Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl Lilac'cım defterime gelmişsin buradan teşekkür etmek istedim hemşerim sana Gitmene üzüldüm ablacım evet ara ara ziyarete gel fırsatın olursa. Sana başarılı bir öğretim yılı diliyorum sağlıklı ve mutlu kal
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl İstersen hiç başlamasın Bu hikaye eksik kalsın Onca yaraların ardından Yeni bir aşk yaratamazsın Örselenmiş bir çocukluk İşte benim bütün hikayem Kaç sevda geçse de yüreğimden Bu yıkıntıları onaramazsın İstersen hiç başlamasın Geç kalmışız birbirimize Yanlış kapılarda geçmiş bunca yıl Dönemeyiz artık ilk gençliğimize İstersen hiç başlamasın Söz verelim kendimize
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 17 yıl İstersen hiç başlamasın Bu hikaye eksik kalsın Onca yaraların ardından Yeni bir aşk yaratamazsın Örselenmiş bir çocukluk İşte benim bütün hikayem Kaç sevda geçse de yüreğimden Bu yıkıntıları onaramazsın İstersen hiç başlamasın Geç kalmışız birbirimize Yanlış kapılarda geçmiş bunca yıl Dönemeyiz artık ilk gençliğimize İstersen hiç başlamasın Söz verelim kendimize Bence de öle onaramazsın bu yıkıntıları Frozencım tşk ederim cnmcım çok sewdim ben bu şiiri..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle..
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl bu kelebek senın lilac ösledım seni arda gel forumu cnmm benim çok tşk ederim kelebek için çok güzel gerçekten..ben de seni ve herkesi çok ösledim
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Pamuk şekerim çok tşk ederim.. cnmm benim çok ösledim seni
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl korkmayın..siz kendiniz olun bayramınız huzurlu geçsin.. kelebekler uçsun yüreğinizde
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl İlyadacım sayrafama uğradığın için çok tşk ederim..senin de bayramın kutlu olsun
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.