Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Ya bu kadar zor mu bee,32 görüntüleme 0 ileti.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 bu bildiğimiz ve veya anlamındaki V ve ^ mı? bilsek şunu yazarkenki ruh halini çözcez deeee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Aslında senin hemen çözmen gerekirdi diye düşünüyorum ama.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 bende gorunmuyor da ordaki soru,bir kac kez unutup goruntuledim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Cevap Kare hayır X bak bu resimdeki gibi aynen Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 7-8 hasan paşa Osmanlılar döneminde Paris Sefir-i Azamlığı (Büyükelçilik) da yapmış olan paşalardan biridir bu Hasan Paşa... İmzasını o dönemin alfabesine göre V ve ^ olarak atarmış çünkü ismi yazılırken Osmanlıcaya göre yanlış hatırlamıyorsam eğer s ve n harflerinin yazılışına mukabil olarak.. s harfi V (aynı zamanda arap harflerine göre 7 demek), n harfi de ^ (aynı zamanda 8 harfine karşılık geldiği için )şeklinde yazıldığı için... Bu nedenle ona 7, 8 hasan paşa derlermiş Osmanlıca hocamız anlatmıştı şimdi aklıma geldi valla... Bu sorunun cevabı 15 mi? 7 + 8 : 15 Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Ya senin yüzünden V hastası oldum çıktım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Ya senin yüzünden V hastası oldum çıktım Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 7-8 hasan paşa Osmanlılar döneminde Paris Sefir-i Azamlığı (Büyükelçilik) da yapmış olan paşalardan biridir bu Hasan Paşa... İmzasını o dönemin alfabesine göre V ve ^ olarak atarmış çünkü ismi yazılırken Osmanlıcaya göre yanlış hatırlamıyorsam eğer s ve n harflerinin yazılışına mukabil olarak.. s harfi V (aynı zamanda arap harflerine göre 7 demek), n harfi de ^ (aynı zamanda 8 harfine karşılık geldiği için )şeklinde yazıldığı için... Bu nedenle ona 7, 8 hasan paşa derlermiş Osmanlıca hocamız anlatmıştı şimdi aklıma geldi valla... Bu sorunun cevabı 15 mi? 7 + 8 : 15 Bu sorudan bu cevabı çıkarabilecek tek kişi sensin sanırım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Bu sorudan bu cevabı çıkarabilecek tek kişi sensin sanırım ama doğruluğundan emin değiliz dahaa... hayır eger dogruysa ben de cok sasırcam kendime deee yani Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Yanlış arkadaşlar,uğraş bakalım Gloria daha neler bulabileceksin.Taurus gibi düşünmeye çalış bence.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Yanlış arkadaşlar,uğraş bakalım Gloria daha neler bulabileceksin.Taurus gibi düşünmeye çalış bence.. Taurus gibi nasıl düşünim ben şimdi yawwww zaten Gloria gibi düşündük enteresan bişi çıkardık ortaya daha enteresanını cıkaramam ki bu aksam artık ama deniycem valla söz Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Cevap sıfır olabilir mi? Bu soru bana tanıdık geliyor ama hatırlayamadım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Cevap sıfır olabilir mi? Bu soru bana tanıdık geliyor ama hatırlayamadım ama bu soru özgün soru... Taurus kendi uydurmuş yani anlıycann o yuzden tanıdık gelemez var bunda bi bit yenigi ama du bakalımmm Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 O zaman buna çok benzer bi soru gördüm demektir Cevap sorunun kendisi olabilir mi hani elmalar armutlar toplanmaz ya onun gibi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 O zaman buna çok benzer bi soru gördüm demektir Cevap sorunun kendisi olabilir mi hani elmalar armutlar toplanmaz ya onun gibi ya valla bilmiyorum aslında şu anda... Taurus bu soruyu yazarken ne düşünmüş olabilir ki, Taurusca düşünmek lazım... Yani aklıma bir sürü bişey geliyor ama bunlar basit cevaplar yani... Vnin ve ^nin anlamları üzerinde düşünüyorum mesela... Ya Taurus var ya aklıma gelenleri yazmıyorum buraya ama umarım cevap onlardan biri degildir yoksa gerçekten de basit olur Komplike bi cevapsa peki ugrasim yani benim aradıgım oyle bi cevap zaten ayrıca da Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 O zaman buna çok benzer bi soru gördüm demektir Cevap sorunun kendisi olabilir mi hani elmalar armutlar toplanmaz ya onun gibi Levi;Özgün soru,yani benim sorum.Cevabı çıktığında benzetebilecek misin bakalım.. Bu arada hala doğru yanıt yok.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 aklıma bişi daha geliyo amaaaa Da Vinci'ye göre: Kutsal kase'yi dişiyi simgeler ve V harfiyle gösterilir. ters V harfi ise erkeği (pagan döneminde de orjinal erkek sembolü ters V'dir) simgeler. bu durumda da kadın + erkek = burada cevap ne olur bilmiyorum ama neyse en azından fikrimi yazdım... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Levi;Özgün soru,yani benim sorum.Cevabı çıktığında benzetebilecek misin bakalım.. Bu arada hala doğru yanıt yok.. güzel soru da... dur yavv bayramdan yeni çıktımm.foruma alışamadım... bakıyom hele..ama inat ettim gloriadan sönce cevaplıcam Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 aklıma bişi daha geliyo amaaaa Da Vinci'ye göre: Kutsal kase'yi dişiyi simgeler ve V harfiyle gösterilir. ters V harfi ise erkeği (pagan döneminde de orjinal erkek sembolü ters V'dir) simgeler. bu durumda da kadın + erkek = burada cevap ne olur bilmiyorum ama neyse en azından fikrimi yazdım... Helal olsun arkadaşıma,az daha gayretle bulucan.Doğru yoldasın.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 aklıma bişi daha geliyo amaaaa Da Vinci'ye göre: Kutsal kase'yi dişiyi simgeler ve V harfiyle gösterilir. ters V harfi ise erkeği (pagan döneminde de orjinal erkek sembolü ters V'dir) simgeler. bu durumda da kadın + erkek = burada cevap ne olur bilmiyorum ama neyse en azından fikrimi yazdım... çocuk/bebek Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 güzel soru da... dur yavv bayramdan yeni çıktımm.foruma alışamadım... bakıyom hele..ama inat ettim gloriadan sönce cevaplıcam inat benle mi? yine geç kaldın sanırım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.