Φ mosyna Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Kahve Ne Renktir? herhalde kahverengii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Kahve ne renktir sorusunun cevabı bence kırmızı değil mesela ya da yeşil değil, sarı değil, mavi değil diye gider işte ya da ingilizlere sorduk diyelim mesela brown diye de cevap verilebilir bu soruya ya da en iyisi ben bu soruya başka bir paradoksla cevap verim yok vermim sorimm tükenmez kalem niye tükeniyor madem? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Kahve Ne Renktir? Adını verdiği renktir.Tıpkı kestane,portakal,gül kurusu..gibi.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 arkadaşlar bence sorunun cevabı turuncunun koyusu /kahverengi olsun beeeee hadi benim hatrıma beeee.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Kırmızı+turuncu+siyah nasıl ama Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Kahve ne renktir sorusunun cevabı bence kırmızı değil mesela ya da yeşil değil, sarı değil, mavi değil diye gider işte ya da ingilizlere sorduk diyelim mesela brown diye de cevap verilebilir bu soruya ya da en iyisi ben bu soruya başka bir paradoksla cevap verim yok vermim sorimm tükenmez kalem niye tükeniyor madem? ben tükenmez kaleme şöyle bir mantık yürüttüm. tamamen kendi yorumumdur.kurşun kalemin kullandıkça yontulması onu tüketir.yontulmadığı için (hep aynı kalan kalem)anlamında. tükenmeyen(yokolmayana)tükenmez kalem denmiş olabilir. not:burada bahsettiğim uç ve mürekkep değildir.kalemdir çok mu uçtum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 ben tükenmez kaleme şöyle bir mantık yürüttüm. tamamen kendi yorumumdur.kurşun kalemin kullandıkça yontulması onu tüketir.yontulmadığı için (hep aynı kalan kalem)anlamında. tükenmeyen(yokolmayana)tükenmez kalem denmiş olabilir. not:burada bahsettiğim uç ve mürekkep değildir.kalemdir çok mu uçtum güzel mantık valla aydınlattın beni deeeeee buradan o zaman ben şöyle bir sonuç da çıkarabilirim o zaman neden tükenmez demişler açılmaz kalem deselermiş madem yokolmaz kalem deselermiş, hep aynı kalem deselermiş, yontulmaz kalem deselermiş yaaa niye tükenmez kalem demişlerrrr kandırıyorlar bizi kandırıyorlarrrrrr Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 güzel mantık valla aydınlattın beni deeeeee buradan o zaman ben şöyle bir sonuç da çıkarabilirim o zaman neden tükenmez demişler açılmaz kalem deselermiş madem yokolmaz kalem deselermiş, hep aynı kalem deselermiş, yontulmaz kalem deselermiş yaaa niye tükenmez kalem demişlerrrr kandırıyorlar bizi kandırıyorlarrrrrr o zamanlarda (tükenmek) kelimesi in, eş anlamlıları da aut olduğundan tükenmez kalem demişler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.