Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 arkadaşlar bir duruma kafam takıldı bi arkadaşımla yeni model bir araçla seyrhat ettik gidecegimiz yere kadar arkadaşım gitti aracın km yazdık dönüşte aracı ben kullandım fakat ilk hareket yerine gelince km cüzüde olsa farklı cıktı merak ettik arkaş yine kedi aynı yola gitti bu sefer arkadaşımın ilk gitiği km dende cüzü bifark ciktı aydınlatırmısınız yalnız hareket ve varış yerleri aynı saygılar Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 arkadaşlar bir duruma kafam takıldı bi arkadaşımla yeni model bir araçla seyrhat ettik gidecegimiz yere kadar arkadaşım gitti aracın km yazdık dönüşte aracı ben kullandım fakat ilk hareket yerine gelince km cüzüde olsa farklı cıktı merak ettik arkaş yine kedi aynı yola gitti bu sefer arkadaşımın ilk gitiği km dende cüzü bifark ciktı aydınlatırmısınız yalnız hareket ve varış yerleri aynı saygılar arkadaşım bunun bir çok sebebi olduğunu söyleyebilirim.yanlız söz konusu yolun uzunluğunu ve cüz'i farkı da söylersen daha iyi olacak Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 arkadaşım bunun bir çok sebebi olduğunu söyleyebilirim.yanlız söz konusu yolun uzunluğunu ve cüz'i farkı da söylersen daha iyi olacak arkadaşım cüzü dediğim fark 100 yada 150mt yalnz bufarklar yol uzadıkca da yükseliyor saygılar Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 arkadaşım cüzü dediğim fark 100 yada 150mt yalnz bufarklar yol uzadıkca da yükseliyor saygılar gittiğin km de önemliydi ama neyse,şimdi gidiş esnasında yaptığın sollamalardan tut,aldığın virajların açıları da farklı olacağından km metre aynı olmayacaktır.aynı olabilmesi için düz bir mesafeyi tekerleklerin aynı yerden geçmesi koşuluyla gidip dönmen gerekir.ayrıca araca yaptıracağın patinaj da yürümediği mesafeyi yürümüş görterir. sanırım açıklayıcı olmuştur Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 gittiğin km de önemliydi ama neyse,şimdi gidiş esnasında yaptığın sollamalardan tut,aldığın virajların açıları da farklı olacağından km metre aynı olmayacaktır.aynı olabilmesi için düz bir mesafeyi tekerleklerin aynı yerden geçmesi koşuluyla gidip dönmen gerekir.ayrıca araca yaptıracağın patinaj da yürümediği mesafeyi yürümüş görterir. sanırım açıklayıcı olmuştur Beni bu konuda aydınlatdığın için teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 gittiğin km de önemliydi ama neyse,şimdi gidiş esnasında yaptığın sollamalardan tut,aldığın virajların açıları da farklı olacağından km metre aynı olmayacaktır.aynı olabilmesi için düz bir mesafeyi tekerleklerin aynı yerden geçmesi koşuluyla gidip dönmen gerekir.ayrıca araca yaptıracağın patinaj da yürümediği mesafeyi yürümüş görterir. sanırım açıklayıcı olmuştur he wallaaaa bence doğru özellikle sollamalar meselesi açıklayıcı amaaaaaa madem oyle ilk giden arkadaşı nasıl her defasında aynı km yi tutturuyor o hiç sollamıyor mu? Yani diğeri o zaman trafik canavarı... Demek ki trafik canavarıysan kilometren aynı yolu gösterenlere göre daha fazla çıkıyor o zaman cevabı veriyorum: demekki sen trafik canavarısın Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Beni bu konuda aydınlatdığın için teşekkür ederim arkadaşım önemli değil. zevkti Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 he wallaaaa bence doğru özellikle sollamalar meselesi açıklayıcı amaaaaaa madem oyle ilk giden arkadaşı nasıl her defasında aynı km yi tutturuyor o hiç sollamıyor mu? Yani diğeri o zaman trafik canavarı... Demek ki trafik canavarıysan kilometren aynı yolu gösterenlere göre daha fazla çıkıyor o zaman cevabı veriyorum: demekki sen trafik canavarısın Ben 35yıllık bızzat şoförlükle gecimmi sağlamış ve sağ kalmış biriyim sence trafik canavarı olurmu Ayrıca bodrumlu arkadaşım doğru yanıtladı kendisine tekrar teşekkür ederim Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Ben 35yıllık bızzat şoförlükle gecimmi sağlamış ve sağ kalmış biriyim sence trafik canavarı olurmu Ayrıca bodrumlu arkadaşım doğru yanıtladı kendisine tekrar teşekkür ederim ben de bu meslekte 25 yılımı sağlıklı geçirdim.o kadar tahminim olsun artık.ayrıca arkadaşı kendiside aynı mesafeyi farklı gidiyormuş diye okudum sanki Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Ben 35yıllık bızzat şoförlükle gecimmi sağlamış ve sağ kalmış biriyim sence trafik canavarı olurmu Ayrıca bodrumlu arkadaşım doğru yanıtladı kendisine tekrar teşekkür ederim demek emotionı haaa... Ok bundan sonra sorularına bakmıyor ve seni protesto ediyorum. Ayrıca sen bu sinirle bence trafik canavarı da olursun... Aman dikkat Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 demek emotionı haaa... Ok bundan sonra sorularına bakmıyor ve seni protesto ediyorum. Ayrıca sen bu sinirle bence trafik canavarı da olursun... Aman dikkat gloria bugün bayram... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 gloria bugün bayram... O halde bayramın kutlu olsun Sevgili Bodrumlu mesajını aldım, ne demek istediğinin farkındayım merak etme Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 ben soruyu hala mantık çerçevesinde kavramış değilim bodrumlu arkadaşımızında dediği gibi 100 metrelik bir yolda bile yaptığınız manevralar yolun ölcüsünü değişterecektir aynı çıkması için hep düz bir hatta ilerlemek gerekir geri dönüşte aynı düzlükte olması lazım şimdi bunu bir ilkokula giden bir çocuk bile bileceğinden bu soru bir sorumu ???yoksa soruyu soran arkadaşımız 35 yıllık şöför olmasına rağmen budurumu çözememiş aklına takıldığı içinmi sormuş?????cevabımda yeni bir soru ortaya çıktı ama bu soru bile sorulan sorudan daha mantıklı üzgünüm Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 ben soruyu hala mantık çerçevesinde kavramış değilim bodrumlu arkadaşımızında dediği gibi 100 metrelik bir yolda bile yaptığınız manevralar yolun ölcüsünü değişterecektir aynı çıkması için hep düz bir hatta ilerlemek gerekir geri dönüşte aynı düzlükte olması lazım şimdi bunu bir ilkokula giden bir çocuk bile bileceğinden bu soru bir sorumu ???yoksa soruyu soran arkadaşımız 35 yıllık şöför olmasına rağmen budurumu çözememiş aklına takıldığı içinmi sormuş?????cevabımda yeni bir soru ortaya çıktı ama bu soru bile sorulan sorudan daha mantıklı üzgünüm Arkadaşım sorumu tekrar okkursan memnun olurum yapılan yol 100mt değil fark 100mt ayrıca ilk arkadaşım gideceğimiz yere geliyor km yazıyoruz ben tekrar dönüyorum km 100mt farklı busefer arkadaş tekrar kendi aynı yere geliyor ilk kulandığın dan yine farklı ayrıca cevabı soylediniz saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.