Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Doktorların bana şekeri yasaklayacağı yaşa gelmeden olsun ama.. İkram etmen yeterli sen estikçe ben titrerim..Kelebeğin elinden daha tatlı geldi bize o baklava.. çok teşekkür ederim.... kelebek kelimesi beni mutlu ediyor..hele benzetilmek ayrıca hoş... ömürleri 24 saatlik olabilir ama gönülleri ömürlük Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Aman öyle deme,Allah sana güzel,uzun bir ömür versin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Aman öyle deme,Allah sana güzel,uzun bir ömür versin.. Amin.... sizleri de yanımda görmek bu ömüre ömür katar... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 tüm ailmizin bayramını kutlarım (natalia hariç) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 ailemiz de senin bayramini kutlar Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 sen ailenin neyi oluyodun? sahi bu arada ben neyi oluyordum? ama netice de ikimis de ailedenis. önemli olan da bu zaten dimi? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 sen ailenin neyi oluyodun? sahi bu arada ben neyi oluyordum? ama netice de ikimis de ailedenis. önemli olan da bu zaten dimi? sen rockerlarından birisin... darkrocker.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 aile genis.ben abimin kardesiyim sahsen. belki butun forumdur bu aile. belki degildir. aileden olmak ya da olmamak,iste butun mesele Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 sen rockerlarından birisin... darkrocker.. aile genis.ben abimin kardesiyim sahsen. belki butun forumdur bu aile. belki degildir. aileden olmak ya da olmamak,iste butun mesele aynen ole abimin kardeşi neya bu arada?biras komik olmuş.o senin abinse zaten doğal olarak kardeşi olursun :D Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 aynen ole abimin kardeşi neya bu arada?biras komik olmuş.o senin abinse zaten doğal olarak kardeşi olursun :D ya iştee hepimiz kardeşiz...bu öfke ne diyee....ayyy dağlar oyy oyy yollar oyy oyy Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Bu bayrami da geride biraktik hayirlisiyla. Benim bayramim forumda gecti cogunlukla,burada bana ailem duygusunu,sicakligini yasattiginiz icin cok tesekkur ederim,ailemize ve herkese Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Blode;sana kaç defa eve maskeyle gelme dedim.Tanıyamıyor diğerleri.. Hem Naty'mle ve kardeşimle uğraşma,alamam sonra ellerinden haberin olsun.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 tüm ailmizin bayramını kutlarım (natalia hariç) Bak sen.. Yeni görüorum Ben burda herkesin bayramını kutlayım sen bana ordan Çemkir.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 uzun zamandır katılamıyorum...bayram da geçeli çok oldu ama...herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...nice bayramlara Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Tüm ailemin ve aile dostlarımızın Ramazan Bayramı mübarek olsun.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 burayıda gördüm uğramadan gitmeyeyim dedim...... bayramınız kutlu olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 burayıda gördüm uğramadan gitmeyeyim dedim...... bayramınız kutlu olsun Davulcunun yazdığını görmeden geldin..Çok ta iyi ettin,hoşgeldin.. Senin de Bayramın kutlu olsun sevgili Spices.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 hepinize hayırlı bayramlar öpüyorummm,ben bayramdan bişey anlamadım çunku hastayım ve dunden berıdır yatıyorum,kımseyıde görmedım Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Yılların yaprak misali döküldüğü, sevginin eridiği, insanın öz değerini yitirdiği, şu alemde, güzelliğini yitirmeyen Nadide İnsanlara. İYİ BAYRAMLAR.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 herkese iyi bayramlar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Bu topic benim için aile ziyareti gibi Herkese sağlıklı,mutlu ve sevdikleriyle geçirdikleri nice bayramlar diliyorum Abicim tatlılar nefis.. Ayrıca geçmiş olsun Sedelina Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Davulcunun yazdığını görmeden geldin..Çok ta iyi ettin,hoşgeldin.. Senin de Bayramın kutlu olsun sevgili Spices.. teşekkür ederim taurus... sedelina geçmiş olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 sağolun kızlar..bayramı burun çekerek ve yatarak karşıladım.çok ateşli bı bayramdı Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 ben de bu ailenin üyelerinden biri olarak, biraz geç olsa da yerimi alim bakalım Sedoş yanına oturabilir miyim, oturacak yer kalmamış valla dolmuş yine burası.... Şu tatlıların da tadına bakim diycem ama rejimdeyim o halde ben o çiçekle idare edim Taurusssss, alabilir miyim ki çiçeği Sedoş hasta mı oldun şekerim, geçmiş olsunnnn canımmmm iyisindir şimdi inşallah... Sevgili arkadaşlarım ve kardeşlerim... Hepinizin bayramını kutluyorum, yiyin gayri, yiyin yiyin.. onlar yetmez şunlarda da yiyinnn ha unutmadan bir de misafirim var... şerbetçiiii... bu da bir bayram geleneği değil miydi, zor buldum valla kendisini, günümüzde neredeyse kalmamış şerbetçi, ben de bir zaman yolculuğu yaptım, taaaa eskilerden aldım getirdim kendisini rengi ondan siyah beyaz... bunla da bitmedi sürprizlerim... gitmişken geçmişe epey bişiler topladım geldim, eski bayram günlerinden... buyrun arkadaşlarımm bu eski bayramlarımızdan kalma, bayramlık ayakkabımız... hani bir an önce bayram olsa da giysek dediklerimizden düşününce içimizi titretip, kalbimizi heyecandan yerinden fırlatanından... acaba bu amcayı ve onun bayram günlerinde mahale mahalle dolaştırdığı salıncağı hatırlayan var mı aranızda komşu teyzelerimizin özenle işlediği ütüleyip, katladığı ve ziyartelerine gittiklerimizde elimize tutuşturdukları mendillere ne demeli içim bi tuhaf oldu beeeee Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 aileden diilim ama.. aynı mahalle esnafıyız ne de olsa.. birimiz çadır işletiyo diğerimiz restorant.. sonuçta müşteri aynı müşteri.. bu durumda biraz da müşteri toplarım düşüncesiye ziyarette bulunmak istedim.. anlıyacağınız hem ziyaret,hem ticaret efendiim..ahhh bayramlar..eski bayramlar..yok, korkmayınız..bişey anlatmıycam.. sadece şu..Gloria nerden aşırdın kız benim kırmızı fiyonklu bayramlık ayakkabımı.. herşey çok güzel..sizde öylesiniz..bayramınız umarım bayram gibi geçiyordur.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.