Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

13815

18540

19840

22085

26625

27128

31192

32909

33339

36220

yukarıdaki sayılar belli bir kurala göre dizilmiştir. her sayı grubu bir sözcüğe karşı konmuştur. soruyu kendim hazırladım ama sayıları ve karşılığı olan sözcükleri ben koymadım.(bu kadar ip ucu yeterli :) ) bu adları ve sıralama kuralını bulabilirmisiniz?

Gönderi tarihi:

13815 Yumote

18540 Bunu bulamadım..:(

19840 Taurus

22085 Gloria

26625 Bodrumlu

27128 Hekim

31192 Pale

32909 Kahin

33339 Mosyna

36220 Cronaldo

Gönderi tarihi:

13815

18540

19840

22085

26625

27128

31192

32909

33339

36220

yukarıdaki sayılar belli bir kurala göre dizilmiştir. her sayı grubu bir sözcüğe karşı konmuştur. soruyu kendim hazırladım ama sayıları ve karşılığı olan sözcükleri ben koymadım.(bu kadar ip ucu yeterli :) ) bu adları ve sıralama kuralını bulabilirmisiniz?

benim uğurlu sayım 7 idi.ama napalım biraz geç girmişiz foruma ve 9. sırada kalmışız....

teşekkürler... :w00t:

Gönderi tarihi:

siz adamı deli edersiniz valla. iki saat uğraşıp kazık bir soru hazırlayayım dedim 2 dk da çözdünüz. başta yumote olmak üzere üçünüzede tebrikler. sıralama kayıt sırasına göre yapıldı. hepinizin değeri aynı. hoşcakalın. bu arada siteye az girsemde sürekli giren zeka forumu severler arasında baya eski üyeymişim :):)

Gönderi tarihi:

siz adamı deli edersiniz valla. iki saat uğraşıp kazık bir soru hazırlayayım dedim 2 dk da çözdünüz. başta yumote olmak üzere üçünüzede tebrikler. sıralama kayıt sırasına göre yapıldı. hepinizin değeri aynı. hoşcakalın. bu arada siteye az girsemde sürekli giren zeka forumu severler arasında baya eski üyeymişim :):)

teşekkürler...beraberliğimiz yeter..

hoşçakal..

eski dost

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim medikal'cim ama ben Yumote'nin cevabından hareketle yazdım onları.Tebrikler Yumote'ye..:clover:

Gönderi tarihi:

bu forumda gezinirken sanki yıllar önceki okul arkadaşlarımla yeniden biraraya gelmiş gibi bir his doğuyor hep içime. birbirlerinden uzakta ama kalpleri bir arada ve sevgi dolu arkadaşlar gibi. iyiki varsınız dostlar.

Gönderi tarihi:

bu forumda gezinirken sanki yıllar önceki okul arkadaşlarımla yeniden biraraya gelmiş gibi bir his doğuyor hep içime. birbirlerinden uzakta ama kalpleri bir arada ve sevgi dolu arkadaşlar gibi. iyiki varsınız dostlar.

İltifatlarına teşekkür ederim.sevgili arkadaşım.bu sözlerinle etrafına iyi elektrik veriyorsun.ne diyeyim ışıkların hep parlasın :clover::clover:

Gönderi tarihi:

ne kadar güzel bir soru bu Medikal...Ellerine, düşüncene sağlık... Ayrıca sorunun içinde olmak da beni mutlu etti... Teşekkür ederim :clover: Soruyu geç gördüm cevaplayabilmek için de geç kaldım ama sevgili Yumotem de tıpkı bu forumdaki diger arkadaşlarım gibi o kadar zeki ki hemen görmüş cevabı... Seni de tebrik ediyorum Yumoteciğim :clover: Bu arada 18540 numaralı üye Sardunyam bari ben de buna cevap vermiş olimmm :) sevgiylee

Gönderi tarihi:

tebrikler gloria Sardunyam için. bodrumlu sana da teşekkürler yazdıkların için. iyi geceler dostlar

iyi geceler medikal :):clover:

Gönderi tarihi:

iyi geceler medikal :):clover:

hoşgeldinnn.yoktun yine hafta sonu..umarım iyi geçmiştir hafta sonun... :clover::blushing:

Gönderi tarihi:

hoşgeldinnn.yoktun yine hafta sonu..umarım iyi geçmiştir hafta sonun... :clover::blushing:

hoşbuldumm... Arkadaşlarımla takıldım bu hafta sonu :) bugün de Cumhuriyet Bayramı olduğu için tören nedeniyle işe gittim, ancak foruma gelebildim işte... Gayet güzel geçti haftasonum :) Sağol... Eglendimmmmmm.... :)

Gönderi tarihi:

sevgili medikalcim :)

taurus dedem :), gloriam çiçeğim :), mosynacım, biricik sardunyam, hekim, pale, bodrumlu, exce ve daha bir sürü dostum var burda ben bu listede olmaktan gurur duyuyorum ve hepinizi gerçekten ama gerçekten çok seviyorum. iyi ki varsınız hepiniz sevgi olmadan zeka işe yaramaz. zekalarımızı hep beraber besliyoruz. teşekkürler hepinizi seviyorummm :wub::flowers:

Gönderi tarihi:

sevgili medikalcim :)

taurus dedem :), gloriam çiçeğim :), mosynacım, biricik sardunyam, hekim, pale, bodrumlu, exce ve daha bir sürü dostum var burda ben bu listede olmaktan gurur duyuyorum ve hepinizi gerçekten ama gerçekten çok seviyorum. iyi ki varsınız hepiniz sevgi olmadan zeka işe yaramaz. zekalarımızı hep beraber besliyoruz. teşekkürler hepinizi seviyorummm :wub::flowers:

:clover::hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.