Φ buraks Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 CHP lideri Baykal, adı açıklanmayan anket sonuçlarına dayanarak iktidara yürüdüğünü açıkladı. Kam-Ar'ın ekim ayı anketi ise AK Parti ile CHP arasındaki farkı ortaya koydu. CHP lideri Deniz Baykal, önceki gün bir grup gazeteciye, bir seçim anketini açıkladı. Baykal'a göre, anketi CHP yapmamıştı, ama sonuçlar CHP'yi AK Parti ile başabaş gösteriyordu. İstanbul anketinde ise CHP oylarını yükseltmiş ve AK Parti'yi geçerek birinci parti olmuştu. Ancak, KAMAR Araştırma şirketinin 29 Ağustos - 14 Ekim tarihleri arasında 3931 kişiyle yüzyüze yaptığı görüşmelerle yürüttüğü kamuoyu araştırmasının sonuçları bunu doğrulamıyor. Araştırmanın sonuçlarına göre AKP İstanbul'da hâlâ 1. parti konumunda. Türkiye genelinde ise AK Parti açık ara önde. AK Parti: 30.3 CHP: 15.9 MHP: 7.3 DYP: 6.8 DTP: 4.9 ANAP: 4.0 Kararsız: 22. kynk:rotahaber Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Ayni secim propagandalari,siz AKP nin forum sözcüsümüsünüz Sayin Buraks saygilarla Alıntı
Φ chavez Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Ben bu konuyu açan arkadaşa bişi sormak istiyorum.. AKP den bu işler karşılığında bi ücret veya herhangi bir hediye alıyomusunuz.. Öle bişi yoksa eğer, şu soruyu cevaplamanızı rica edicem... AKP veya CHP veya başka bi düzen partisi iktidara geldiği zaman, ülkemiz türkiyeli veya yabancı holdinglere pazarlanmıyormu?? Yani benim gördüğüm bu partiler şöle diyo..: biz sizden daha iyi pazarlarız,, biz sizden daha iyi AB ye taviz veririz,, biz sizden daha iyi NATO gücü oluruz..vs..vs.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 buraks arkadaş bu anketi nerede yapmışlar, fatih çarşambadamı? yada ramazanda erzak dağıttıkları varoş mahallelerdemi? kusura bakmayın akp kendini kandırmış. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 buraks arkadaş bu anketi nerede yapmışlar, fatih çarşambadamı? yada ramazanda erzak dağıttıkları varoş mahallelerdemi? kusura bakmayın akp kendini kandırmış. Orda ki İnsanlarda bizim insanımız.. varoş mahallelerdeki insanları yokmu sayıyorsunuz yada fatih çarşambadaki insanları.. yakıştıramadım bu sözleri size... SayGıLar.. Alıntı
Φ buraks Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Orda ki İnsanlarda bizim insanımız.. varoş mahallelerdeki insanları yokmu sayıyorsunuz yada fatih çarşambadaki insanları.. yakıştıramadım bu sözleri size... SayGıLar.. doğru yazmıssınız. diğer arkadaslara atfen, secim zamanı görürsünüz ben birsey demiyorum. benim hükümetin çalışmalarını beğenmem için birseylermi almam gerekiyor. ben 2002 den önceki cebimde olan para ile şimdiki olan paramı kıyaslayamayacak kadar ..... değilim. ayrıca ne hükümetle nede akp nin bırak milletvekilini belediye başkanını delegesi olan ne akrabam var nede arkadasım var. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 size katiliyorum sanirim sardunyam insanlari cok kucuk goruyo yanlis bir tutum... Sayın la_bohéme, Sardunya adına değil anladığımı söylemek istiyorum. "bu anketi nerede yapmışlar, fatih çarşambadamı? yada ramazanda erzak dağıttıkları varoş mahallelerdemi?" Burada küçümseme anlamı çıkmıyor. Bir kaç istisna hariç, çoğu tahsilsiz ve ilkokul mezunu, henüz ekonomide yerinin neresi olduğunu anlayamamış, erzak vs. ile kandırılmış halktan bahsediliyor. Selamlar. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Yok,haksızlık yaparak bu kadar üstüne gitmeyin.Tanıdığım kadarıyla Sardunyam kimseyi küçümsemek amacıyla yazmamıştır o iletiyi.Şu mübarek arife gününde kırmayalım bari birbirimizi.. Lütfen.. Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 CHP lideri Baykal, adı açıklanmayan anket sonuçlarına dayanarak iktidara yürüdüğünü açıkladı. Kam-Ar'ın ekim ayı anketi ise AK Parti ile CHP arasındaki farkı ortaya koydu. . . . Bu anket'i yapanların,hangi yaş gurubuna yada nerede yaptıkları belli değil. Gerçek fark, seçim sonrası görülecektir. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Arkadaş.. Bilimselci işte geldik aylarca önce yazdığım iletiye.. Savunma adına verdiğin cavabın içeriğinde bile bir küçümseme gözüküyor.. N demek bir çoğu ilokul mezunu..Tahsilsiz..henüz ekonomide ki yerini anlayamamiş.. Anadoluda okulmu vardıda okumadı bu insanlar.. Bu gün Bir çok İlçemizde köyümüzde okul yok utanmamız lazım.. Gerçi hastenede yok.. N o biz çağdaş modern ülkeyiz kim inanır bu yalana.. Kabahati o İnsanlarda değil arkadaş bu güne kadar Ülkemizi yöneten idarecilerimizde aramamız gerekli.. Aylar önce Dediğim gibi Anadolu İnsanı kasten cahi(L) bırakıldı... Sandıkta OY olarak görüldü yıllarca.. Bu ülke''nin belediyelerinde başkanlık yapan PKK''Lı siyasiler var.. Laik ülkemin adalet sistemi hala bir uygulama yapmadı.. Kahroluyorum düşündükçe.. Hemen DEvrim yapalım:) sayGıLar.