Φ mosyna Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 11. Yüzyıl'da Semerkant'da cebir üzerine çalısılırken, denklemde bilinmeyen sayılara Arapça "şey" deniyordu. Bu sözcük Endülüs'deki İspanyolca yapıtlarda xey olarak yazıldığından, zamanla X biçimini aldı ve bilinmeyeni göstermekte kullanılan evrensel X harfine dönüştü... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 11. Yüzyıl'da Semerkant'da cebir üzerine çalısılırken, denklemde bilinmeyen sayılara Arapça "şey" deniyordu. Bu sözcük Endülüs'deki İspanyolca yapıtlarda xey olarak yazıldığından, zamanla X biçimini aldı ve bilinmeyeni göstermekte kullanılan evrensel X harfine dönüştü... evet bunu hatırladım daha once de soruluştu ama x nedir diye hatta ben de yorumumu yazmıştım senin yazdıgın sekilde... Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 herkese merhaba uzun zamandır internete giremiyordum epey yeni soru birikmiş ama benim su anda ugrasmaya hic vaktim yok. üzgünüm.( bu arada şey nedir söyleyeyim. şey öyle bir şeydir ki onsuz hiç bir şey olmaz. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Şey aklımıza gelmeyendir.. Şey onsuz konuşamadığımızdır.. Şey eski bir magazin dergisidir.. Şey çok ayıp olabilir.. Şey zaman kazanmaktır..(Eee..şeeeyy.. ) Bide şey vardı,neydi ya hani şey be.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Şey aklımıza gelmeyendir.. Şey onsuz konuşamadığımızdır.. Şey eski bir magazin dergisidir.. Şey çok ayıp olabilir.. Şey zaman kazanmaktır..(Eee..şeeeyy.. ) Bide şey vardı,neydi ya hani şey be.. eeeee şeyyyy ne demek istediğinizzzz şeyyy beyy? neydi yaaaawww Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 11. Yüzyıl'da Semerkant'da cebir üzerine çalısılırken, denklemde bilinmeyen sayılara Arapça "şey" deniyordu. Bu sözcük Endülüs'deki İspanyolca yapıtlarda xey olarak yazıldığından, zamanla X biçimini aldı ve bilinmeyeni göstermekte kullanılan evrensel X harfine dönüştü... Aydınlattığın için teşekkürler Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Şey aklımıza gelmeyendir.. Şey onsuz konuşamadığımızdır.. Şey eski bir magazin dergisidir.. Şey çok ayıp olabilir.. Şey zaman kazanmaktır..(Eee..şeeeyy.. ) Bide şey vardı,neydi ya hani şey be.. Şey ne çok şeymiş. Verdiğin şey'lerin listesi için teşekkürler Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 herkese merhaba uzun zamandır internete giremiyordum epey yeni soru birikmiş ama benim su anda ugrasmaya hic vaktim yok. üzgünüm.( bu arada şey nedir söyleyeyim. şey öyle bir şeydir ki onsuz hiç bir şey olmaz. O nasıl bir şey Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 eeeee şeyyyy ne demek istediğinizzzz şeyyy beyy? neydi yaaaawww İlla birine takılacaksın yani Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 şey işte yaa bizim komşunun sarışın mavi gözlü kızı şeyy Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.