Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili Murti;

Aslında bu topicin çok daha önce açılması gerekirdi ama kısmet bu akşamaymış..Foruma girdiğin günden beri,gerek bana gerek diğer arkadaşlara olan yaklaşımınla kaliteni ve dostluğunu farkettirdin.Arkadaşlığından keyif aldığım,insanı germeyen ve seviyesinden taviz vermeyen,dost canlısı,düşünceli,kültürlü ve ince espiri yeteneği olan bir insansın.Seni tanımaktan ve aramızda olmandan mutluyum.Hayat hep yüzüne gülsün,hep mutlu olman dileğiyle..

Sevgilerimle.. :clover::hug:

• Cevaplar 234
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bir numaralı dost unutulmaz bir arkadaş düşünceli sıcakkanlı ve duyarlı iyi ki varsın yine gelicem :clover: şu an çıkmam lazım uzun uzun yazıcam söz

dedecim sen yazmasan ben açıcaktım bu başlığı önce davranmışsın

kib. murti ::)

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim :wub: sevmek ve sevilmek en güzel duygu beni mahcup ettin taurus kardeşim sağol :clover:

ramazan boyunca sık giremedim ama bundan sonra arkadaşlarımın ve dostlarımın yanında olacağım :clover:

Bazen güldük bazen üzüldük benim için arkadaşlık çok önemli ve değerli :wub: arkadaşlarım ve dostlarımda aynı değerde :clover: Onlar herzaman aynı değerde benim için bazen görüşemesekte ama Allah muhabbetimizi arttırsın .benim için hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz . Teşekkürler bu güzel topic için taurus :clover:

Bundan sonra sizleri burada ağırlamak bana düşüyor :) sizleri şöyle baş köşeye alalım arkadaşlar .

İyiki varsınız arkadaşlar .canım arkadaşlarım :wub::clover:

Gönderi tarihi:

bir numaralı dost unutulmaz bir arkadaş düşünceli sıcakkanlı ve duyarlı iyi ki varsın yine gelicem :clover: şu an çıkmam lazım uzun uzun yazıcam söz

dedecim sen yazmasan ben açıcaktım bu başlığı önce davranmışsın

kib. murti ::)

teşekkürler yumoteciğim sende öylesin ! sende ne zamandır görünmüyorsun ! sende gerçekten anlayışlı ve duyarlı bir arkadaşsın.herşey için sağol :clover:

Gönderi tarihi:

buradaki tavrı gerçek hayat ile örtüşüyorsa ne mutlu ona....

samimi,içten ve saygılı

pozıtıf bir havası var

çok tatlısın demek gelıyor içimden adını duyunca :)

Gönderi tarihi:

Eveet Murti efendi -_- bu işler sırayla bende senin defterini karalıycam :grin::P

Gerçekten tanıdıgım iyi arkadaşlarımdan birisin.. Sıcakkanlı, her zaman yanımda olan, leb demeden anlayan :D

İnşallah bütün güzellikler hep seninle olur :clover::stuart:

Gönderi tarihi:

Murticim :) Ya şimdi ne yazayım ki herkes herşeyi yazmış zaten...

Çok iyisin yaa hem de inatçısın seni gidi inatçı keçi seni... :stuart:

Çok tatlısıııın gerçekten :wub:

Gönderi tarihi:

Sevgili Murti_San...

Gerçekten tanıdığıma mutlu olduğum kişilerden birisin...Gerek efendiliğin ve kişiliğinle,gerekse seviyeli sohbetlerin ve samimiyetinle..Herşeyin gönlünce olmasını dilerim arkadaşım :):clover:

Gönderi tarihi:

buradaki tavrı gerçek hayat ile örtüşüyorsa ne mutlu ona....

samimi,içten ve saygılı

pozıtıf bir havası var

çok tatlısın demek gelıyor içimden adını duyunca :)

" sedelina " inssanların ruh halleri herzaman aynı olmayabiliyor ben öyle çalışıyorum :)

ne kadar başarabiliyorsam o kadar şanslıyım diyebilirim.

temiz ve içten duygularına teşekkür ederim.

sende öylesin samimi ve sevilen birisin teşekkürler

Sayın Murti_San

Sanaldan gerçeğe büyük bir dünya;

arkadaşlık ve dostluk yapabilmek.

İşte sizin hakkınızda güzel sözler yazıldığında ve söylendiğinde

kulak misafiri oluyorum,buda bana sizin için paramparça ruhlar,çelişkili duygular,

fikir çatışmasının açtığı yaralardan bir ahenk çıkıyor ortaya "Olgun"luğunuz

Dahası başka insanların gelişine,düşüncelerine kendi zaman süreçlerine saygı duymanız

insanlara kalbinizde yer açmanız.

Yakınen tanışma ve görüşme fırsatımız olmadı sizinle ama..

bir şeyin altına birlikte imza atmayı taahhüt ederim.

