Φ mosyna Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 yukarıdaki A , B , C pilotları kendi aralarında şu şekilde konuşuyolar... A:''ben senin üzerinde uçuyorum''diyor B:''ben de senin üzerinde uçuyorum''diyor C:''ben de senin üzerinde uçuyorum'' diyor sizce nasıl olabilir.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 ters uçan mı var acaba ya da açıları yere paralel değil de ondan mı acaba Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 ters uçan mı var acaba ya da açıları yere paralel değil de ondan mı acaba hayır yumotecim hepsi paralel ve şekilde görüldüğü gibi..(şekil çizimim kötü kusura bakmayın artık) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 tamam mosynacım bi bakayım tekrar canım :) Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 yukarıdaki A , B , C pilotları kendi aralarında şu şekilde konuşuyolar... A:''ben senin üzerinde uçuyorum''diyor B:''ben de senin üzerinde uçuyorum''diyor C:''ben de senin üzerinde uçuyorum'' diyor sizce nasıl olabilir.... HERKEZ KENDİNİ YÜKSEKTE SANIYOR OLBİLİR Mİ MESELA Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 hepsi ters uçuyo o zaman Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Bu ne yaw Mosyna, walla bi soru sordun kitlenip kaldım. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 bu soruyu öğrencim sormuştu çok uğraştım ama bulunca vaw dedim... çok güzel ve mantıklı bir soru... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Bu sorunun cevabını çok merak edecem Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 yukarıdaki A , B , C pilotları kendi aralarında şu şekilde konuşuyolar... A:''ben senin üzerinde uçuyorum''diyor B:''ben de senin üzerinde uçuyorum''diyor C:''ben de senin üzerinde uçuyorum'' diyor sizce nasıl olabilir.... A:ben senin üzerinde uçuyorum(b'ye) B:ben de senin üzerinde uçuyorum(c'ye) C:ben de senin üzerinde uçuyorum(a'ya)çünkü ''a'' sözünü tamamladıktan sonra sorti yapıp alt'a geçer Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 A:ben senin üzerinde uçuyorum(b'ye) B:ben de senin üzerinde uçuyorum(c'ye) C:ben de senin üzerinde uçuyorum(a'ya)çünkü ''a'' sözünü tamamladıktan sonra sorti yapıp alt'a geçer e mantıklıııı Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 A:ben senin üzerinde uçuyorum(b'ye) B:ben de senin üzerinde uçuyorum(c'ye) C:ben de senin üzerinde uçuyorum(a'ya)çünkü ''a'' sözünü tamamladıktan sonra sorti yapıp alt'a geçer hayır.. konumlarını hiç değiştirmiyolarrrr Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Burada bahsi geçen ''Senin'' sorulan kişi olabilir.O zaman hepsinin benim üzerimde uçması çok doğal.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Burada bahsi geçen ''Senin'' sorulan kişi olabilir.O zaman hepsinin benim üzerimde uçması çok doğal.. güzel bi mantık arkadaşım ama doğru değil maaleseff Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Sen nehri mi,gerçi yazılışı böyle değil ama okunuşu sen.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Sen nehri mi,gerçi yazılışı böyle değil ama okunuşu sen.. bence doğru olabilir Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 burda bi göz yanılsaması var zaten şu söylediklerine de bi bakarsak eğer: A:''ben senin üzerinde uçuyorum''diyor (b veya c' ye der) B:''ben de senin üzerinde uçuyorum''diyor (a'ya dediğinini düşünüyorum) C:''ben de senin üzerinde uçuyorum'' diyor (a veya c'ye der) bu durumda b en üstte uçuyordur. nasıl mı çizmem lazım ama çizemem de ben şimdi o zaman bak a.... .....b ..c.. şeklinde b nin olduğu yönden bak aman ne bilim işte bakış açısı mevZusu yani leyn böyle olunca yukarda olmaz önde olur beee Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Sen nehri mi,gerçi yazılışı böyle değil ama okunuşu sen.. gözlerim yaşardı be taurusss tebrik ederimmmmmmm. TEBRİKLER Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 burda bi göz yanılsaması var zaten şu söylediklerine de bi bakarsak eğer: A:''ben senin üzerinde uçuyorum''diyor (b veya c' ye der) B:''ben de senin üzerinde uçuyorum''diyor (a'ya dediğinini düşünüyorum) C:''ben de senin üzerinde uçuyorum'' diyor (a veya c'ye der) bu durumda b en üstte uçuyordur. nasıl mı çizmem lazım ama çizemem de ben şimdi o zaman bak a.... .....b ..c.. şeklinde b nin olduğu yönden bak aman ne bilim işte bakış açısı mevZusu yani leyn böyle olunca yukarda olmaz önde olur beee Hu Huuuu..Gloriaaa..Bilmişim ben arkadaşım uğraşıp durma.. Teşekkürler Mosyna'cım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 ya var ya harbiden tebrikler tauruscuğum, zaten ben biliyordum bu soruya senin cevap vereceğini hatta bir ara dedim kendi kendime yok ben bu soruyu çözemeyeceğim taurus gelse de çözse bari yoksa uyuyamam ben bu gece hislerimde yanıltmadın valla beni TEBRİKLER ARKADAŞIM Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Hu Huuuu..Gloriaaa..Bilmişim ben arkadaşım uğraşıp durma.. Teşekkürler Mosyna'cım.. yaaa uğraşmasana benle zaten bu akşam hiçbi soruya doğru cevap veremedim bişiler olmuş bana formumda degilim galiba neyin var senin Gloria? Bilmem kii neyim var acaba? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Hu Huuuu..Gloriaaa..Bilmişim ben arkadaşım uğraşıp durma.. Teşekkürler Mosyna'cım.. bişiy değil arkadaşımmmmm yaaa uğraşmasana benle zaten bu akşam hiçbi soruya doğru cevap veremedim bişiler olmuş bana formumda degilim galiba neyin var senin Gloria? Bilmem kii neyim var acaba? gloriacım seni biliyoruz biz....seni kimse geçemez bu konuda(taurus çaktırma ) yine de emeğine sağlık.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 gloriacım seni biliyoruz biz....seni kimse geçemez bu konuda(taurus çaktırma ) yine de emeğine sağlık.... Yok yok gerçekten öyledir.Gloria'nın kafası meşgul sanırım yoksa bize bırakmazdı cevapları.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 ya olur mu öyle sizlerin benden aşağı kalır yanınız mı var erkek olmanızdan başka beni ihya ettiniz teşekkür ederim zeki arkadaşlarım benim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.