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Arkadaş.. Bilimselci işte geldik aylarca önce yazdığım iletiye.. Savunma adına verdiğin cavabın içeriğinde bile bir küçümseme gözüküyor.. N demek bir çoğu ilokul mezunu..Tahsilsiz..henüz ekonomide ki yerini anlayamamiş.. Anadoluda okulmu vardıda okumadı bu insanlar.. Bu gün Bir çok İlçemizde köyümüzde okul yok utanmamız lazım.. Gerçi hastenede yok.. N o biz çağdaş modern ülkeyiz kim inanır bu yalana.. Kabahati o İnsanlarda değil arkadaş bu güne kadar Ülkemizi yöneten idarecilerimizde aramamız gerekli.. Aylar önce Dediğim gibi Anadolu İnsanı kasten cahi(L) bırakıldı... Sandıkta OY olarak görüldü yıllarca.. Bu ülke''nin belediyelerinde başkanlık yapan PKK''Lı siyasiler var.. Laik ülkemin adalet sistemi hala bir uygulama yapmadı.. Kahroluyorum düşündükçe.. Hemen DEvrim yapalım:) sayGıLar.. Evet hemen devrim yapalım. Değiştirelim bu yoz düşünceyi yoz yönetimleri. Gerçek demokrasiyi getirelim,özgür düşünceyi. Atatürkten, İnönüden bu tarafa yoz yönetimler bu hale getirdi canım ülkeyi. Evet küçümsüyorum varoş olmayı ve varoşlardaki kandırılmış kaderci düşünceyi. Bende varoşlardanım çok iyi bilirim kandırılmayı ve varoşlarda sürünürcesine yaşamı. Aç olmayan açın halinden anlamaz, varoşların halini benden iyi anlayamzsın güzel kardeşim. Aylar önce Dediğim gibi Anadolu İnsanı kasten cahi(L) bırakıldı...Sandıkta OY olarak görüldü yıllarca.. Bu satırları yazarken aynı şeyleri söylediğimizin farkına varamıyormusun? Anadolu inasnını cahillikle itham etmiyormusun ? "Savunma adına verdiğin cavabın içeriğinde bile bir küçümseme gözüküyor.." Ama yok işte, amaç sadece muhalifliğini göstereceksin. Sorunların tahlilini nasıl yapıyorsun ? Sen hiç yağmurlu/karlı havada akan tavanlı evde oturdunmu ? Yağmurdan sonra dama çıkıp taş yuvarladınmı ? Sen hiç oda içerisinde, mangalın ısısı ile bir köşedeki deliğe çevrili beton leğenin içinde banyo yaptınmı ? Sen hiç bütün ev fertleri ile aynı odada yattınmı ? Sen hiç bazı kış günleri ısınmak için yorgana sarılı oturum parmaklarını nefesinle ısıttınmı ? Sen kışın altı delik ayakkabıyla gezdinmi ? Bunları yaşayabilen ancak küçümser varoş yaşantısını. Bu acıları tadan bilir. Kader değildir bizler için, apaçık sömürüdür kandırılmadır, uyutulmadır. Her insanın birer ayrı odası. evinde duş alabilecek bir banyosu, kışın yatabilecek sıcacık bir banyosu, tavanı akmayan bir evi, altı delik olmayan giyebileceği bir iskarpini olması, bunları sağlayabilmesi için bir işinin olması tabiki demokratik hakkı. Böyle insanca yaşamı her insana bir demokratik hak saymayan yoz yönetimleri,ve bu yönetimlere çanak tutup varoşlaşmayı kabullenmeyi tabiiki küçümserim. Varoşları kaderine terkedip halkın verdiği vergileri hortumlayıp onlara destek olan emperyalizmin uşaklarına çanak tutan, bu da benim kaderimmiş diyen varoşlaşmayı/zihniyeti tabiiki küçümsüyorum. Aldığı çok küçük bir payla susturulup kandırılmaya en yatkın olan, toplum içindeki ekonomik ve sosyal yerini bilmeden yerli işbirlikçilere destek olan zihniyeti tabiiki küçümsüyorum. Küçümsemediğim, ben ve benim gibi varoşlarda büyüyüp sömürü zihniyetin bir an evvel farkına varmak; Bunun insanın bir kaderi değilde emperyalizmin ve onun yerli işbirlikçilerinin bir yaptırımı olduğunun bilincinde olmaktır. Bir sefillik olan varoş yaşamını kader kabul etmeyip, insanca bir yaşam, tüm sosyal hakların sağlanabileceği, adil bir düzen için ekonomik ve sosyal DEVRİM gerek. Selamlar. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Evet hemen devrim yapalım. Değiştirelim bu yoz düşünceyi yoz yönetimleri. Gerçek demokrasiyi getirelim,özgür düşünceyi. Atatürkten, İnönüden bu tarafa yoz yönetimler bu hale getirdi canım ülkeyi. Evet küçümsüyorum varoş olmayı ve varoşlardaki kandırılmış kaderci düşünceyi. Bende varoşlardanım çok iyi bilirim kandırılmayı ve varoşlarda sürünürcesine yaşamı. Aç olmayan açın halinden anlamaz, varoşların halini benden iyi anlayamzsın güzel kardeşim. Bu satırları yazarken aynı şeyleri söylediğimizin farkına varamıyormusun? Anadolu inasnını cahillikle itham etmiyormusun ? Ama yok işte, amaç sadece muhalifliğini göstereceksin. Sorunların tahlilini nasıl yapıyorsun ? Sen hiç yağmurlu/karlı havada akan tavanlı evde oturdunmu ? Yağmurdan sonra dama çıkıp taş yuvarladınmı ? Sen hiç oda içerisinde, mangalın ısısı ile bir köşedeki deliğe çevrili beton leğenin içinde banyo yaptınmı ? Sen hiç bütün ev fertleri ile aynı odada yattınmı ? Sen hiç bazı kış günleri ısınmak için yorgana sarılı oturum parmaklarını nefesinle ısıttınmı ? Sen kışın altı delik ayakkabıyla gezdinmi ? Bunları yaşayabilen ancak küçümser varoş yaşantısını. Bu acıları tadan bilir. Kader değildir bizler için, apaçık sömürüdür kandırılmadır, uyutulmadır. Her insanın birer ayrı odası. evinde