Nickinizi değişik versiyonu olarak

"Mutluluk Sanayi" adı altında büyük bir şirket açabiliriz... :D

Kalbinizin tuttuğu her dileğin gerçekleşmesi dileğimle....

Sevgi Saygılar... :clover:

teşekkür ederim Boss !

Bu güzel ve içten dileklerim ! olgunluk sizlerinde içinde bulunan bir cevher . Umarım buna layık olmak ve arkadaşlığımızın sevgi ve saygı içinde devam etmesi dileğimle ...!

sende iyi bir arkadaşsın sağol düşüncelerin için :clover:

umarım tanışma ve görüşme fırsatımız olur ! Kalbin hep sevgiye doğru yol alsın ..! Sevgiler.... :clover:

Gönderi tarihi:

Eveet Murti efendi -_- bu işler sırayla bende senin defterini karalıycam

Gerçekten tanıdıgım iyi arkadaşlarımdan birisin.. Sıcakkanlı, her zaman yanımda olan, leb demeden anlayan :D

İnşallah bütün güzellikler hep seninle olur

" Nati "ayıp ettin defter senin olsun karala istediğin kadar

Sende benim tanıdığım iyi arkadaşlarımdan birisin.sevgi dolu ,neşeli ,iyilik sever ve anlayışlı birisin

seni tanımak güzel :clover: yukarda leblebi demek istedin dimi :lol: nasıl anladım bakkk :w00t:

Murticim :) Ya şimdi ne yazayım ki herkes herşeyi yazmış zaten...

Çok iyisin yaa hem de inatçısın seni gidi inatçı keçi seni... :stuart:

Çok tatlısıııın gerçekten :wub:

sağol " aysum "içinden geleni yazabilirsin !

O senin kendi iyiliğin ! zaten dertlerimle kafanı çok ağrıttım :D

Deli kız seniiii...... ! ! ! Evet benim babam tatlıcıda ondan bu kadar tatlıyım galiba :w00t:

sende çok iyisin vede anlayışlısın çok teşekkürler

Gönderi tarihi:

ben yazmaya geldim murti naber mesajını aldım ancak cevap yazamadım sen gitmiştin neyse

umarım iyisindir unutmadım bunu da bil tamam sevgiler murticim :):clover:

Gönderi tarihi:

ben yazmaya geldim murti naber mesajını aldım ancak cevap yazamadım sen gitmiştin neyse

umarım iyisindir unutmadım bunu da bil tamam sevgiler murticim :):clover:

şükür iyiyim yumoteciğim teşekkürler :)

Unutmadığına sevindim yumoteciğim :clover: sevgiler benden :clover::)

Gönderi tarihi:

Sevgili Murti_San...

Gerçekten tanıdığıma mutlu olduğum kişilerden birisin...Gerek efendiliğin ve kişiliğinle,gerekse seviyeli sohbetlerin ve samimiyetinle..Herşeyin gönlünce olmasını dilerim arkadaşım :):clover:

"Gece Yağmur" bende seni tanıdığıma çok sevindim .sen sitedeki en ağırbaşlı ve yüreğinde sevgi , saygı dolu bir insansın .

Sen kişilik olarak örnek bir insan ve arkadaşsın .Burada yazdığın yorumlar için tekrar teşekkür ederim .Biraz geç bir cevap oldu ama kusura bakma artık sağol :):clover:

Gönderi tarihi:

:clover: Sevgili Murti_San, :clover:

Seviyenle, olumlu yaklaşımlarınla sevdirdiyorsun kendini, ne mutlu sana... İyiki tanıdım seni de... Ben kendi adıma mutluyum...Uzun uzun yazmamın bir anlamı yok, iyi ki varsın, hep de ol... degerlisin cunku :clover:

Gönderi tarihi:

değerli arkadaşım :clover:

bütün arkadaşlarımın ortak noktası seviyeli ve saygılı duruşun... ve bunlar yapmacık değil ki değişmiyorsun... ya da x kişiye başka, y kişiye başka davranış sergilemiyorsun... sedelinanın dediği gibi eğer sanal ortam dışında da böyleysen ne mutlu sana, çünkü hepimiz biliyoruz ki bu ortamda oyuncular çok. :unsure:

tanıdığım kadarıyla, ilgili, seviyeli, düşünceli, yardımsever özel bir insansın...

bana moral vermek için yolladığın özel mesajlarına da ayrıca teşekkür ediyorum... sayende kendimi iyi hissetmiştim...

dilerim Allah kalbinin güzelliğinde insanlarla karşılaştırsın seni ve mutlu ol, mutlu kal... murticiğim... (bu arada biz kardeşime de küçükken murti derdik) :)

görüşmek üzere hoşçakal :clover:

Gönderi tarihi:

:clover: Sevgili Murti_San, :clover:

Seviyenle, olumlu yaklaşımlarınla sevdirdiyorsun kendini, ne mutlu sana... İyiki tanıdım seni de... Ben kendi adıma mutluyum...Uzun uzun yazmamın bir anlamı yok, iyi ki varsın, hep de ol... degerlisin cunku :clover:

:clover: gloria :clover: böyle düşünmene sevindim.sende gerçekten değerli seviyeli iyi birisin ?

bende seni tanıdığıma sevindim . her zaman iyilikler ve güzellikler seninle olsun .Sende değerlisin bunu unutma ! Sevgiler :clover:

Gönderi tarihi:

değerli arkadaşım :clover:

bütün arkadaşlarımın ortak noktası seviyeli ve saygılı duruşun... ve bunlar yapmacık değil ki değişmiyorsun... ya da x kişiye başka, y kişiye başka davranış sergilemiyorsun... sedelinanın dediği gibi eğer sanal ortam dışında da böyleysen ne mutlu sana, çünkü hepimiz biliyoruz ki bu ortamda oyuncular çok. :unsure:

tanıdığım kadarıyla, ilgili, seviyeli, düşünceli, yardımsever özel bir insansın...

bana moral vermek için yolladığın özel mesajlarına da ayrıca teşekkür ediyorum... sayende kendimi iyi hissetmiştim...

dilerim Allah kalbinin güzelliğinde insanlarla karşılaştırsın seni ve mutlu ol, mutlu kal... murticiğim... (bu arada biz kardeşime de küçükken murti derdik) :)

görüşmek üzere hoşçakal :clover:

Evet haklısın sanal ortamda insanlar ve hayat iki yüzlü olabiliyor . Hiç birzaman ben kendime iyim demiyorum . Bu düşüncelerin için teşekkür ederim . Böyle olmaya çalışıyorum ne kadar başarabiliyorsam .Hayat kısa sonuda keşke diyeceğimiz şeyleri yapmamaya dikkat ediyorum .

Sardunyacığım herşey için teşekkür ederim.Allah senide güzel insanlarla karşılaştırsın. Arkadaşlar bunun için vardır değil mi ? sende çok iyisin sardunayacığım. :clover:

Aysum sende bana kızıyorsun ! üstün körü mesaj yazıyorsun diye ! Kusura bakma artık

ben hiç iyi değilim . Moralim çok bozuk -_- öyle böyle değil baya bozuk ! onun için kısa kısa cevap yazabildim forumda ......

Gönderi tarihi:

Murti abicim;

Bişeyi itiraf etmeliyim ki( sen de biliyorsun ama)ben senin yaşını küçük zannediyordum.. :blushing: ama yine de ne kadar olgun biri diye de geçiriyordum içimden.. :)

Herzaman seviyeli,saygılı tavırlarınla,herkese sevgi dolu yaklaşımınla tanıdım seni (iyiki de tanımışım)

Sen de bu forumun vazgeçilmezlerindensin,iyi ki varsın.. :)

benim için çok değerlisin :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Murti abicim;

Bişeyi itiraf etmeliyim ki( sen de biliyorsun ama)ben senin yaşını küçük zannediyordum.. :blushing: ama yine de ne kadar olgun biri diye de geçiriyordum içimden.. :)

Herzaman seviyeli,saygılı tavırlarınla,herkese sevgi dolu yaklaşımınla tanıdım seni (iyiki de tanımışım)

Sen de bu forumun vazgeçilmezlerindensin,iyi ki varsın.. :)

benim için çok değerlisin

LilaC Düşüncelerin ve tüm düşüncelerin için çok teşekkür ederim abicim :)

zannedersem bu avatar ve nicten dolayı arkadaşlar beni küçük sanıyor :D sende sitede saygılı ,seviyeli,ve sevgi dolusun .sende iyi birisin :)

sende forumun vazgeçilmezlerindensin bunu unutma ! sende benim için çok değerlisin bunu bil yeter ! :clover: İyiki varsın teşekkürler... :clover:

İnsanın kalbi nasıl bakıyorsa insanlarıda öyle görür ! Senin kalbinde güzel seni tanımak güzel herzaman böyle kal sevgiler :clover:

Gönderi tarihi:

önemli değil ! seni burada görmek güzel evet sende bu aralar baya duygu yoğunluğu var !

müsait bir zamanda yine görüşürüz :) sende kendine iyi bak ...! herşey gönlünce olsun ....!!! :):clover:

biraz var bastırılmaya çalışılan duygular senide bildiğin gibi :)

tamam görüşürüz kendine iyi bak arkadaşım seninde herşey gönlünce olsun

o yüreği asla kaybetme :clover:

Gönderi tarihi:

biraz var bastırılmaya çalışılan duygular senide bildiğin gibi :)

tamam görüşürüz kendine iyi bak arkadaşım seninde herşey gönlünce olsun

o yüreği asla kaybetme :clover:

sağol senin mesajlarına anca yazabiliyorum kusura bakma artık . sende her zaman böyle kal güzel yüreğin ve anlayışınla . her zaman iyiliğine teşekkürler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.