Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Telefonumun yastığımın altından vızır vızır titremesiyle uyanayımmı uyanmayayımmı diye düşünerek ve herzaman mecburen uyanarak ve keşke hafta sonu gelse diye söylenerek kalkar işe giderim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Bazen dediğiniz oluyor ama akşam erken yatınca fazla sorun olmuyor... Siyahx sana bişe soruyum, eskilerden sayılmazsın ama sabah akşam sürekli forumda görüyorum seni ne işle meşgulsunuz;sakıncası yoksa... Foruma takıldıktan sonra senin bu sıkıntıdan ağlamaman gerekir,ikinci işinide burda açmışsın... özel bir şirkette çalışıyorum ve bütün gün bilgisayar başında olduğum için genelde forum açık bütün gün malum bide ramazan işler yoğun sayılmaz ondan olsa gerek.Beni sürekli gördüğüne demekki sende sürekli burdasın ki öyle zaten siz ne işle meşgulsünüz THE BOSS arkadaşım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 seda sayanın sesıyle annem hergun kalkınca seda sayanı acıyo bende onun sesıne uyanıyom Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 yuzumu yikiyarak Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Ben başka bi şey daha yapıyorum ama söylemem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Erkenden başlarım güne Hiç istemeyerek Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 esneyerek ( genelde fazla uyumamda ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Eğer hafta içiyse saat 6:30'da telefonumun uyandırma melodisiyle uyanırım. (Bu melodiyi belli aralıklarla değiştirmek zorunda kalıyorum çünkü bir süre sonra o müziğe uyuz olmaya başlıyorum) Pazartesi sabahları çalan telefona kesin küfrediyorum Salı sabahları, huysuz huysuz, offlaya pufllaya kalkarım ve daha 4 gün var offff offff derim çarşamba sabahı, neyse haftanın ortası bişicik kalmadı der ve e biraz iyimser kalkarım Perşembe günü, çok şükür 1 gün kaldı der mutlu kalkarım Cuma, gözlerim faltaş gibi açılır, bi kalkıp oynamadığım kalır Cumartesi uyanırım, kitap okurum bi daha uyurum, uyanırım, kitap okurum, bir daha uyurum şeklinde tembell tembell keyfini çıkara çıkara kalkarım Pazar sabahı, erken kalkmalıyım bugün tatilimin son günü, ne kadar erken kalkarsam gün o kadar yavaş ilerler diye sabahın köründe uyanırım... Bütün bunların dışında eğer gecem iyi geçmişse tatlı rüyalar görmüşsem sabah şeker gibi, yok kötü geçmişse limon gibi olurum.... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 5 dakika daha uyuyim daha sonra kalkarım diye başlarım Alıntı
Φ hihaho Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 o telefonun uyuz edici alarmıyla ve hay ben bu okulun die söylene söylene kalkarım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Telefonun zırıltısıyla.... Ve hiç istemeyerek.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 5 dakika daha uyuyim daha sonra kalkarım diye başlarım bendeee Alıntı
Φ c_i_m Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 her sabah canlı canlı müzikle uyanırım mışıl mışıl uyurken biraz zor gelir o yataktan kalkmak ancak hep hafta sonuna az kaldı diyerek teselli bulurum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 gördüğüm rüyayı unutmamak için onu düşünerek kalkarım... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 gördüğüm rüyayı unutmamak için onu düşünerek kalkarım... evet hoş bi cevap,bende ılk kalktığımda hatırlarım.bıkaç sanıyede unuturum ama.ne garip Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 evet hoş bi cevap,bende ılk kalktığımda hatırlarım.bıkaç sanıyede unuturum ama.ne garip evet bencede tuaf ama şöle rüya güzelse unutulmuyor, kötü ise hatırlanmak istenilmiyor gibi geliyor bana Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 sigarayla başlarım genelde Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 eyvah yine geçkaldım diyerek... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 oldukça sinirli başlarım çünkü hep geç kalınmıştır..ve hep suçlu benimdir.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 ya bende tek sinirli uyanan benim sanıyordum bak yalnız değilmişim. sabahları hiç konuşmam, surat iki karıştır, eğer yanlışlıkla biri bişey dediyse yandı bir bakışım yeter onu susturmaya... gerçekten güne çok asık suratlı başlayan gözlerini açamayan, birisiyim... uyanınca ilk iş radyomu açarım... kalkıp elimi yüzümü yıkayıp hemen yatak yorgan toplamaya başlayan asla uyanır uyanmaz kahvaltı yapamayan bir tipim... şimdi çocuklar okula gidiyor sabah 07,20 de kalkıyorum... onlara kahvaltı yaptırıp formalarını giydiriyorum... (kahvaltı yaptırmak bir ölüm) 08,30 da evden çıkıyoruz okula gidiyoruz... ben eve gelince bazen koltukta kestiriyorum bazen bir arkadaşıma sabah kahvesine gidiyorum bazen pc yi açıyorum bazen bişeyler okuyorum... öyle işte... frozen kıss ne var ne yok... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.