duş alabilecek bir banyosu, kışın yatabilecek sıcacık bir banyosu, tavanı akmayan bir evi, altı delik olmayan giyebileceği bir iskarpini olması, bunları sağlayabilmesi için bir işinin olması tabiki demokratik hakkı. Böyle insanca yaşamı her insana bir demokratik hak saymayan yoz yönetimleri,ve bu yönetimlere çanak tutup varoşlaşmayı kabullenmeyi tabiiki küçümserim. Varoşları kaderine terkedip halkın verdiği vergileri hortumlayıp onlara destek olan emperyalizmin uşaklarına çanak tutan, bu da benim kaderimmiş diyen varoşlaşmayı/zihniyeti tabiiki küçümsüyorum. Aldığı çok küçük bir payla susturulup kandırılmaya en yatkın olan, toplum içindeki ekonomik ve sosyal yerini bilmeden yerli işbirlikçilere destek olan zihniyeti tabiiki küçümsüyorum. Küçümsemediğim, ben ve benim gibi varoşlarda büyüyüp sömürü zihniyetin bir an evvel farkına varmak; Bunun insanın bir kaderi değilde emperyalizmin ve onun yerli işbirlikçilerinin bir yaptırımı olduğunun bilincinde olmaktır. Bir sefillik olan varoş yaşamını kader kabul etmeyip, insanca bir yaşam, tüm sosyal hakların sağlanabileceği, adil bir düzen için ekonomik ve sosyal DEVRİM gerek. Selamlar. Önce BEYİNLERiMİZDE, yaşamı kader kabul etmeyip, İnsanca bir yaşam için, tüm sosyal hakların sağlanabileceği, ekonomik ve sosyal DEVRİM gerek. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Evet hemen devrim yapalım. Değiştirelim bu yoz düşünceyi yoz yönetimleri. Gerçek demokrasiyi getirelim,özgür düşünceyi. Atatürkten, İnönüden bu tarafa yoz yönetimler bu hale getirdi canım ülkeyi. Evet küçümsüyorum varoş olmayı ve varoşlardaki kandırılmış kaderci düşünceyi. Bende varoşlardanım çok iyi bilirim kandırılmayı ve varoşlarda sürünürcesine yaşamı. Aç olmayan açın halinden anlamaz, varoşların halini benden iyi anlayamzsın güzel kardeşim. Bu satırları yazarken aynı şeyleri söylediğimizin farkına varamıyormusun? Anadolu inasnını cahillikle itham etmiyormusun ? Ama yok işte, amaç sadece muhalifliğini göstereceksin. Sorunların tahlilini nasıl yapıyorsun ? Sen hiç yağmurlu/karlı havada akan tavanlı evde oturdunmu ? Yağmurdan sonra dama çıkıp taş yuvarladınmı ? Sen hiç oda içerisinde, mangalın ısısı ile bir köşedeki deliğe çevrili beton leğenin içinde banyo yaptınmı ? Sen hiç bütün ev fertleri ile aynı odada yattınmı ? Sen hiç bazı kış günleri ısınmak için yorgana sarılı oturum parmaklarını nefesinle ısıttınmı ? Sen kışın altı delik ayakkabıyla gezdinmi ? Bunları yaşayabilen ancak küçümser varoş yaşantısını. Bu acıları tadan bilir. Kader değildir bizler için, apaçık sömürüdür kandırılmadır, uyutulmadır. Her insanın birer ayrı odası. evinde duş alabilecek bir banyosu, kışın yatabilecek sıcacık bir banyosu, tavanı akmayan bir evi, altı delik olmayan giyebileceği bir iskarpini olması, bunları sağlayabilmesi için bir işinin olması tabiki demokratik hakkı. Böyle insanca yaşamı her insana bir demokratik hak saymayan yoz yönetimleri,ve bu yönetimlere çanak tutup varoşlaşmayı kabullenmeyi tabiiki küçümserim. Varoşları kaderine terkedip halkın verdiği vergileri hortumlayıp onlara destek olan emperyalizmin uşaklarına çanak tutan, bu da benim kaderimmiş diyen varoşlaşmayı/zihniyeti tabiiki küçümsüyorum. Aldığı çok küçük bir payla susturulup kandırılmaya en yatkın olan, toplum içindeki ekonomik ve sosyal yerini bilmeden yerli işbirlikçilere destek olan zihniyeti tabiiki küçümsüyorum. Küçümsemediğim, ben ve benim gibi varoşlarda büyüyüp sömürü zihniyetin bir an evvel farkına varmak; Bunun insanın bir kaderi değilde emperyalizmin ve onun yerli işbirlikçilerinin bir yaptırımı olduğunun bilincinde olmaktır. Bir sefillik olan varoş yaşamını kader kabul etmeyip, insanca bir yaşam, tüm sosyal hakların sağlanabileceği, adil bir düzen için ekonomik ve sosyal DEVRİM gerek. Selamlar. Rüşvet V Torpil''de DEvrim yapmadığın sürece gerçek demokrasiye sahip olamazsın.. İ.İnönü''nün isviçre bankalarında olan servetinden neden bahsetmiyorsun.. İŞ Bankasının üzerine konan CHP partisininden neden bahsetmiyorsun.. Atatürk''ün manevi kızından neden bahsetmiyorsun 5 milyar aylık yetmiyormuş hanfendiye birde özel makam aracı istiyor.. Bir Seyyid onbaşi kadar olamıyorlar.. O''ki savaştan sonra Atatürk'Ün gazilik maaşini bilem kabul etmiyor..