Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bi de baktım ki ben size uzun zamandır soru sormuyormuşummm :o Eeee madem o zaman soralım bir tane dimi ama...

Sizden istediğim şu arkadaşlar: öncelikle içinizden bir sayı tutmanız daha sonra da tuttuğunuz bu sayıyı bir takım matematik işlemlerine tabi tutup, sonucun her defasında 1 olmasını sağlamanız... Tabi bu durum içinizden tuttuğunuz tüm sayılar için geçerli olmalı... Hadi bakalım kolay gelsin :devil::P

Gönderi tarihi:
Bi de baktım ki ben size uzun zamandır soru sormuyormuşummm :o Eeee madem o zaman soralım bir tane dimi ama...

Sizden istediğim şu arkadaşlar: öncelikle içinizden bir sayı tutmanız daha sonra da tuttuğunuz bu sayıyı bir takım matematik işlemlerine tabi tutup, sonucun her defasında 1 olmasını sağlamanız... Tabi bu durum içinizden tuttuğunuz tüm sayılar için geçerli olmalı... Hadi bakalım kolay gelsin :devil::P

ha sarı laleler çıktı şimdi kralda..yok yok konuyu sapıtmıyom :D

Gönderi tarihi:

ha sarı laleler çıktı şimdi kralda..yok yok konuyu sapıtmıyom :D

soylesene bana sarı laleleri... hadii gıııı... Söyle de azcık keyfim yerine gelsinn :(

Gönderi tarihi:

uykulu gözlerle bakmasana bana

bu saatte lale male kalmamıştır çiçek pasajında :lol::D

kalmamıştır di mi? Sarı lale ne arar bu mevsimde... Hepsi solmuştur :( bir sarı lalem bile yok anlıyor musun hadiii ağlayayım ben biraz :(:crying: kızım soruyu sabote etttiğiğinin farkındayım bu arada haaaaa :chris:

Gönderi tarihi:

kalmamıştır di mi? Sarı lale ne arar bu mevsimde... Hepsi solmuştur :( bir sarı lalem bile yok anlıyor musun hadiii ağlayayım ben biraz :(:crying: kızım soruyu sabote etttiğiğinin farkındayım bu arada haaaaa :chris:

madem lalae sevıon iletıne lale yazswanaaa nasıl fıkır ama 40 yıl aklına gelmesdı dımı :D

Gönderi tarihi:

madem lalae sevıon iletıne lale yazswanaaa nasıl fıkır ama 40 yıl aklına gelmesdı dımı :D

aaaaa dimi kız? aklınla bin yaşa emiii.... Hatta avatarıma da lale koyayım dimiii? :w00t: iyii varsın sedoşşşşş... seni seviyorum kızzzz, seni seviyorum da sen bugünlerde biraz fazla nobran oldunnn :w00t: bak soruyu hala sabote ediyoo yaaaaa :shuriken:

Gönderi tarihi:

aaaaa dimi kız? aklınla bin yaşa emiii.... Hatta avatarıma da lale koyayım dimiii? :w00t: iyii varsın sedoşşşşş... seni seviyorum kızzzz, seni seviyorum da sen bugünlerde biraz fazla nobran oldunnn

evet avatarındaki karanfılı değiş :D:w00t:

Gönderi tarihi:

evet avatarındaki karanfılı değiş :D:w00t:

değiştirdimmm bakkk... nasıııı olmuşşşşşşşş

Gönderi tarihi:

mavı bı kız duruyor orada :w00t:

aaaa sedoş kız, avatar o mavi kızın olduğu yer miydi? bak ben bilmiiomuşum :o ... Dur değiştirimmm :w00t:

Gönderi tarihi:

İçinden bir sayı tut, tuttuğun sayıyı kendisine böl, böldün mü?

1 çıktı dimi nasıl ama

Gönderi tarihi:

İçinden bir sayı tut, tuttuğun sayıyı kendisine böl, böldün mü?

1 çıktı dimi nasıl ama

böldümmm 1 de çıktııı harbi güzel fikir ama cıkkk pale olmadı benim aradığım cevap bu deeelll benim beklediğim daha bi çok işlemli cevap..

