Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Ne ayıp olivia. Hiç yakıştıramadım. Hem misafire böyle mi davranılır... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Anaaa Dinime küfreden müslüman olsa hesabı.. Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Katilim ben katil Ya benim olursun ya kara toprağın. Hadee yürü eve gidiyoruz, anamın elini öptürücem. Bundan sonra evnin kadını çocuklarının anası olacaksın. Hem olivia neymiş öyle, bundan sonra ismin FATMA... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Geçmiş bayramın kutlu olsun abicim Öhöömmm tatlı kalmışmıydı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Var yağmur'cum var,sen yemeye başla biterse takviye gelir merak etme.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Dünden beri bekliyorum herhangi bir takviye olayı söz konusu bile değil abicim olmuyo ama böyle Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Güzellerim,canlarım;hepinizin KURBAN BAYRAMI mübarek olsun..Sizi Seviyorum.. Bursa'dan kestane şekerini de deneyin.. Giderken bir kutuda yanınıza alın.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 teşekkürler segili taurus.sanada sevdiklerinle birlikte mutlu bir bayram geçirmeni dilerim.şu an feribottayım ve gün yeni doğuyor yenigün güzelliklerle doğsun hepimiz için. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 taurus abıcım bayramın kutlu olsun mutlu yıllar .benı boyle pastayla borekle kandıramassın uzat elını opeyım 100 mılyon rıca edeyım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Eh sanirsam artik biraz ailedenim tabi olmasam da yazacaktim. Taurus abimin ve herkesin bayrami mubarek olsun. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR.. bende birascık kendimi aileden sayıyorum..... her ne kadar acemiliği üzerimden atamasamda taurusmutis abicim başta senin ve tüm forum ailesinin bayramı mübarek olsun ....sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara ve yıllara erişmek dileğiyle.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Herkese mutlu bayramlar yeni yıllar... Taurus bir Antep' li olarak baklava ikramını bana bıraksaydın diyorum. iLyAdA yı beklersek kimse yiyemeyecek diye düşünmüş olman ihtimalini de gözardı etmiyorum tabi ki Sağlıklı ve mutlu kalın, dostluğunuz sıcaklığınız için çok teşekkürler yeniden.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR.. bayramınızı ve yeni yılınızı en içtenn dileklerimle kutlarım... sıcakkanlı taurus... bu aileden olduğumu bana hissettirdiğiniz iççinde ayrıca teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 ayrıca bana kelebek demişsiniz...kelebeklerii çok ama çok severim...ve ilk defa birisi bana kelebek dedi... gerçekten çok hoşuma gitti..belirtmek istedim...hayalinizde kelebeksem hayalinizde güzel olduğumu ve bunu kalbinizin güzelliğinden olduğunu söylemek istedim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Şöyle bir yer seçip oturun,ben şimdi çalışyorum.Hepinizle tek tek ilgileneceğim.. İyiki varsınız.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 teşekkürler segili taurus.sanada sevdiklerinle birlikte mutlu bir bayram geçirmeni dilerim.şu an feribottayım ve gün yeni doğuyor yenigün güzelliklerle doğsun hepimiz için. Amin arkadaşım,amiiin.. taurus abıcım bayramın kutlu olsun mutlu yıllar .benı boyle pastayla borekle kandıramassın uzat elını opeyım 100 mılyon rıca edeyım Ayıp ettin Jön'üm lafımı olur..Buyur:(Okuduğun Ytl,yanlışlık yok yani.. ) Taurus abi senin ve ailemizin bayramı mübarek olsun. Teşekkür ederim Eren'cim.. Eh sanirsam artik biraz ailedenim tabi olmasam da yazacaktim.Taurus abimin ve herkesin bayrami mubarek olsun. Biraz ne demek.. Kardeşim oldun ya.. bende birascık kendimi aileden sayıyorum..... her ne kadar acemiliği üzerimden atamasamda taurusmutis abicim başta senin ve tüm forum ailesinin bayramı mübarek olsun ....sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara ve yıllara erişmek dileğiyle.. Ne güzel.. Seninde bayramın ve yeni yılın güzel geçer umarım.. Herkese mutlu bayramlar yeni yıllar...Taurus bir Antep' li olarak baklava ikramını bana bıraksaydın diyorum. iLyAdA yı beklersek kimse yiyemeyecek diye düşünmüş olman ihtimalini de gözardı etmiyorum tabi ki Sağlıklı ve mutlu kalın, dostluğunuz sıcaklığınız için çok teşekkürler yeniden.. Apır sapır konuşmayı bırakta,baklava çıkar misafirlere.. Entep'liyiz he.. bayramınızı ve yeni yılınızı en içtenn dileklerimle kutlarım... sıcakkanlı taurus... bu aileden olduğumu bana hissettirdiğiniz iççinde ayrıca teşekkür ederim.. ayrıca bana kelebek demişsiniz...kelebeklerii çok ama çok severim...ve ilk defa birisi bana kelebek dedi... gerçekten çok hoşuma gitti..belirtmek istedim...hayalinizde kelebeksem hayalinizde güzel olduğumu ve bunu kalbinizin güzelliğinden olduğunu söylemek istedim... :clover: Herkes hakettiğini alır,o senin gönlünün güzelliği.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Kapıyı çalıp geldiniz de ikram etmedik mi dostum kapıyı çalmak diyince yanlış anlamayasın ha yılbaşı gecesi bahçelievler 7. cadde de bir arkadaşın annesine gelen misafir girişteki kapı nerde diye sormuş.. çalmışlar.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Ben daha baklava yemedim bu bayram..Abicim onu da sen yap demezsin de mi,yani denemedim degil ama,yetenek meselesi. Antepli miyim canim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 onuda taurus abimin izniyle ben ikram ediyim... afiyet olsunnn...bu arada baklavanın özlemi de bi başkadır keşke gerçekte öle bi şansımız olsa da yedirsemm...seve seve... bununla idare edersin dimi ablacım... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 idare ne demek canimm,hem de ev baklavasi.. cokk tesekkur ederim.eline saglik Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 herkesin bayramini kutluyorum ayy biraz gec geldim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 üzülme Antepliyim ama bende bilmem açmayı, bizim memlekette erkek işidir o;) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Ohh,misafirlerim pek hamarat..Kendi eviniz gibi rahat edin lütfen.Bu arada tatlı yapmak baya zavkli bir iştir,tecrübelerimle sabit.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Ohh,misafirlerim pek hamarat..Kendi eviniz gibi rahat edin lütfen.Bu arada tatlı yapmak baya zavkli bir iştir,tecrübelerimle sabit.. aslında üstüme alınmayı çok isterdim ama o baklavayı da pen yapmadım...çok hamarat değilim ama nappıyım daha küçüğüm buda bahannemm çok miniğim ya sanki... ama okumak daha ağırlıkta...inşallah zamanla onuda öğrenirim yaaparım size ellerimle... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Doktorların bana şekeri yasaklayacağı yaşa gelmeden olsun ama.. İkram etmen yeterli sen estikçe ben titrerim..Kelebeğin elinden daha tatlı geldi bize o baklava.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.