Φ mosyna Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Her gün birer kez yediğiniz, ancak kahvaltıda kesinlikle yiyemeyeceğiniz iki şey nedir? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Öğle ve akşam yemeği mi..? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Öğle ve akşam yemeği mi..? sen demi biliyosun şu herkesin bildiği siteyi ayrıca tebrikler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Bak şimdi yaa.. Sende mi site araştırdığımı ima ettin simdi,valla kendi cevabım .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Bak şimdi yaa.. Sende mi site araştırdığımı ima ettin simdi,valla kendi cevabım .. ben bunun senin cevabın oldugundan eminim arkadaşım... Tebrik ediyorum seni Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Bak şimdi yaa.. Sende mi site araştırdığımı ima ettin simdi,valla kendi cevabım .. kötü bir söylem oldu belki ama.yanlış anlama.senin bu tür sorulara alışık olduğunu biliyorum ve cevabının sana ait olduğuna inanıyorum. hani olurya(bu soru için değil sadece)nette dolanırken gözüne çarpmıştır...diye art niyetsizce düşünmüştüm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 kötü bir söylem oldu belki ama.yanlış anlama.senin bu tür sorulara alışık olduğunu biliyorum ve cevabının sana ait olduğuna inanıyorum. hani olurya(bu soru için değil sadece)nette dolanırken gözüne çarpmıştır...diye art niyetsizce düşünmüştüm Ok arkadaşım,problem yok.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Sevgili arkadaşlar, hani oldu ki bişi olarrrr ve foruma giremem diyeee şimdiden hepinizin bayramını kutlamak isterim... Tauruscuğum, bayramın kutlu olsun, ailen ve sevdiklerinle birlikte sana nice güzel bayramlar dilerim... Ege'yi öp bizim içinnnn Sedoşummm, senin ve Sirvananın da bayramını kutluyor, ve yanaklarınızdan öpüyorum... Muckkkkk Yumotem, bayramın kutlu olsun tatlım.... Sevdiklerinle birlikte güzel bir bayram geçirmen dileğiyle... Mosyna, sen sanırım Denizliye gideceksin senin ve ailenin de bayramını kutlarım. ha bu arada sevgiline de bizden selam götür Unutma birinç sırada o, sonra diğerleri Bodrumlu, senin ve ailenin bayramı da kutlu olsun. Bildiğim kadarıyla senin de bir kızın var... Sen de bizim için kızını öp Pale, Kahin, yeni üye arkadaşımız Cronoldo sizlerin de bayramlarını kutluyorummmmmm herkese şeker gibi bir şeker bayramı diliyorum... Arkadaşlar, özellikle isimlerinize yazdım umarım arada unuttuğum kimse kalmamıştır. Bazı arkadaşlarımın isimleri burda yok onlara forum oyunlarından yazacağım. Burada isimlerini görmezlerse üzülmesinler diye söylüyorummm Buraya isimlerini yazdığım arkadaşlarımın bayramını , bu sayfadan tanıdığım için buradan kutladım ... amma cok burada dedim yaaaa Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Sevgili arkadaşlar, hani oldu ki bişi olarrrr ve foruma giremem diyeee şimdiden hepinizin bayramını kutlamak isterim... Tauruscuğum, bayramın kutlu olsun, ailen ve sevdiklerinle birlikte sana nice güzel bayramlar dilerim... Ege'yi öp bizim içinnnn Sedoşummm, senin ve Sirvananın da bayramını kutluyor, ve yanaklarınızdan öpüyorum... Muckkkkk Yumotem, bayramın kutlu olsun tatlım.... Sevdiklerinle birlikte güzel bir bayram geçirmen dileğiyle... Mosyna, sen sanırım Denizliye gideceksin senin ve ailenin de bayramını kutlarım. ha bu arada sevgiline de bizden selam götür Unutma birinç sırada o, sonra diğerleri Bodrumlu, senin ve ailenin bayramı da kutlu olsun. Bildiğim kadarıyla senin de bir kızın var... Sen de bizim için kızını öp Pale, Kahin, yeni üye arkadaşımız Cronoldo sizlerin de bayramlarını kutluyorummmmmm herkese şeker gibi bir şeker bayramı diliyorum... Arkadaşlar, özellikle isimlerinize yazdım umarım arada unuttuğum kimse kalmamıştır. Bazı arkadaşlarımın isimleri burda yok onlara forum oyunlarından yazacağım. Burada isimlerini görmezlerse üzülmesinler diye söylüyorummm Buraya isimlerini yazdığım arkadaşlarımın bayramını , bu sayfadan tanıdığım için buradan kutladım ... amma cok burada dedim yaaaa Mosyna, sen sanırım Denizliye gideceksin senin ve ailenin de bayramını kutlarım. ha bu arada sevgiline de bizden selam götür Unutma birinç sırada o, sonra diğerleri teşekkürler gloriaa.seninde bayramın kutlu olsun.artık ailene çok selam söleeee ve benim için sevgilim herşeyden önce gelir... o gün nasıl hangi akla hizmet yazdım ama onsuz yapamam.. ve diğer arkadaşlar isimlerinizi sayamayacağım ama forumun bu sayfasında çok güzel zamanlar geçirdim görüşmek dileğiyleeeee...iyi bayramlar herkese Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Sevgili arkadaşlar, hani oldu ki bişi olarrrr ve foruma giremem diyeee şimdiden hepinizin bayramını kutlamak isterim... Tauruscuğum, bayramın kutlu olsun, ailen ve sevdiklerinle birlikte sana nice güzel bayramlar dilerim... Ege'yi öp bizim içinnnn Teşekkür ederim canım benim.. Sizin de bayramınız güzel geçsin inşallah.. Diğer arkadaşlarımı bayram günü tebrik edicem.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Sevgili arkadaşlar, hani oldu ki bişi olarrrr ve foruma giremem diyeee şimdiden hepinizin bayramını kutlamak isterim... Bodrumlu, senin ve ailenin bayramı da kutlu olsun. Bildiğim kadarıyla senin de bir kızın var... Sen de bizim için kızını öp arkadaşım teşekkür ederim senin ve tüm arkadaşların bayramı kutlu olsun.işlerimin yoğunluğundan biraz ayrı kaldım inşaallah ekim den sonra dahaçok vakit ayırabileceğim. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Pale, Kahin, yeni üye arkadaşımız Cronoldo sizlerin de bayramlarını kutluyorummmmmm herkese şeker gibi bir şeker bayramı diliyorum... teşekkürler bende senin ve ailenin gelecek bayramını şimdiden kutlarım.. ayrıca.....sitede katkısı olan herkezin bayramı kutlu olsun biraz daha açaçak olursak bu yazıyı gören herkezin bayramı kutlu olsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.