Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl söyleyeceğim ilk şey;git başkalarına sor beni sordum...... "onu alan yaşar dertlerine de boşar"dediler... beni sorsan.... bi sor yandın 2 günde pes dersin yanee canımm
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 19 yıl KEŞFEDİLMEYİ BEKLEYEN BİR DEHA... GERÇEKTEN HAYATTAN ÇOK ŞEY BEKLİYORUM.BİRGÜN; BELKİ MİLYONLARIN, PEŞİME DÜŞECEĞE GÜNE İNANCIM VAR..
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl *Allah'tan belâ talebinde bulunanlara, abuk bir gıcıklık ile... "Neden?.." ..diye sormak..
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 19 yıl bir ben vardur bende benden içerüü gidin ona danışın benim işim var
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Dengesizim ya birazda chatlak. (Annem babama , babamda tam aksi anneme çektiğimi düşünüyor hangisi bilmiyorum artık)
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Ben de kendimi tanımıyom ki kardeş hergün başka özelliklerimi farkediyorum derim... Ama eğlenceyi çok severim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.