Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Coca-Cola Kolasında bu büyük değişikliği yaptı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Coca-Cola Kolasında bu büyük değişikliği yaptı

BB1dAfqE.img?h=472&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Coca-Cola bu ay% 100 geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış yeni bir 13.2 oz şişe tanıtacak.

Önümüzdeki birkaç ay içinde, şirketin 20 oz'luk şişeleri belirli pazarlarda% 100 geri dönüştürülmüş plastiğe geçecek.

Coca-Cola, 2030 yılına kadar tüm şişe ve kutularında% 50 geri dönüştürülmüş malzeme kullanmayı hedefliyor.

Coca-Cola bu hafta, ürün serisinin bir bölümünü etkileyecek önemli bir değişiklik açıkladı. Ve hayır, şirketin sevilen soda formülünü 80'lerin ortalarından itibaren New Coke fiyaskosu ile yeniden formüle etmesi konusunda endişelenmenize gerek yok. Aksine, soda devi, daha çevre dostu olma çabasının bir parçası olarak, belirli coğrafi bölgelerde şişelenmiş ürünleri için% 100 geri dönüştürülmüş plastik kullanmaya başlamayı planladığını söyledi.

% 100 geri dönüştürülmüş plastiğe geçiş anında gerçekleşmeyecek. Girişim, bu ayın sonlarında bir avuç Kuzeydoğu eyaleti, Florida ve California'da 13.2 oz'luk yeni Kola, Diyet Kola, Coke Zero Şeker ve diğer Coke aromalarının piyasaya sürülmesiyle başlayacak.

Bunu takiben, şirketin Coke çeşitleri ve Dasani marka suyunu içeren popüler 20 oz şişeleri, önümüzdeki birkaç ay içinde California, New York ve Teksas'ta% 100 geri dönüştürülmüş plastiğe geçecek.

Coca-Cola'nın girişimi, şirketin 2018'de başlattığı "Atıksız Dünya" planının bir parçasıdır. Plana göre şirket, Coca-Cola ambalajlarını 2025 yılına kadar% 100 geri dönüştürülebilir hale getirmeyi hedefliyor. Plan ayrıca% 50 geri dönüştürülmüş kullanımı da gerektiriyor. 2030 yılına kadar tüm şişelerinde ve kutularında malzeme.

Coca-Cola Başkan Yardımcısı ve genel müdürü Alpa Sutaria, "Ölçeğimiz ve kaynaklarımız göz önüne alındığında, küresel plastik krizde olumlu bir fark yaratmak için eşsiz fırsatımızı ve açık sorumluluğumuzu gerçekleştirerek bizi iddialı Atıksız Dünya hedeflerimize yaklaştırıyoruz" dedi. basın bülteni.

Sutaria, "Plastik değerli bir ambalaj kaynağıdır ve ABD'deki bu yenilikler, yalnızca şişelere girenlere değil, şişelerin kendilerinin de yenilikçiliğine odaklanan anlamlı bir eylemi temsil etmektedir" dedi.

Bu arada,% 100 geri dönüştürülmüş plastikten yapılan kola ürünleri, tüketicilere tüketildikten sonra şişeleri geri dönüştürmeleri için yalvaran kapak şişelerinde mesajlar içerecek.

Coca-Cola’nın planı, şirketin çevre dostu olma konusunda yıldızlardan daha az bir geçmişi olduğu düşünüldüğünde, açıkça doğru yönde atılmış bir adımdır. Örneğin şirket, bir çevre bekçi grubu tarafından 2018 ve 2019'da gezegendeki en kötü plastik kirletici seçildi.

2019 raporu kısmen şunları okur:

Bu yılın marka denetimlerinde en sık tespit edilen şirketleri - Coca-Cola, Nestlé ve PepsiCo - plastik krizine çoğunlukla yanlış çözümler sunarak, tüketim malları sektörünün ötesindeki seslerin hesap verebilirlik talep etmelerinin ve bir tek kullanımlık plastiklere son. En çok kirletenlerin listesi yine dünyanın en çok bilinen markalarından bazılarıyla doludur.

İyi haber şu ki, Coca-Cola nihayet ürünleriyle ilgili uzun süredir devam eden bazı sorunları çözmek için somut adımlar atmaya başlıyor.

Kaynak: BGR

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.