Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Golf Dünyası Paige Spiranac Drive Videosuna Hayran Kaldı

• 2 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Michael Chandler'ın Tony Ferguson'u nakavt ettiği ağır çekim açısı daha da kötü [Video]

• Admin
Gönderi tarihi:

Böyle bir şey olabilir mi ya!!!! 110 m engelli yarışında ilk engelde düşüyor ve kalkıyor yarışı kazanıyor

• 3 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Simone Biles'in Halter askılı Üstü ve Pantolonu Mükemmel Tatil Kıyafeti Oluşturuyor

• 3 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Nadia Comaneci Dün ve Bugünü

uk-52.-NadiaComaneci52.webp

• Admin
Gönderi tarihi:

Dramatik fotoğraf: ABD'li koçun dünya şampiyonasında yüzücü Anita Alvarez'i kurtarmak için dalışa geçtiğini gösteriyor

AAYNERT.img?w=768&h=512&m=6

6203a5be9bdce0b3da1f782783e785f6b00c3321

d10f5d4ac8918f52af529d6b59115a10a8b4647d

e2c9d12c70c3d2a8e054faa54254ed0cd6654951

Kaynak: LA TIMES

• Admin
Gönderi tarihi:

MMA dövüşçüsü Carlos Ulberg, UFC'nin ön elemelerinde 75 saniyelik acımasız bir yumruk atarken sadece 3 kez vuruldu.

• 2 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Amerika da Kolej futbolu dünyası, 14 yaşındaki devasa genç hakkında konuşuyor

Bir NFL defans oyuncusundan beklediğiniz bir fiziğe sahip lise ikinci sınıf öğrencilerini sık sık göremezsiniz, ancak 14 yaşındaki Tyler Parker'dan tam olarak bunu alırsınız.

AAZkyct.img?w=511&h=300&m=6&x=222&y=53&s

Kaliforniya'daki Santa Margarita Lisesi'nden yükselen ikinci sınıf öğrencisi, henüz öğrenci izni alacak kadar yaşlı bile değil, zaten çoğunlukla kas gibi görünen 300 kiloluk bir çerçeveye sahip.

Hudl sayfasına göre Parker, 25 kez 185 pound bench press yapabilir, 415 pound kaldırabilir ve 4,9 40 yarda koşabilir, bu da onun boyutundaki bir oyuncu için olağanüstü hızlıdır.

Sonuç olarak, Parker Arizona Wildcats'ten şimdiden bir burs teklifi aldı ve niyet mektubunu gönderme zamanı gelmeden önce arayan tek Bölüm I ekibi kesinlikle bu olmayacak.

Doğal olarak, kolej futbolu dünyası Parker'ın Hulk benzeri çerçevesinin sadece 14 yaşında fotoğraflarını gördüğünde, şaşkınlıklarını ve inançsızlıklarını ifade etmek için Twitter'a gittiler.

Lisede yükselen ikinci sınıf öğrencisi olarak Parker'ın hala bir kolej futbolu kadrosunda bir etki yaratma şansına sahip olması için dört yıldan fazla beklemesi gerekiyor. Bu, önümüzdeki üç sezon boyunca karşı karşıya geleceği zavallı lise oyuncuları için kötü bir haber gibi görünüyor.

Kaynak: TheComeback

• 5 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

New York Yankees Baseball Maçında Bir Taraftarın yaptığı iğrenç hareket tartışma başlattı

Adam sosisi pipetle deliyor ve sosisi pipet olarak kullanarak Bira içiyor

• Admin
Gönderi tarihi:

'Pitbull' lakaplı bir MMA dövüşçüsü o kadar hızlı bir şekilde nakavt etti ki saat ekrana bile gelmedi

• Admin
Gönderi tarihi:

Buz Hokeycisi Çocuk bu sayıyı nasıl yapmış anlaması güç

• Admin
Gönderi tarihi:

Sha'Carri Richardson, Kadınlar 100m Sürat Yarışında Herkesi Geride Bırakıyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Serena Williams'ın çıkışı tıpkı kariyeri gibiydi - sonuna kadar bir mücadele

Seyircinin Arthur Ashe Stadyumu'nda gürleyen saf alkış şelalesi Serena Williams'ı takdir etmesine kıyasla, tüm ünlülere övgüler ve seslendirme videoları yapaylık, ıvır zıvırdan ibaretti. Tarihin en büyük kadın tenisçisi için, oyununun cesur atılımı ve egemenliğinin genişliği için tam boğazlı bir şekilde geldi. Bağırmaların ve ezilmelerin altında o kadar çok duygu vardı ki, 40 yaşındaki adam dışarı çıkmadan önce son bir kez dönüp el salladığında ifade edilmesi zordu.

