Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 çocuk/bebek Bebek.. Alıntı
Φ Lfert Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 insanoglu ^=v olur mu sızce. Yanı kadın ıle erkek eşit midir... anatomi hariç Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Bebek.. tutmayınnnn beniiiiii... tutmayınnnnn... vallahi çok güzel soruydu sevgili arkadaşım... tebrik ediyorum öncelikle sorundan dolayı seni... Sonra da kendimi tebrik ediyorum cünkü ben mükemmelim hay allah yine mütevazi olamadım dur bi de mütevazi olmayı denimmm... Estağfirullah Gloriacımm o senin mükemmelliğin olmadı mı yine yaaaaa? Şaka bir yana taurus, sorun gerçekten güzeldi sağol vallahi de zorladı beni... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 inat benle mi? yine geç kaldın sanırım napıyım anca bilgisayaraın başına geçtim sabahtan akşama kadar dershanede mahvoluyom... ama sana inat senden önce soru cevaplıcam... Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Walla güzel soruymuş tebrik ediyorum. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ustad çok zor sorular sorma birde soruyu arıyorum bulamıyorum çok karışık yaf burasııı.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.