Ülkem savaştan çıktı devletimin daha çok ihtiyacı var diyerek.. Şimdi güzel kardeşim zihniyet farklılıklarını görüyormusun.. Güzel Özetlemişsin Utandığımız yoksulluğumuzu.. Sana Kurtuluş sawaşinda Ülke için savaşmiş Bir Gazinin sözlerini örnek vereyim.. (TRT'de)Manisa'da şenliklere davet edilen bir Gazi ile yapılan röportajda gazi''ye Ülkemizin geldiği noktayı soruyorlar.. Gazi yerlere atılan elmaları gösteriliyor.. Bunlar yokluk görmemiş İnsan o elmaları toplar hoşaf yapıp ekmek ile yer diyerek cevap veriyor... Biz devletimizin payidar olması içün Yarım ekmek oda çamurlu katık ile sawaştık.. Biz silah yoktu arkadaşimiz ''in peşinden gider o şehit olunca onun silahını alıp sawaşa devam ederdik.. Şimdi Geldiğimiz Noktada Dünyada İsraf''ta birinci olduğumuzu biliyormuydun.. Değişen yönetimlerle yozlaşan kamu personeli ile İnsanlarımızda yozlaştı.. Buna bizlerde dahiliz.. Yineliyorum tek Yürek tek bilek olmalıyız Ülkemizin gelecegi için... Not: yazımda değindiğim noktalar kötülemek adına değil sadece farklılıklara dikkat çekmek adına idi.. SaygıLar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Orda ki İnsanlarda bizim insanımız.. varoş mahallelerdeki insanları yokmu sayıyorsunuz yada fatih çarşambadaki insanları.. yakıştıramadım bu sözleri size... SayGıLar.. tam olarak ne dediğimi anlamadığınız için böyle yorumladınız. elbette bizim insanlarımız ama bir kısmının kandırılması kolay bir kısmıda kökten dinciler. (ilkokul mezunu olmak küçümsenecek bir şey değil. benim gözümde insan küçümsenemez ama sanırım siz öyle anlamak istemişsiniz) ve la boheme sizin benimle ne alıp veremediğiniz var ki beni itham ediyorsunuz. lütfen önce aynaya bakın. lütfen söylemek istemediğim şeylerle itham etmeyin. anlatabildimmi bilemiyorum. akp insanların duygularıyla oyunuyor demek istiyorum erzak ile muhtaç insanları geçici bir teskin ile oylarını satın alıyor diyorum. bilmem anlatabildimmi? selamlar Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Yineliyorum tek Yürek tek bilek olmalıyız Ülkemizin gelecegi için... Değerli kardeşim...; Bu iletinizde yukarıda belirttiğiniz ifadenize bende yürekten katılıyorum... Sizi ve yazılarınızı gözlemliyen biri olarak geldiğiniz bu olumlu nokta da sizinle hem fikirim... Ancak...İfade edilenler ne kadar geçerli olursa olsun arkasında yatan gerçek düşünceyi kavramamızda gerekiyor... O nedenle izninizle, Bu cümlenin tarafınızdan söylenirken anlatmaya çalıştığınızı daha iyi kavramamazı sağlıyacak bir kaç soru yöneltmek istiyorum... 1- Tek yürek olmalıyız derken kimlerin tek yürek olamaları gerektiğini kastediyorsunuz... Daha öncek iletilerinizi de hatırlarsak ; Din kardeşlerinin mi ? Yoksa bu ulusu oluşturan bireylerin herbiri yani hepimizin mi? 2- İnançlarımız ne olursa olsun Ulus olmak temelinde mi tek bilek olmalıyız? Eğer inançlarımız ve kökenlerimiz nedeniyle ayrışacaksak... Bu ülkeyi oluşturan insanlar olarak, nasıl olacakta bu ülkenin geleceği için birlikte hareket edebileceğiz? *** Başka başlıklardaki, daha önceki yazılarınızda devrimlerin gereksizliğinden bahsediyordunuz... Şimdi; "Rüşvet V Torpil''de DEvrim yapmadığın sürece gerçek demokrasiye sahip olamazsın.." gibi iddialı bir söz ettiğinize göre, fikirlerinizde bazı değişmeler oldu sanırım... Ama bu kadar kısa süre içerisinde değiştiğinizi düşünmek aşırı iyimserlik olur diye düşünüyorum... Galiba siz devrim kelimesini, anlamı dışında başka Ajitasonları desteklemek amaçlı kullanıyorsunuz... Çünkü ardından kullandığınız cümle dikkat çekici... Muhalif olduğunuz kişilere ve onların temsil ettiği siyasi görüşlere karşı, Hemde Atatürkü örnekleyerek desteklemeye çalıştığınız ifadeler ve yazınızın sonunda kulandığınız ifade dikkat çekici... Yazınızın tümünü değerlendirdiğimde, Kendi içinde sapmalar ve kulaktan dolma bilgilerle yapılan ithamlar hemen dikkat çekiyor... "yazımda değindiğim noktalar kötülemek adına değil sadece farklılıklara dikkat çekmek adına idi.." Demeniz bile bunları oratadan kaldıramıyor... O nedenle "neden bahsetmiyorsun.." ifadesinin geçtiği paragrafta anlatmak istediklerinizin kanıtlarını bize göstermelisiniz... Elbette hepimizin karşı olacağı şeyleri kullanarak, söylentilere dayalı ajitosyanlar yapmak... Bizleri kendi amaçlarınız ve düşünceleriniz doğrultusunda kışkırtmak olur... Çünkü gerçek,tutarlı ve ortak değerlerde tek yürek ve bilek olabilmemiz için ajitasyonlarda değil... Söylentilerden uzak, doğruları ifade eden yaklaşımlar içinde olmamız gerekiyor.... Yazdıklarınızı eleştiriyor olsamda itirazlarım sadece bu noktalarda.... Yazımın başında da belirtiğim gibi, Ülkemizin gelecegi için... Ayrımsız hepimizin birlik olmasına yürekten katılıyorum... *tna Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 tam olarak ne dediğimi anlamadığınız için böyle yorumladınız. elbette bizim insanlarımız ama bir kısmının kandırılması kolay bir kısmıda kökten dinciler. (ilkokul mezunu olmak küçümsenecek bir şey değil. benim gözümde insan küçümsenemez ama sanırım siz öyle anlamak istemişsiniz) ve la boheme sizin benimle ne alıp veremediğiniz var ki beni itham ediyorsunuz. lütfen önce aynaya bakın. lütfen söylemek istemediğim şeylerle itham etmeyin. anlatabildimmi bilemiyorum. akp insanların duygularıyla oyunuyor demek istiyorum erzak ile muhtaç insanları geçici bir teskin ile oylarını satın alıyor diyorum. bilmem