AA11qcxn.img?w=768&h=512&m=6&x=343&y=124

Onun varlığıyla sporların en beyazı ve en köhne birini radikalleştiren cılız çocuktan tüm zamanların şampiyonuna kadar uzun, bazen çekişmeli, çok engelli bir yolculuk olmuştu. İlk ABD Açık şampiyonluğunu 1999'da 17 yaşında kazandı ve modern bir rekor olan 23 Grand Slam şampiyonluğunun başlangıcı oldu. 41. doğum gününden sadece üç hafta önce, üç set için alameti farikası olan bir şiddetle mücadele ettiği ve kaybetmeden önce tenis topunda bir dizi devasa eğer yorucu kesintilerle beş maç puanı öldürdüğü Cuma gecesi, rekabetçi kalbinin ve cesaretinin en temel noktasını buldu. Ajla Tomljanovic'e 7-5, 6-7 (7-4), 6-1, neredeyse kesinlikle son büyük şampiyonluk maçıydı. Daha iki gün önce dünyanın 2 numaralı oyuncusu Anett Kontaveit'i üzmüştü.

"Denedim," dedi sonra basitçe.

Oyunun tarihinde hiç kimse, belki de herhangi bir oyun, daha önce ya da daha uzun süre denemedi.

"Demek istediğim, hatırlanacak çok şey var. Dövüş gibi. Ben böyle bir savaşçıyım. bilmiyorum," dedi. "Tenis'e gerçekten bir şeyler getirdiğimi ve bir şeyler getirdiğimi hissediyorum. Farklı bakışlar, yumruk pompaları, sadece çılgın yoğunluk. Açıkçası bence tutku gerçekten iyi bir kelime.”

27 yıllık bir süre içinde o kadar karmaşık bir kariyerdi ki, kapsaması zordu. Rakibi ve arkadaşı Naomi Osaka, “Mirası gerçekten çok geniş, onu kelimelerle bile tarif edemezsiniz” dedi.

Etkisi kısmen iki parantez içine alınmış resimle gösterilebilir. 9 Ağustos'ta Williams, Vogue dergisinin Ağustos sayısının kapağında trenli kraliçe mavisi bir elbise içinde görkemli bir poz vererek, yaklaşan emekliliğini veya daha az acı verici bir terimle "evrimi" duyurdu. Yirmi dört Ağustos önce, Williams'ın çığır açan 1999 yılında, Vogue'un o ayki “kapak kızı”, tipik olarak incecik, keten saçlı ve 4 beden giyen Carolyn Murphy idi. Williams, kadın güzelliğini yeni bir şablonla yeniden tanımlayacaktı. tenisin geleneksel kısıtlamalarına meydan okurken, onu daha çeşitli izleyicilere açmaya çalışıyor. Vogue'da dört kez yer aldı - sayfalarında görünen ilk Siyah kadın atlet. Güçlü bir Siyah kadın atletin parlak dergiyi ev orgu haline getirmesi önemsiz bir başarı değildi. Boksörünün spor ayakkabılarındaki pırlanta kırıntılarına kadar kaslarının üzerine zevkle giydirdiği aksesuarların sergilendiği bir vitrinden bahsetmiyorum bile.

Turnuvada daha önce “Bu etkiye sahip olduğum için minnettarım” dedi. "Bu etkiye sahip olacağımı hiç düşünmemiştim, asla. Ben sadece bu etkiyi geliştirebileceğim ve ses olabileceğim bir dönemde tenis oynamaya çalışan bir kızdım. Çok otantikti çünkü yaptığım şeyi yapıyorum. Ve ben bunu gerçekten kendim [olarak] yapıyorum. Bence insanlar gerçekten bununla ilgili olabilir.”

Williams'ın kort içindeki ve dışındaki kariyeri, iktidarda bir keşifti - vuruşlarının muazzam sarımına kontrol, çizgileri fırçalamasına izin veren derin bir hassasiyet eşlik etti. Zaferlerin gelgitleri boyunca, yükselen öfkesi, zorlu oyunu ve sesi ve Compton, Calif'in zorlu, çatlamış ve yıpranmış kamu mahkemelerindeki kökenleri hakkında özür dilemedi. Bu yazın başlarında Wimbledon'da, yaşadıklarımı yaşamadım - ve geçmedim - dedi. “Ben kim olduğumu seviyorum. Onu hiçbir şeye değişmem."

