Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 reca ederim lilac her zaman Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Lilac'cım defterime gelmişsin buradan teşekkür etmek istedim hemşerim sana Gitmene üzüldüm ablacım evet ara ara ziyarete gel fırsatın olursa. Sana başarılı bir öğretim yılı diliyorum sağlıklı ve mutlu kal Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 İstersen hiç başlamasın Bu hikaye eksik kalsın Onca yaraların ardından Yeni bir aşk yaratamazsın Örselenmiş bir çocukluk İşte benim bütün hikayem Kaç sevda geçse de yüreğimden Bu yıkıntıları onaramazsın İstersen hiç başlamasın Geç kalmışız birbirimize Yanlış kapılarda geçmiş bunca yıl Dönemeyiz artık ilk gençliğimize İstersen hiç başlamasın Söz verelim kendimize Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 İstersen hiç başlamasın Bu hikaye eksik kalsın Onca yaraların ardından Yeni bir aşk yaratamazsın Örselenmiş bir çocukluk İşte benim bütün hikayem Kaç sevda geçse de yüreğimden Bu yıkıntıları onaramazsın İstersen hiç başlamasın Geç kalmışız birbirimize Yanlış kapılarda geçmiş bunca yıl Dönemeyiz artık ilk gençliğimize İstersen hiç başlamasın Söz verelim kendimize Bence de öle onaramazsın bu yıkıntıları Frozencım tşk ederim cnmcım çok sewdim ben bu şiiri.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 bu kelebek senın lilac ösledım seni arda gel forumu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 bu kelebek senın lilac ösledım seni arda gel forumu cnmm benim çok tşk ederim kelebek için çok güzel gerçekten..ben de seni ve herkesi çok ösledim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Pamuk şekerim çok tşk ederim.. cnmm benim çok ösledim seni Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 korkmayın..siz kendiniz olun bayramınız huzurlu geçsin.. kelebekler uçsun yüreğinizde Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 İlyadacım sayrafama uğradığın için çok tşk ederim..senin de bayramın kutlu olsun Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 bi kelebek daha tuttum senın için Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 canım fıstığım bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun Lilac'ım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun kebelek... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Güzel kelebek..iyi bayramlar.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 İyi Bayramlar bayan... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun Lilac Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Herkese çok tşk ederim..unutmadığınız için.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Bitanecik kelebeğim bende seni öpüyorum kocaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.