anlatabildimmi? selamlar Arkadaş.. ''Öncelikle Küçümsediğinizi söylemedim yok mu sayıyorsunuz deedim iyi okuyunuz..'' Dedikleriniizn izahını yapayım derken daha büyük gaf yapıyorsunuz.. Dindar İnsanları küçümseme eylemini cevaben yazdıgınız iletide gerçekleştirdiniz V onlara hakaret ediyorsunuz KÖkten Dinci(kaba bir tarif) diyerek farkındamısınız.. Siz nasıl kandırılmıyorsanız bir aklınız varsa karrarlarınızın mahkemesini yapabildiğiniz.. O insanlarında bizler sizler kadar akılları var kandırılmamak adına karralarının mehkemelerini yaptıklarına eminim.. Nasıl kandırılmalarının kolay oldugu tezini ortaya atarsınız.. Ayrıca..!!! Bu Hükümette irtica hortladı ise bunu iletilerinizde kaleme aldınız ise Bu anketi Fatih çarşamba V varoş mahallerde mi yapmişlar diye sorarak Aslında küçümsemediniz Direk hedef gösterdiniz hakaret ettiniz FAtih çarşamda V varoş mahallerinin irtica yuvası oldugunu kastettiniz.. Küçümseme derken bunları kastetmiştim.. Ancak unuttugunuz bir nokta var bu semtlerde sadece Dindarlar oturmuyor dikkatinizi çekerim.. SayGıLar.. Alıntı
Φ Evrensel Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Değerli Sardunyam, Ortada durmak ne kadar zor dimi? Ilımlı dindar olmanız bile çoğu zaman dinciler tarafından eleştiriliyor. Ayrıca Ateistler ve benim gibi dinsiz imansız kafirler tarafındanda eleştirilmenizde cabası. Allah size sabır versin. En zor yerdesiniz. Şimdiki yerinizde uzun süre direneceğinize veya ömrünüzün sonuna kadar kalacağınıza eminim ve sizin şimdiki duruşunuzu saygıyla karşılıyorum. Ancak yinede durduğunuz yerin en zor yer olduğunun çok farkındayım. Moralinizi bozmayacak kadar güçlü olduğunuzu biliyorum ama ben yinede size iyi dileklerimi sunabilmek maksadıyla moralinizi bozmayın, biz sizin kıymetinizi biliyoruz diyorum. Ülkemizin değerli öğretmenine çiçeklerimle Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Arkadaş.. Öncelikle bayramını kutlarım.. 1- Tek yürek olmalıyız derken kimlerin tek yürek olamaları gerektiğini kastediyorsunuz... Daha öncek iletilerinizi de hatırlarsak ; Din kardeşlerinin mi ? Yoksa bu ulusu oluşturan bireylerin herbiri yani hepimizin mi? -Din kardeşliğinden bahsederken Bu ulusun her bireyinin bu çatı altında toplanıp(Kurtuluş Mücadelemizde) savaştıgını izah ettiğim halde nasıl ayrım gayrım yaptıgımı düşünürsünüz.. Düşünce olarak her İnsanın İnancını özgürce yaşamasından yanayım dolasıyla ayrım gayrım yapmam sözkonusu değildir.. Tek Yürek tek bilek olalım derken de Din Çatısı altında toplanmayı kastetmedim bunu belirteyim.. Diş Güçlerin oyunları karşisinda Ülkesini seven insanlar olarak tek yürek tek bilek olmalıyız demek istedim..(irticacı..dindarkökten..yobaz..yeşil bayrak sevdalısı..şeriatçi..Cumhuriyetçi..laik..solcu..sağci..alevi..sunni..kürt..türk..laz..çerkez..vs vs olarak TEK V Bir olmaktan bahsettim açılım yaparsak) Din Kardeşliğini örnek verirken iletimde o dönemde milliyetçilik Ulus kavramları varolmadıgından İnsanlar Dİn Kardeşliği adı altında Birleşmiştir..Dİn Esas alınmıştır..Anayasamız da Türk Devletinin Dini İsLam olarak yazıyordu.. Şunu iyi anla arkadaş yapılan tüm devrimler kurtuluş savaşindan sonra yapilmiştir önce değil.. Biraz tarih araştır ayrımcılıgı kimin yaptıgını göreceksin İslam''ın V Muhafazakar olanlar'ın nasıl tasviye edildiğini göreceksin.. Hatta Milli mücadele hareketinin 3 liderinden biri olanKazım Karabekir Paşa'nın Atatürk ile Fikir ayrılığına düştüğü Bu sebebten dolayı Milli Mücadelede ki önde gelen komutanlar ile Hüseyin rauf orbay..Ali Fuat cebesoy..cafer tayyar..mersinli Cemal..refet paşalar V kendileri ile aynı fikirde düşüncede olan kimi mebuslar ile birlikte TERAKKİPERVER CUMHURİYET FIRKASINI kursn V genel başkanı oldugu parti kapatılmiş V kendisi de İzmir Suikasti davasında yargılandı..beraat etti isede önce ordudan sonra meclisten uzaklaştırılmiştir.. M.akif Ersoy''da Mısır'a sürülmüştür..[/i] >2- İnançlarımız ne olursa olsun Ulus olmak temelinde mi tek bilek olmalıyız? Eğer inançlarımız ve kökenlerimiz nedeniyle ayrışacaksak... Bu ülkeyi oluşturan insanlar olarak, nasıl olacakta bu ülkenin geleceği için birlikte hareket edebileceğiz? ULUS bir milleti temsil eder.. Dolasıyla sorduğun soru ile günümüzü çok iyi özetlemişsin.. Bu gün Bir Millet ama ayrı devletler halindeyiz.. Geçmişten günümüze uyarlarsam Birleşmiş İSLaM MilleTleriydik.. Günümüzde örnekleri vardır.. 