum arkadaşım kendine çok iyi bak burcu.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 merhabaa siyahx......... yaa niee gittiğini bi türlüü anlamışş diilimmm..sen benimm bu forumdaki ennn sewdiğimm kişilerdenn birisinnn gidiş nedenin ne olursa olsun bncee geri dönnn yaaa. ........ yuksa bana bundan sonra kimm ufak cadı dicekk.......kimm güldürcekk......kimm kızdırcakk........ daha yazıcakkk o kadar çook şey warkii artıkk onları senn foruma dönüncee yazarımmm olmaz mı??? LÜTFEN GERİ DÖNNN SEDATT ARKADAŞIMMM Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Arkadaşlar çoğunuzun da bildiği gibi bu nick ile tekrar aranızdayım bilgilerinize arz ederim... Anılarımıza buradan devam edebiliriz... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 ilk defa "honest" ken tanıdım seni sedat abimmm ve inan bu tanışmannın süresi ne kadar da geç olmuş farkına vardım... ama geç olsun güç olmasın derler ya iyiki de benim ustamsın...seni çok seviyorum ustam... artık hep benim ustam kalıcaksın...böyle anlayışlı sıcakkanlı yüzüyle de kalbiyle de gülücükler saçan bi ustam olduğundan dolayı gururluyum... dersleri bitirsekte aramızdaki bağın bitmesini kesinlikle istemiyorum... ustam sıcak kalbini hiç üşütme...kalbine ördüğün sevgi yumağına dokunmalarına izin verme kimsenin herşey için teşekkürler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.