Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Amerika da Güney Dakota Eyaletinde Acil Servis Hemşiresi ölmekte olan birçok hastanın hala COVID-19'un 'gerçek olmadığı' konusunda ısrar ettiğini söyledi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Amerika da Güney Dakota Eyaletinde Acil Servis Hemşiresi  ölmekte olan birçok hastanın hala COVID-19'un 'gerçek olmadığı' konusunda ısrar ettiğini söyledi

Pazartesi günü bir Güney Dakota acil servis hemşiresi, hastalarının çoğunun COVID-19'dan öldüğüne inanmamasından duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi.

BB1b1o4w.img?h=685&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Jodi Doering'in tweet'i, "% 100 Vapotherm'de nefes nefese kalırken ... virüsün gerçek olduğuna inanmayan" hastalar hakkında tweet atmasının ardından hafta sonu sosyal medyada viral oldu.

Doering, CNN'in "New Day" e, "Belirli bir hasta değildi, sadece bu kadar çok insanın doruk noktası" dedi. "Ve son ölmekte olan sözleri, 'Bu olamaz. Gerçek değil.' "

Güney Dakota Pazartesi günü 821 yeni COVID-19 vakası bildirdi ve eyalet çapında 62.521 mevcut doğrulanmış vaka. Eyalet sağlık departmanı, hastane yataklarının yüzde 20'sinin şu anda COVID-19 hastaları ile meşgul olduğunu bildirdi.

Doering, "İnsanlar grip olmasını istiyorlar, zatürre olmasını istiyorlar" dedi. "İnsanların 'Biliyorsun, akciğer kanseri olabileceğini düşünüyorum' demesini bile sağladık. ... Olumlu sonuçlar geri geldikten sonra bile, bazı insanlar buna inanmıyor. "

Doering, birçok hastanın kendisi gibi hemşireleri "öfke ve nefret" ile hedef aldığını söyledi.

Cumartesi günü tweet attı "Size isimler takıyorlar ve neden tüm bu 'şeyleri' giymeniz gerektiğini soruyorlar çünkü COVID'leri yok çünkü gerçek değil.

CNN'e verdiği demeçte, "Bunun gerçek olmadığına dair bir inanç olduğunu düşünüyorum ve hemşirelik de bunu kabul ediyor" dedi.

"Bu sadece seni üzüyor, kızdırıyor ve sinirlendiriyor ve sonra geri döneceğini ve her şeyi yeniden yapacağını biliyorsun," diye ekledi.

Doering ayrıca Twitter'da bazı hastaların kendisiyle seçilmiş Başkan Joe Biden'ın "ABD'yi mahvedeceğini" tartıştıklarını kaydetti.

Biden, başkan olarak valilerden ve belediye başkanlarından koronavirüsün yayılmasını önlemeye yönelik CDC tavsiyelerine uygun olarak maske yetkisi vermelerini isteyeceğini belirtti.

Güney Dakota'nın Cumhuriyetçi Hükümeti Kristi Noem, diğer birçok eyaletin aksine, bu yılın başlarında eyalet çapında bir kilitleme emri çıkarmadı ve eyalet çapında maske yetkilerini eleştirmeye devam ediyor.

Noem'in iletişim uzmanı Ian Fury, South Dakota'nın The Argus Leader'a Cuma günü yaptığı açıklamada, "Bugün özgürlük için güzel bir gün. Joe Biden, başkanın bir maske yetkisi verme yetkisine sahip olmadığını fark etti," dedi. "Bu konuda Vali Noem de istemiyor, bu yüzden vatandaşlarına bilimin tüm kapsamını sağladı ve onlara kendileri ve sevdikleri için en iyi kararları vermeleri için güvendi."

Kaynak: THE HILL

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Amerika da Güney Dakota Eyaletinde Acil Servis Hemşiresi ölmekte olan birçok hastanın hala COVID-19'un 'gerçek olmadığı' konusunda ısrar ettiğini söyledi

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.