1000 yıl bu cografyada nasıl kardeşçe yaşadığımızı nasıl yönetildiğimizi hangi Bayragın altında Birleşmişiz bunu araştırıp idrak ettiğinizde sorunun cevabını bulacaksınız.. V buldugun cevabı dışlamak için elimizden geleni yapıyoruz.. DEVRİM diyerek ajitasyon yapan ben değilim kendimce tercüman oldum düşüncemin sonuna ibare düştüm anlatabilmek için çünkü devrim kelimeisni kullanmadan anlaşilmiyor bazı arkadaşlar tarafından.. V hala gereksiz oldugunu düşünüyorum.. Ölene kadarda bu şekilde düşüneceğim.. Atatürk ''ün Manevi kızını eleştirdiğim için mi istekleri doğrultusunda bir erle(seyyid onbaşi olarak mükefatlandırıldı) arasında olan farkı eleştirdiğim içinmi Birinin açlık sefelat içinde hayatını idame edip yoksulluk üzre öldüğü Atattürk''ün manevi kızının Lüks içinde yaşayıp devletlten koruma V özel araba istemesi..Atatürk''ün İŞ bankasında olan %40 kusurat hissesinin üstüne konan CHP''yi[özal döneminde İŞ bankası CHP''nin elinden alınıp Devletin himayesine girmiştir..Bu süreçte parti kapanmiştir..özal Öldükten sonra referanduma gidilerek Süleyman demirel siyasi affa ugradı V yaptığı ilk icraat İŞ Bankasını Devletten çıkarıp hisseleri CHP''ye devretmiştir..YBu ranttan dolayıdır ki DEniz BAykal oturduğu koltuğa yapişmiştir Mustafa Sarigülü'e koltugu kaptırmamak adına yaptıklarıda kanıttır..Yyakın tarihimiz TV de haber oldu bunlar zamanında açık oturumlarda tartişildi] İsmi aklıma gelmediği için Atatürk''ün manevi kızı dedim.. Atattürk''ü örnek verebilirimde eleştirebilirimde düşüncelerim ölçüsünde..benim düşünceme göre hatalı bulduğum yanları olamaz mı.. İşte burda yanılıyorsunuz işinize gelmeyince kulaktan dolma oluyor tabi ki bu siizn görüşünüz.. Yanliş değil Kulağimla duyarken Bir yandanda TV''de bunları tartişanları görüyor V izliyordum.. Paparazzi, televole sunucusumu sandınız ki beni söylemlerimin kulaktan dolma, asparagas oldugunu sanıyorsunuz. Şayet kulaktan dolma olsa inanın Duyumlarıma göre derdim.. Gördüğüm V duyduğum üzere diyeyim Ülkem TV''lerinden... Şimdi oldumu arkadaş.. N sapmişliğim vardır N''de sapkınlığım.. Kurduğum cümlelerim otobiyografimdir okuyorsanız okudugunuuz sölediniz..Düşüncelerimi az çok anlamişsinizdir..yada açık V net olarak sorun inanın tüm dürüstlüğümle cevap veririm riyakarolmadan.. Hiç bir zaman ajitasyon yapmaadım yapma geregide duymadım bu siizn fikriniz saygı duymak düşer.. İtirazlarınız tabi ki olacak çatişan fikirlerimiz olmalı bizler değiL.. A''dan Z''ye tek Yürek tek BiLek oLmaLıyız...!!!!! Dediğim gibi çatişan fikirlerimiz olmalı bizler değiL.. SayGıLar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Değerli Sardunyam, Ortada durmak ne kadar zor dimi? Ilımlı dindar olmanız bile çoğu zaman dinciler tarafından eleştiriliyor. Ayrıca Ateistler ve benim gibi dinsiz imansız kafirler tarafındanda eleştirilmenizde cabası. Allah size sabır versin. En zor yerdesiniz. Şimdiki yerinizde uzun süre direneceğinize veya ömrünüzün sonuna kadar kalacağınıza eminim ve sizin şimdiki duruşunuzu saygıyla karşılıyorum. Ancak yinede durduğunuz yerin en zor yer olduğunun çok farkındayım. Moralinizi bozmayacak kadar güçlü olduğunuzu biliyorum ama ben yinede size iyi dileklerimi sunabilmek maksadıyla moralinizi bozmayın, biz sizin kıymetinizi biliyoruz diyorum. Ülkemizin değerli öğretmenine çiçeklerimle teşekkür ederim evrensel yerim zor biliyorum ve herkes tarafından anlaşılamayacağımıda biliyorum. çünkü bölmek kolaydır da birleştirmek zordur. Allah müsade ettiği sürece direneceğim. ve jhonywalker herkes aklını kullanabiliyor demek size göre. aklını kullanabildikleri için mi bugün ülkemiz bunları yaşamakta. aklını çok farklı amaçlar uğruna kullananlar çok fazla (çıkar amaçlı) ve bu yüzden pek çok değer kullanılmakta. ha siz buna akıllarını kullanmak diyorsanız evet doğru buda akıl işi ama biraz şeytani bir akıl... ben ne söylediğimi biliyorum. evet kökten dinciler ve evet varoşlarda yaşayanlar kolay kandırılırlar. kandırılıyorlar... neden korkuyorsunuz kandırıldıklarını söylemeye ve çarşambada yaşayanların çoğunluğunun kökten dinci olduğunu ifade etmeye. ve son iletinizde birliştiricilikten söz etmişsiniz ama bu nasıl bir birleştiricilik açıklarmısınız... parantez içinde saymış olduklarınızdan bir çoğu asla bir araya gelemeyecek türden. özellikle kökten dinciler. onlar cumhuriyet rejimini şeriat rejimine değişmek istiyorlarken cumhuriyetçilerle nasıl yanyana olacaklar. olmazlar. çünkü düşüncelerimiz çok farklı... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Orda ki İnsanlarda bizim insanımız.. varoş mahallelerdeki insanları yokmu sayıyorsunuz yada fatih çarşambadaki insanları.. yakıştıramadım bu sözleri size... SayGıLar.. Yok saymaktan kastınız nedir dostum. Kimseyi yok saymadıkları gibi gerçekleri dile getirmişler. Akp'nin oylarının büyük çoğunluğunu ***** insanların dini duygularını sömürerek ve yoksul insanlara kolilerce erzak dağıtarak kazandığını biliyoruz. Hatta çeyrek altın bile dağıtıyorlar. Konfiçyus ne güzel söylemiş. Bir insanı doyurmak istiyorsanız ona balık vermeyin, balık tutmayı öğretin. Yani Akp nin yapamadığı şey. insanları kolaycılığa, bedavacılığa, koli koli erzakla hazırcılığa ve dilenciliğe alıştırmak