Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 SevgiLi Sardunyam temenniniz için Tşk''Ler... İnsanlıktan çıkmadığımız sürece sorun yok benim için uzlaşacagımız tek Nokta İnsanlığımız''dır.. SayGıLar..
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 hala gelemedin mi trafık mı var
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Değerli Sardunyam.. Yazdıklarınızı takip eden biri olarak söylüyorum: ...Hoş Geldiniz... teşekkür ederim SevgiLi Sardunyam temenniniz için Tşk''Ler... İnsanlıktan çıkmadığımız sürece sorun yok benim için uzlaşacagımız tek Nokta İnsanlığımız''dır.. SayGıLar.. bizi insanlıktan çıkarmak zordur hala gelemedin mi trafık mı var geldim geldim trafiği aştım...
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Sardunyam... Bizide İnsanlığımızdan çıkarmak oldukça zordur..
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 bizi insanlıktan çıkarmak zordur her ne kadar çıkarmaya uğraşsalar da malesef
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Sardunyam... Bizide İnsanlığımızdan çıkarmak oldukça zordur.. her ne kadar çıkarmaya uğraşsalar da malesef herşeye rağmen insanlığında kalabilenlere ve kalplerinde insan sevmeye yer açabilenlere bu çiçeklerimiz
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ya nereye gidiyorsun anlamadım ben şimdi Sedoş, nereye gidiyor bu kız? Gitmiyorsun di mi Sardunyam? Ya gitme beeeee...
Önerilen İletiler