Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Evet arkadaşlar alın size bir konu daha......Bayramda tatile gidemeyince bende kendimi foruma verdim ve yine bıkmadım usanmadım buldum bir konu....buyrun cevaplayın bakalım.... Beni bana sorsanız söyleyeceğim ilk şey çok iyi niyetli olmam derim... kolay gelsin sevgiler.... ^^konu alıntıdır^^ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 uyusum ben ya.................... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 uyusum ben ya.................... uyus degilsin sen cansın ama nolur şu avatarını degiştirrrrrrrr sevgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) uyus degilsin sen cansın ama nolur şu avatarını degiştirrrrrrrr sevgiler yaaa şu avatarımıda bi türlü beğendiremedimya ........ne diyim bana.....o olmadı bu olmadı ne koyam ya.... ayrıyeten sende cansın....can dost gözel insansın...... Tarih: 3 Kasım , 2005 Düzenleyen: made in turkey! Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 yaaa şu avatarımıda bi türlü beğendiremedimya ........ne diyim bana.....o olmadı bu olmadı ne koyam ya.... yok yok... ben begendim.... digerindense, bu daha iyidir... :P Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 yok yok... ben begendim.... digerindense, bu daha iyidir... :P hele şükür bir beğenen çıktı yaff..... Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 cok degiskenim maalesef,bi dakikam dierine uymaz Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 ben yardimseverim`dir Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 inatçıyımdır . kafama taktığımı muhakkak yapmam lazım bi de kimseyle kırgın olmaya dayanamam Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Tanımadan karar verme! Derim.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 pardon........ Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 fanatik fenerli ..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Fenerliyim! (Bunu kayınpeder ve kayın biraderime sölicem tanışınca! köprüyü geçene kadar ..... ) Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 TEK KELİMEYLE BEN ''AÇIK SÖZLÜ'' Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 cok sabirliyim ama gereksiz konularda Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 fanatik fenerli ..... teveccünüz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 kim..........benmi Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Ya meydün sen bişey deme, avatarını göster yeter! Hatta hiç sen görünme yeter! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Ya meydün sen bişey deme, avatarını göster yeter! Hatta hiç sen görünme yeter! harbi sana burdan bi uçacam göreceksin ......haaa...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Meydün relax, rahatla bu kadar agresif olma ne kızıon yaw! Şaka kaldıramıonmu yoksa! ??? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.