Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Çocucukların gözlerindeki baharmı derim...................... Uykunu almışda gelmisin desem...........................
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Nihansın didedem ey mesti nazım Ters köprü kurabiliyor musun desem?
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl ilk yasdini anlamadim ama ikinci yazdigin evet 5 yil cimlastik yaptim cay severmisin
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl cıks yapamam dun benzın bıttı araba cekısten dustu yolda kaldım desem
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 16 yıl Neremi kırmadım ki, ama en çok kırılanı kalbim Sevdin mi desem?
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 16 yıl sevdim mi sevdim mi zanettim bilemiyorum derim sabir ..... desem
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 16 yıl sadece aldatmaca aç mısın desem beni hic tok gordunmu derim yemek yap desem ?
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 16 yıl Bu sefer mantıcı olmasın derim Bu gece rüyanda ne gördün desem bababı gödüm aşklar unutlumamalı desem ne dersin?
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 16 yıl Daha neler donuyorum burada derim. Var mısın bisiklet yarışına desem?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.