"Yanlış" veya tenis geleneğine uymayan her şey kaçınılmaz olarak büyütüldü, eleştirildi veya dikkatle incelendi. Ancak bu konuda çekingen olmak yerine, hemen konuya girdi ve vücut imajı, tenis kıyafetlerinin nasıl görünebileceği ve bir kadının ne kadar yüksek sesle rekabet edebileceği hakkında büyük açıklamalar yaptı. Tipik olarak tenis dünyası, kadınlara hırslarını ve seslerini belli bir aralıkta tutmaları, bastırmaları için ince baskılar uygulamıştı. Rekabetçi kişiliğinin gücüyle tenise kendi baskısını uygulayan Williams oldu. Tenis dünyasının tüm avantajlarını aldı ve dezavantajların hiçbirini almadı. Tükenmişlik, hayal kırıklığı ve çoğu genç şampiyonun başına bela olan aşırı oyundan kaynaklanan yaralanmalardan kaçındı.

Ve nihayet, sadece modern çağın en kalıcı şampiyonu değil, aynı zamanda en saygı duyulanı oldu. Geçen hafta Oprah ve Kraliçe Latifah tarafından yüceltildi, ancak başka hiçbir şampiyonda duyulmamış bir düzeyde ve nitelikte sevgi dolu bir kalabalığın gürültüsü onu teşvik etti. En uzun tenis gözlemcileri bile bu tür alkışları duymamıştı. Yorumcu Mary Carillo, "Bu bir tenis gürültüsü değil," dedi.

Williams resepsiyonları göğsünde hissedebiliyordu, dedi. İlk turdaki rakibi Danka Kovinic, "Maç sırasında bazı anlarda şutlarımı duyamadım" dedi.

Williams, Tomljanovic'e karşı savaşırken, kreşendo yükseldi ve yükseldi. İkinci setteki bir oyunda, rakibini sadece servisini tutmak için 15 tam dakika savaşmaya zorladı. Williams o seti aldığında, kendi gırtlağından bir çığlık attı, o kadar şiddetliydi ki iki katı büktü.

Ancak 22 sayı süren bir final maçı kuşatmasında, maç üçüncü saatine girerken, akort vuruşlarını ve ani vuruşlarını, aparkatlar gibi inen şutları kol yorgunluğuyla değiştiren vuruşlarla değiştirdi.

Son atış, beyaz file bandı kesen yorgun bir forvetti. Ve aniden yapıldı.

Daha sonra, mahkemede yaptığı bir röportajda ailesine ve arkadaşlarına teşekkür ederken, çelişkili duygular girdabında ağladı. "Bunlar mutluluk gözyaşları - sanırım" dedi. "Bilmiyorum."

Ve sonunda onu takdir etmeyi öğrenen kalabalığa teşekkür etti. “Beni buraya getirdiğin için hayatında 'Go Serena' diyen herkese minnettarım” dedi.

Kaynak: WP The Washington Post

• Admin
Gönderi tarihi:

ABD Açık Tenis Turnuvasında (US Open) bira delisi Kız Geri Döndü

2021 ABD Açık sırasında, katılan bir kadın, büyük ekranda gösterildiğinde bir değil iki bira içtiği için viral oldu. Görünüşe göre herkes onun coşkusuna ve iyi bir malt içeceği sevgisine aşık oldu. Sizi bilgilendirmekten memnuniyet duyarım, o geri döndü.

AA11svZw.img?w=768&h=432&m=6&x=174&y=48&

İşte, büyük ekranda gösterildiğinde görevi kesinlikle anladığı geçen yılki video:

Akşamın ilerleyen saatlerinde tekrar gösterildi ve hemen erkek arkadaşının birasını aldı ve şehre gitti:

Adı Megan Lucky ve o parlak anını büyükçe bir Instagram'da şöyle paylaştı:

İşte bunun yıllık bir gelenek haline gelmesini umuyoruz çünkü eğlence değerinde bir artış kullanabilecek bir spor olan tenise çok fazla eğlence katıyor.

Kaynak: The Big Lead

• Admin
Gönderi tarihi:

İzleyin: 298 kişi Guinness Dünya Rekoru için havuza cannonball atlayışı yapıyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Baseball maçında küçük kızın topunu çalan adam manşetlere taşındı

• Admin
Gönderi tarihi:

UFC Irene Aldana'nın inanılmaz tekmesi Macy Chiasson'nun midesini buluyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Böyle de boks maçı oluyormuş :) 

• Admin
Gönderi tarihi:

Burhan Akbudak 82kg Grekoromen Güreş'te Dünya Şampiyonu

• Admin
Gönderi tarihi:
18 saat önce, Admin dedi:

Rıza Kayaalp 5. Kez Dünya Şampiyonu

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.