Gönderi tarihi:

böldümmm 1 de çıktııı harbi güzel fikir ama cıkkk pale olmadı benim aradığım cevap bu deeelll benim beklediğim daha bi çok işlemli cevap..

daha bir çok işlem derken birden fazla işlem lazım demek o zaman şöle yapalım

içinden bir sayı tut 2 ile çarp 15 ekle tuttuğun sayıyı geri al, 2'ye böl yedibuçuk (7,5) çıktı sen dondurma da seversin 6,5 lira ile git çilekli dondurma al eeeeeeeee geriye ne kaldı 1 (bir) her sayı için deniyebilirsin

Gönderi tarihi:

daha bir çok işlem derken birden fazla işlem lazım demek o zaman şöle yapalım

içinden bir sayı tut 2 ile çarp 15 ekle tuttuğun sayıyı geri al, 2'ye böl yedibuçuk (7,5) çıktı sen dondurma da seversin 6,5 lira ile git çilekli dondurma al eeeeeeeee geriye ne kaldı 1 (bir) her sayı için deniyebilirsin

dondurma sevmemmmmmm ben ki... Olmadı Pale 7.5 kaldı geriye... hem o kadar dondurma yenmez ki... şişko olurum sonra :w00t: DEĞÜLDÜRRR

Gönderi tarihi:

dondurma sevmemmmmmm ben ki... Olmadı Pale 7.5 kaldı geriye... hem o kadar dondurma yenmez ki... şişko olurum sonra :w00t: DEĞÜLDÜRRR

dondurmayı bozdolabına koyar azar azar yersin sevmiyorsanda mübarek ramazan fakirlere dağıtırsın

hem hayırda işlersin

Gönderi tarihi:

dondurmayı bozdolabına koyar azar azar yersin sevmiyorsanda mübarek ramazan fakirlere dağıtırsın

hem hayırda işlersin

hayırrrrrr beni böyle rüşvet falan vererek kandıramazsınn :w00t: Cevabın yanlışş... Cıkkkk... Olmadı... DEĞÜLDÜRRR :lol:

Gönderi tarihi:

hayırrrrrr beni böyle rüşvet falan vererek kandıramazsınn :w00t: Cevabın yanlışş... Cıkkkk... Olmadı... DEĞÜLDÜRRR :lol:

Sanada cevap beğendiremiyoruz be kardeşim.

Kafam bu saatten sonra çaluşmayi. Yüksek müsadenle ben yatıyorum sahura kadar belki cevabı bulurum.. İyi geceler bilmece canavarı

Gönderi tarihi:

Sanada cevap beğendiremiyoruz be kardeşim.

Kafam bu saatten sonra çaluşmayi. Yüksek müsadenle ben yatıyorum sahura kadar belki cevabı bulurum.. İyi geceler bilmece canavarı

ee sana iyi geceler o zaman Pale ben de şu son sigaramı içip yatcam valla uyku geldi gitmezzzz...

Gönderi tarihi:

Gloria'cığım,öğrenemedin mi bu forumun müzisyeni benim ve tüm şarkıları ben söylerim.İstediğin sarı laleler olsun senin..

Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan

Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından

Sen olmasan buralara gelemezdim ben

Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden

Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam

Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam

Satırlar uçar gider aklımdan

Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından

Yeniden başlasam bu sefer korkmadan

Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan

Gönderi tarihi:

Gloria'cığım,öğrenemedin mi bu forumun müzisyeni benim ve tüm şarkıları ben söylerim.İstediğin sarı laleler olsun senin..

Yeniden başlasam bu sefer korkmadan

Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan

ama sen yoktun ki dün akşam :( ben de napim morale ihtiyacım vardı sedoştan istedim.. o da söylemedi işte :(

Gönderi tarihi:

Aklından bir sayı tut. Tuttun mu?

Bu sayıyı 2 ile çarp. Çarptın mı? Doğru çarp ha

Bulduğun sayıya 10 ekle.

Şimdi bulduğun sayıyı 2'ye böl (bölme biliyorsun dimi gloria)

Bulmuş olduğun sonuçtan ilk tuttuğun sayıyı çıkar.

Çıkan sayıyı 5'e böl.

İşlemleri doğru yaptıysan sonuç = 1

Şimdi oldu mu bak kaç tane işlem yaptım.

Gönderi tarihi:

Aklından bir sayı tut. Tuttun mu?

Bu sayıyı 2 ile çarp. Çarptın mı? Doğru çarp ha

Bulduğun sayıya 10 ekle.

Şimdi bulduğun sayıyı 2'ye böl (bölme biliyorsun dimi gloria)

Bulmuş olduğun sonuçtan ilk tuttuğun sayıyı çıkar.

Çıkan sayıyı 5'e böl.

İşlemleri doğru yaptıysan sonuç = 1

Şimdi oldu mu bak kaç tane işlem yaptım.

Aslında olmuş bak amaaaaaa gel görki benim beklediğim cevap bu da degildi ama yine de olmuş valla bak, üzülme sen... Denedim ben mutlaka 1 çıkıyor senin işlemlerin sonucunda da ama sende bu gayret bende de bu inat varken sen var ya benim istediğim cevabı da bulursun :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.