Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Taurus Ailesini Bayramlaşmaya Bekliyor..:)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Doktorların bana şekeri yasaklayacağı yaşa gelmeden olsun ama..;):D İkram etmen yeterli sen estikçe ben titrerim..Kelebeğin elinden daha tatlı geldi bize o baklava..:clover:

çok teşekkür ederim.... :hug:

kelebek kelimesi beni mutlu ediyor..hele benzetilmek ayrıca hoş... :wub: ömürleri 24 saatlik olabilir ama gönülleri ömürlük :):hug:

• Cevaplar 111
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:

sen ailenin neyi oluyodun? :D sahi bu arada ben neyi oluyordum? :P

ama netice de ikimis de ailedenis. önemli olan da bu zaten dimi? :D

Misafir ßL@D€-RUNN€R
Gönderi tarihi:
sen rockerlarından birisin... darkrocker.. :D

;)

aile genis.ben abimin kardesiyim sahsen. :wub: belki butun forumdur bu aile. :hug: belki degildir. :closedeyes: aileden olmak ya da olmamak,iste butun mesele :online2long:

aynen ole :D

abimin kardeşi neya bu arada?biras komik olmuş.o senin abinse zaten doğal olarak kardeşi olursun :D :D

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

Blode;sana kaç defa eve maskeyle gelme dedim.Tanıyamıyor diğerleri.. :w00t: Hem Naty'mle ve kardeşimle uğraşma,alamam sonra ellerinden haberin olsun.. :devil:;):D

Gönderi tarihi:
tüm ailmizin bayramını kutlarım :D (natalia hariç)

Bak sen.. Yeni görüorum

Ben burda herkesin bayramını kutlayım sen bana ordan Çemkir.. :w00t:

Gönderi tarihi:

uzun zamandır katılamıyorum...bayram da geçeli çok oldu ama...herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...nice bayramlara :rolleyes::D:D

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Tüm ailemin ve aile dostlarımızın Ramazan Bayramı mübarek olsun..

379825019be4a45e029ks3.jpg

ek1zb1.jpgek2xd2.jpg

bak1zh8.jpgbak2ne4.jpgbak3dg4.jpg

bak4qv5.jpgbak5cw0.jpgbak6wd4.jpg

Gönderi tarihi:

burayıda gördüm uğramadan gitmeyeyim dedim...... :D

bayramınız kutlu olsun :)

Gönderi tarihi:
burayıda gördüm uğramadan gitmeyeyim dedim...... :D

bayramınız kutlu olsun :)

Davulcunun yazdığını görmeden geldin..Çok ta iyi ettin,hoşgeldin..:clover:

Senin de Bayramın kutlu olsun sevgili Spices..:clover:

Gönderi tarihi:

hepinize hayırlı bayramlar öpüyorummm,ben bayramdan bişey anlamadım çunku hastayım ve dunden berıdır yatıyorum,kımseyıde görmedım :(

Gönderi tarihi:
Davulcunun yazdığını görmeden geldin..Çok ta iyi ettin,hoşgeldin.. :clover:

Senin de Bayramın kutlu olsun sevgili Spices.. :clover:

teşekkür ederim taurus... :clover:

sedelina geçmiş olsun :)

Gönderi tarihi:

ben de bu ailenin üyelerinden biri olarak, biraz geç olsa da yerimi alim bakalım :) Sedoş yanına oturabilir miyim, oturacak yer kalmamış valla dolmuş yine burası.... Şu tatlıların da tadına bakim diycem ama rejimdeyim o halde ben o çiçekle idare edim :( Taurusssss, alabilir miyim ki çiçeği :unsure:

Sedoş hasta mı oldun şekerim, geçmiş olsunnnn canımmmm iyisindir şimdi inşallah...

Sevgili arkadaşlarım ve kardeşlerim...

Hepinizin bayramını kutluyorum, yiyin gayri, yiyin yiyin..

onlar yetmez şunlarda da yiyinnn :w00t:

r_20070405095549_baklava.jpg

1171462192sarma.jpg

ha unutmadan bir de misafirim var... şerbetçiiii... bu da bir bayram geleneği değil miydi, zor buldum valla kendisini, günümüzde neredeyse kalmamış şerbetçi, ben de bir zaman yolculuğu yaptım, taaaa eskilerden aldım getirdim kendisini :) rengi ondan siyah beyaz...

Yarar_2.jpg

bunla da bitmedi sürprizlerim... gitmişken geçmişe epey bişiler topladım geldim, eski bayram günlerinden... buyrun arkadaşlarımm :)

bu eski bayramlarımızdan kalma, bayramlık ayakkabımız... hani bir an önce bayram olsa da giysek dediklerimizden :) düşününce içimizi titretip, kalbimizi heyecandan yerinden fırlatanından...

bayrampabucuhm8.jpg

acaba bu amcayı ve onun bayram günlerinde mahale mahalle dolaştırdığı salıncağı hatırlayan var mı aranızda :)

02gp3.jpg

komşu teyzelerimizin özenle işlediği ütüleyip, katladığı ve ziyartelerine gittiklerimizde elimize tutuşturdukları mendillere ne demeli

saraylim_mendil.JPG

içim bi tuhaf oldu beeeee :(

Gönderi tarihi:

aileden diilim ama.. :glare: aynı mahalle esnafıyız ne de olsa.. :w00t: birimiz çadır işletiyo diğerimiz restorant.. :grin: sonuçta müşteri aynı müşteri.. :whistling: bu durumda biraz da müşteri toplarım düşüncesiye ziyarette bulunmak istedim.. anlıyacağınız hem ziyaret,hem ticaret :shifty:

efendiim..ahhh bayramlar..eski bayramlar..yok, korkmayınız..bişey anlatmıycam.. :whistling:

sadece şu..Gloria nerden aşırdın kız benim kırmızı fiyonklu bayramlık ayakkabımı.. :getlost::catikkas::hug:

herşey çok güzel..sizde öylesiniz..bayramınız umarım bayram gibi geçiyordur.. :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.