Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 15 yaş mı? bozuşuruz bak ona göre güzel kardeşim duygulandırdın beni.. bütün dileklerin gerçek olsun seninde... hadi 11 yaş olsun ozaman trilyoner olma dileğim var gerçek olurmu kıss abla sence Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 sedat naber nasılsın ben iyiyim ne zamandır konuşamıyoruz buraya yazayım dedim foruma pek girmiyorum artık arada bir bakıyorum snin canında sıkılırdır ben yokken ağlama sakın yokum diye Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 sedat naber nasılsın ben iyiyim ne zamandır konuşamıyoruz buraya yazayım dedim foruma pek girmiyorum artık arada bir bakıyorum snin canında sıkılırdır ben yokken ağlama sakın yokum diye niye gelmiyon kıss foruma artık yuksam parayı,şöhreti buldunda unuttunmu bizi Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 sengili siyahx abicimm sninle fazla konuşma fırsatımm olmasa da forumdan takip ediyomm çook şen şakrak bölee tanımlanamazz bişisinn ..hayat boyuu hiiç bu neşenn kaçmazzz inşallahh Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 sengili siyahx abicimm sninle fazla konuşma fırsatımm olmasa da forumdan takip ediyomm çook şen şakrak bölee tanımlanamazz bişisinn ..hayat boyuu hiiç bu neşenn kaçmazzz inşallahh Teşekkürler xminex'cim sizlerden o elektriği aldığım için böyleyim zaten ayrıca iltifatların için sağol biraz daha iltifata devam edersen uçuşa geçicem bak inşallah hayat boyu hiçbirimizin neşesi kaçmaz hep şen şakrak,mutlu ve huzurlu bi hayatımız olur Bana değer verip anı defterimi çızıttırdığın içinde sana teşekkürü boynumun borcu bilirim xminex Saygı ve sevgilerimle Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 yook uçmaaa Allah korusunn iniştee paraşütünn çalışmazz flnn ayrıcaa ne demekk sn isteee bn her zaman çızıttırırımm burayııı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 yook uçmaaa Allah korusunn iniştee paraşütünn çalışmazz flnn ayrıcaa ne demekk sn isteee bn her zaman çızıttırırımm burayııı doğru diyosun inişte paraşüt açılmazsa sakat bi durum ortaya çıkabilir tamam istiyorum ozaman herzaman çızıttır ama kendini kaybedipte başka anı defterlerinide çızıttırma tamammı xmimex abla mazallah sunram fırça yemiyelim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 niye gelmiyon kıss foruma artık yuksam parayı,şöhreti buldunda unuttunmu bizi hııı öyle oldu Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 hııı öyle oldu vallahamı biliyosun ben seni çok severim burcu'cum menejer falan lazım olursa yardım ederim yani Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 amannn yuukk öle terss durumlarr olmaz bn nerden senin ablan oluyoomm???? kızdırma şimdii bnii Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 amannn yuukk öle terss durumlarr olmaz bn nerden senin ablan oluyoomm???? kızdırma şimdii bnii ozaman bacımsın Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ehh bu daha iii ablaya göree Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ehh bu daha iii ablaya göree ufak cadı desem Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 sensinn cadı bni kızdırma yuksaa topicinii katlederrimmm ona göreee Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 sensinn cadı bni kızdırma yuksaa topicinii katlederrimmm ona göreee et kıss beni topiclemi korkutuyosun :P Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 çook cesurr gördümm snii bakk şakamm yokk yakarımm burayıı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 çook cesurr gördümm snii bakk şakamm yokk yakarımm burayıı Dikkat et elini yakma sen ayrıca cesurum'dur arkadaşlar bana cesurmen derler Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bn elimi yakmamm snn topicini düşünn cesurmenn Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bn elimi yakmamm snn topicini düşünn cesurmenn topic senden kıymetlimi ufak cadı al senin olsun ayıp ediyosun Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 teşşküürr ederiimm hayatımmda iilk kezz biri bana topic hedaye ediyoo ççok mutluu oldummm Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 teşşküürr ederiimm hayatımmda iilk kezz biri bana topic hedaye ediyoo ççok mutluu oldummm önemli değil xminex'cim ama ben lafın gelişi demiştim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bn de nezaketenn teşşkürr ettimm ztnnn topicinn senin olsunn Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bn de nezaketenn teşşkürr ettimm ztnnn topicinn senin olsunn sağol topicimi geri verdiğin için be Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 önemllii diiil bu da benimm sana bi kıyağıım olsunn hadi gene iiiyisiin herkeseee topicini geri vermem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 önemllii diiil bu da benimm sana bi kıyağıım olsunn hadi gene iiiyisiin herkeseee topicini geri vermem şanslıyım desene iyi kurtardık topici ozaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.