çok onurlu bir davranış değil. ama bu günümüzde çok yaygın bir davranış. Fatih çarşambanın büyük çoğunluğu kara çarşaflı, sarıklı ve cübbeli ve hemen hepsi bit tarikat üyesi başbakanda ulemaya danışmayı seven biri yani onların anlaşması çok kolay çünkü hedefleri aynı nedir bu hedef islam cumhuriyeti kurmak. bütün mücadeleleride bu yöndedir. o yüzden akpye çarşambadan çok oy çıkar ama Allah'a şükür Türkiye'nin büyük çoğunluğu böyle değil. İnançlarına bağlı ve samimi vatanperver ve Atatürkçü insanlarımız sayıca onlar gibi düşünenlerden fazla. fazla olduğu içinde onlar bu niyetlerini aleni dile getirmeyip kapalı kapılar ardında konuşmaktalar. bu oyunları görende var göremeyende. ve hatta görmek istemeyende. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 merhaba.. EvrenseL Ilımlı islam diye bir kavramı ben tanıımıyorum.. Kuranda Ki emirler hükümler net ve açıktır.. teşekkür ederim evrensel yerim zor biliyorum ve herkes tarafından anlaşılamayacağımıda biliyorum. çünkü bölmek kolaydır da birleştirmek zordur. Allah müsade ettiği sürece direneceğim. ve jhonywalker herkes aklını kullanabiliyor demek size göre. aklını kullanabildikleri için mi bugün ülkemiz bunları yaşamakta. aklını çok farklı amaçlar uğruna kullananlar çok fazla (çıkar amaçlı) ve bu yüzden pek çok değer kullanılmakta. ha siz buna akıllarını kullanmak diyorsanız evet doğru buda akıl işi ama biraz şeytani bir akıl... ben ne söylediğimi biliyorum. evet kökten dinciler ve evet varoşlarda yaşayanlar kolay kandırılırlar. kandırılıyorlar... neden korkuyorsunuz kandırıldıklarını söylemeye ve çarşambada yaşayanların çoğunluğunun kökten dinci olduğunu ifade etmeye. ve son iletinizde birliştiricilikten söz etmişsiniz ama bu nasıl bir birleştiricilik açıklarmısınız... parantez içinde saymış olduklarınızdan bir çoğu asla bir araya gelemeyecek türden. özellikle kökten dinciler. onlar cumhuriyet rejimini şeriat rejimine değişmek istiyorlarken cumhuriyetçilerle nasıl yanyana olacaklar. olmazlar. çünkü düşüncelerimiz çok farklı... Bölmeye çalişan yok arkadaş öncelikle iyi anlamanı dilerim sadece yapılan adaletsiz uygulamaları öngeren insanların laikliğina inanmıyorum... V kimse tarafından anlaşilmayıda beklemiyorum beklentiler içinde de değilim.. Günahım gibi Düşümceminde vebaline razıyım..... İnançlarınızı da yaralamadım sadece düşüncelerimi belirttim.. Yazdıklarımı nasıl bölücükle bir tutarsınız şaşiriyorum... ''V benim dindar(kökten) olduğum kanısına nasıl vardınız'' ''Bir olan Allah'a inanıyorum sizler gibi..'' KÖkten V dindar değilim öğrenmek istiyorsanız..Alkoliğim ayrıca belirteyim..AKP'' Lİ de değilim..Oy dahi kulanmayan biriyim biyografimi öğrendeiniz sanırım..benim için yeşil bayrak sevdalısı , akp li diyenler şeriatçi diyenlere duyurulur..Komik olabilir ancak gerçek bu.. Herkes aklını kullandığı için mi bu gün ülkemizde alenen incil dagitiliyor..Misyonerler cirit atıyor Kilise evler kuruluyor..PKK lı olduğu aşikare olanlar mecliste vekiL sıfatı taşiyorlar.. Bende ne sölediğimi biliyorum hadi diyelim sizin deyiminizle yoksul kökten dinci bunlar ****(L) kolay kandırılabilirler diyelim....Ülkem aydınlarına N oluyorda kolay kandırılıyorlar..Batı''ya hizmet ediyorlar.. Neden korkayım dindar insanlarda var olmayanda konuyu farklı yerlere çekmeyelim..beni insanların inançları ilgilendirmiyor Ki..İlgilendirenleri korkutur beni değiL.. Bir ilerimde bu dindar mahalleri ikide bir örnek verenlere Gazi Mah..Gülsuyu mah..Mustafa kemal mah.. örnek verdim o zman bende diyeyim ki bu mahallerdekilerin bölücü oldugunu neden kimse dile getirmiyor sizin bana hitap ettiğiniz gibi korkuyorlar mı acaba.. Yazdıklarımı iyi okusaydınız benim Osmanlı Yönetimini benimsediğimi görecektiniz.. V 700 yıl bu insanlar değilmiydi kardeşçe aynı cografyada yaşayanlar.. N değiştide birbirimize düşman olduk... ayrıca düşüncelerimizin farklı oldugunu ilk belirten bendim siz aynı Ş''leri sölediğimizi ifade ettiniz dikkanizi çekerim.. SayGılar.. Yok saymaktan kastınız nedir dostum. Kimseyi yok saymadıkları gibi gerçekleri dile getirmişler. Akp'nin oylarının büyük çoğunluğunu cahil insanların dini duygularını sömürerek ve yoksul insanlara kolilerce erzak dağıtarak kazandığını biliyoruz. Hatta çeyrek altın bile dağıtıyorlar. Konfiçyus ne güzel söylemiş. Bir insanı doyurmak istiyorsanız ona balık vermeyin, balık tutmayı öğretin. Yani Akp nin yapamadığı şey. insanları kolaycılığa, bedavacılığa, koli koli erzakla hazırcılığa ve dilenciliğe alıştırmak çok onurlu bir davranış değil. ama bu günümüzde çok yaygın bir davranış. Fatih çarşambanın büyük çoğunluğu kara çarşaflı, sarıklı ve cübbeli ve hemen hepsi bit tarikat üyesi başbakanda ulemaya danışmayı seven biri yani onların anlaşması çok kolay çünkü hedefleri aynı nedir bu hedef islam cumhuriyeti