Φ verdinaz Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Telefonumun yastığımın altından vızır vızır titremesiyle uyanayımmı uyanmayayımmı diye düşünerek ve herzaman mecburen uyanarak ve keşke hafta sonu gelse diye söylenerek kalkar işe giderim bugunde okul olmasa die kalkarım gitmesem ne olurdu? Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 anne çoraplarım nerede Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Genellikle iç sesimin söylediği şarkıyla uyanırım ve bütün gün o şarkıyı mırıldanırım Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 göremiyorum göremiyorum göremiyorumm Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 dinlenmiş ve sevinçle uyanırım...kahve sigara ,duş sonra doruuu işe.... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 dinlenmiş ve sevinçle uyanırım...kahve sigara ,duş sonra doruuu işe.... biliyomusun bende dinlenmiş ve sevinçli uyanırım..akşamda eve geldiğimde gazı alınmış baloonn.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 uyuyarak başlıyorum bu saatte burda olursan tabi uyursun.. her zaman ki gibi yine mi sabah oldu diyerek Alıntı
Φ Eisenheim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Telefonumun inatla çalmasına rağmen uyanıp uyanıp alarmı 40dk boyunca erteleyip uzanarak başlarım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 benimde baRanınkinden faRkLı deqiL...aLaRmı eRteLeye eRteLeye...aRtık eRteLe tu$una basmaktan usanıR öLe kaLkaRım.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 zuhahha aynılarını bende solicektim nese farklı bişi olsun uyandıktan sonra aşkımı hatırlayarak Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 uyandım..çayım demleniyor..bende hala dolanıyorum..nerdeyim dünyadamıyım felan diye anlayana kadar bir iki saat geçer zati bugün sinirlide değilim şaşılacak şey aslında Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 güne, telefonun saatini 10 dakika erteleyerek başlarım 10 on dakikalık zaman dilimi içerisinde ruh gibi olur ve kalkmakla kalmamak arasında debelenirim sonra genelde gülerek kalkarım ve kalktıktan sonra sinirlenir sonra tekrar gülerim garip bişey işte Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 üç günden beri hasta uyanıyorum,artık alıştım,değişirse uyum sağlamam zor olacak Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Baskına uğramış bir asker gibi...kulaklarım dikilmeye başlar... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2007 pozitif duygularla başlarım ,önemli olansa gün sonunda ne kadar pozitif olduğum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.