kurmak. bütün mücadeleleride bu yöndedir. o yüzden akpye çarşambadan çok oy çıkar ama Allah'a şükür Türkiye'nin büyük çoğunluğu böyle değil. İnançlarına bağlı ve samimi vatanperver ve Atatürkçü insanlarımız sayıca onlar gibi düşünenlerden fazla. fazla olduğu içinde onlar bu niyetlerini aleni dile getirmeyip kapalı kapılar ardında konuşmaktalar. bu oyunları görende var göremeyende. ve hatta görmek istemeyende. Öncelikle senin dostun felen değilim belirteyim..Bu tabiir kullanmazsan sevinirim.. Beni akp ilgilendirmiyor çünkü bu güne kadar ki tüm siyasilere olan inancımı yitirdim.. İnsanların inançları gibi görünüşlerine karişamam kişisel özgürlüklerini kısıtlamiş olurum.. N çabuk unuttunuz anahtar dağitanları..Öss sınavını kaldırcam diyenleri bütün siyasi oyunlara aynı tepkiyi verebilmeli insan... ''Ne demiş Hz aLi:Adalet ve esitligi gözetme siyasetlerin en iyisidir. '' SayGıLar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 sayın jhonywalker sizi bölücülükle suçlamadım bölmek kolaydır oysa bizim gibiler din, ırk, mezhep ayrımı yapanlarla mücadele ediyor. o yüzden birleştirmek zordur. siz bu durumda hangi saftasınız? onu bilemem... size kökten dinci demedim nereden çıkarttınız neden bu şekilde anlıyorsunuz? içki içersiniz içmezsiniz bu beni ilgilendirmez sizin biyografinizi de merak etmedim. peki aynı ş leri söylemeyelim dedim. onuda çarpıtmışsınız aman ilk siz söylemiş olun ne yapalım. sizinle aynı şeyleri söyleyip düşünmekte umurumda değil. zaten baktığımız pencereler çok farklı. bugüne kadar gazi mahallesinin konusunu açtınızda biz fikrimizi yazmadık mı? çok garipsiniz. bundan önceki yönetimleri de beğenmediğimi yazdım ama şuan bizi yönetenler akp liler öyleyse geçmişi konuşarak vakit kaybetmektense bugünü konuşmak daha akıllıca olmaz mı? evet incil dağıtılıyor buna siz tepki gösterdiniz mi? ben gösterdim. şimdi burada sanki farklı bir şey anlatıyormuşsunuz gibi yapmanın bir anlamı yok. insanların inancı değil bizi ilgilendiren kendileri gibi inanmayıp düşünmeyenleri "kafir" gibi göstererek ülkemizde laik yönetimin zaafa uğratmaya çalışanlardır bizi rahatsız eden. türban siyasi bir amaç için kullanılmadığı zaman artık sorun olmayacaktır. birilerinin bayrağı yapılırsa onlara hatırlatılır bu ülkenin bir tek bayrağı var. o yüzden bu laikliğin en önemli vazifesidir. hiç bir şeyin ideolojik sembol haline getirilmemesi önemlidir. ya bunun farkındasınız ya da popülist yaklaşıyorsunuz. sanırım bu tartışma çok yararsız oluyor karşılıklı suçlamaya dönüştü. sizin rahatsızlık duyduğunuzu söylediğiniz pek çok şeyden bende şikayetçiyim. ama sizin gibi düşünmüyorum ve aynı "ş" leri söylemiyorum artık. size hayırlı bayramlar ve hayırlı günler diliyorum selamlar Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Konunun ne olduğu aslında o kadar da önemli değil benim için...Sadece ne konuşuluyor diye baktım ama insanların bazı konularda ne kadar yapmacık ve çelişkili seyler söylediği ile ilgili bir yazı çıktı önüme: bizim gibiler din, ırk, mezhep ayrımı yapanlarla mücadele ediyor.Önce bu yazılmış,okuyan da zannediyor ki bu şahıs çok demokrat ve masumane bir yanıt vermiş.Kendini ayrımcılığa karşı mücadele veren biri gibi göstemiş.Ve bunu destekler mahiyette şu lafları etmiş:insanların inancı değil bizi ilgilendiren kendileri gibi inanmayıp düşünmeyenleri "kafir" gibi göstererek ülkemizde laik yönetimin zaafa uğratmaya çalışanlardır bizi rahatsız eden. Birileri meğerse kendinden olmayanları kafir diye göstermiş diyor.Ve bu da onu çok rahatsız etmiş,ama asıl çelişki ve yapmacıklık daha sonra kendini ortaya çıkıyor:evet incil dağıtılıyor buna siz tepki gösterdiniz mi? ben gösterdim. Neymiş...Demek senin hoşgörülü durumun bu kadarmış... O kadar çok ayrımcılıkla mücadele ediyorsun ki maşallah,İncil dağıtımına hemen karşı çıkmışsın. Bakıyorum hemen onları KAFİR ilan edip,onlarla mücadele etmişsin? Sen sadece bu kadar mısın? Devamın yok mu? Alıntı
Φ buraks Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 buraks arkadaş bu anketi nerede yapmışlar, fatih çarşambadamı? yada ramazanda erzak dağıttıkları varoş mahallelerdemi? kusura bakmayın akp kendini kandırmış. kam-ar anket diye googlede arayabilirsiniz sn.sardunyam.size kolaylık olsun dedim ben baktım Kamar araştırma şirketi tarafından, İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Erzurum, Bayburt, Trabzon ve Malatya'da 1570'i bayan toplam 3590 denek üzerinde yapılan ankette, AK Parti'nin ardından en büyük parti kararsızlar çıktı. demek bu iller size göre çarşambamıdır? hepside varoşmudur? Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Bu ileti yazarinin formatlamayi birbirine karistirdigi icin silinmistir... 24 saat icinde bu uyari silinecektir... Yonetim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.