Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Sabah işyerine geldim yine bugün muhabbet turizm sezonuda bitti hergün aynı geyik sıkıldım artık bittiyse bitti napalım şimdi Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ seni seviyorum çünkü her günüm senin sesinle doğuyor,seninle sürüyor gecem ise seninle son buluyor. seni seviyorum çünkü kilometrelerce uzakta olsan bile, buluşma gününü özlemle beklemek hoşuma gidiyor. seni seviyorum çünkü yanımda olmasan bile, yüreğinin benimle olduğunu biliyor her an yanında olduğumu biliyorsun. seni seviyorum çünkü bu mesafelere ragmen yaşanmamışı yaşatabiliyorsun, duygularımda var olabiliyorsun. seni seviyorum çünkü sesinle dünyama bir anda girip, sürprizlerinle beni kendine tekrar tekrar aşık edebiliyorsun. seni seviyorum çünkü yüreğimin tam ortasında varolabiliyorsun. beni hayallere götürebiliyor, umutlarımı geleceğimi düşündürebiliyorsun. şiir yazdırıp,şarkılarda hissettirebiliyorsun kendini. seni seviyorum çünkü ikimize dair bir yaşamı düşündürebiliyorsun, mutluluğun,aşkın varlığına inandırabiliyorsun. engellerin aşılacağını, mücadelenin hırsını, birlikteliğin tek yürek olmanın ve güvenin aşamayacağının olmadığını gösteriyorsun. seni seviyorum çünkü sen hayatıma vazgeçilmez bir anlam katıyorsun. seni seviyorum çünkü sen benimle bende yaşıyor, ben seninle sende varoluyorum. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 bügün bayramın son günü içinizi dökün kaç tane şeker yediniz baklava yediniz sayın bakiiiim Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 bayramda çalışmak ne berbat sıkıcı geliyor hayat yalnızlık değil hiç rahat duyun sesimi ey hat bilmiyorum oldumu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 yaşamak ölmekten hazin geliyor... Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Dün akşam istemeden sevgilimi üzdüm, o şuan beni düşünüyo, bende onu düşünüyorum, benim yerime benim için üzüldüğünü adım gibi biliyorum, bende onun için.. Seni üzdüğüm için kendimi affetmeyeceğim ve sonra kendimi affedeceğim sırf senin için... Seni seviyorum.. Tıpkı senin beni sevdiğin gibi Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 İçimizi kime döküyoruz burda Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 ister bana ister topice.. sen bilirsin... derman abla sayabilirsiniz.. "nasıl oldu bilmiyorum. kendimi alamıyorum. artık şiir yazmıcam diyorum. ana gene de dayanamıyorum" yalnızlık çekmesi zor.. çektirmesi zevk verici ama ben nedense hep çeken oluyorum. ne bu be. şikayet ediyorum bu hayatı reisicumhurumuza.. bize bi yol göstersin. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 rahat olmak lazım biliyorum.. ama izin verin bunu yazmak istiyorum.. neden hep ben acı çekiyorum.. bakıyorum çevreme.. ne dert var ne çile.. çok değil mi bu söyle.. neden yazıyorum ben bunları.. kime anlatıyorum ki duygularımı.. diorumda dinletemiyorum kardaşları.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 what is this??????????????????????/ Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Kalemim düştü sarı sayfalara, Yazmaya dermanım yok artık. Yordu aşklar beni, ayrılıklar yordu Güvendiğim insanlar bir bir gözümden düştü İnsanlara inanmıyorum artık... Sevgiye inanmıyorum, Yaşam kadar yalan sevgiler, Yalan öpüşler, güzel sözler... Aşktan doğar sözde! Sevgiliymiş, o da kim? Silindiler kalbimden birer birer... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 avatarımın şiiri....(ee ona şiir yazmamıştım da) Şimdi bir çift mavi göz Umutsuzca bekliyor pencerelerde. O gözler Böyle her gün hüzünle Gelmeyeni bekleyecek. Özleyecek dağlar kadar güvendiği sevdiğini Ömrü beklemekle tükenecek. *** Biliyor ki o bir çift mavi göz, Beklediği dönmeyecek. Hiç dönen olmadı gidenlerden. Yine de o Beklemekten vazgeçmeyecek......... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 açmadılar kapıları dayanmışken sınırına hayatın aydınlık basmıştı her yeri bulutlar dağılmıştı sabah vaktiydi açmadılar kapıları vapur düdükleri geliyordu uzaktan oysa seni sevmenin tam zamanıydı kaçtım kendimdem seni sevmenin tam zamanıydı katlanılmazken hayatın bu anlamsız akışına yarım yamalak duyguların sığlığında ateşi getirmiştim Zeus’un dağından hiçbirşey istemeksizin karşılığında açmadılar kapıları istemediler alevin yakmasını istemediler donan nehirlerin akmasını oysa canlanmanın tam zamanıydı ama yine canlanmanın tam zamanıydı bahar gelmişti, tabiat kendine sevdalı kıyamet düşüncelerden çok uzakta yeşiller inadına yeşil gökyüzü inadına mavi denizler heyecanlarla dalgalı açmadılar kapıları bilmediler güzelliğini aşkın bilmediler ne olacak yarın oysa tam zamanıydı umutları yaşamanın tam zamanıydı umutları yaşamanın boylu boyunca genç evreni kucaklarcasına arzulu hayatı boyamaya hazırlanırken rengarenk güzellikler ruhumda hevenk hevenk kurtulamadım açmadılar kapıları sormadılar ki ne taşıyorsun a çocuk sormadılar ki niçin yüreğin kıpır kıpır ve uçuk oysa tam zamanıydı söylenecekleri söylemenin tam zamanıydı söylenecekleri söylemenin yakalayıp saçlarından kaçıp gidenin o geri dönmeyenin bilinmeyenleri bilen, bilinenleri bilmeyenin tomurcuklar açmadı, kolay değildi açmadılar kapıları açılmadı kapılar kurulmadı köprüler sevdaya uçan kuşlar birer birer öldüler. ........ bu arada.. galiba bu topici ben yürütçem gibi Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 what is this??????????????????????/ Sen bize ruh halini anlat demedin mi? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 rahat olmak lazım biliyorum.. ama izin verin bunu yazmak istiyorum.. neden hep ben acı çekiyorum.. bakıyorum çevreme.. ne dert var ne çile.. çok değil mi bu söyle.. neden yazıyorum ben bunları.. kime anlatıyorum ki duygularımı.. diorumda dinletemiyorum kardaşları.. selam...yok kime anlatıyorum...değilim(z) kör..okuyorum..ve yardımcın olsun diyorum, Allah..döktüğün için..yaşanmışlığın, ayyuka çıkarttıkların..yaz ama yaz..hala tutuyorken el kalem..hala durur iken yerinde akıl..ve hala var iken yaşayacakların...neden sen hep acı çekiyorsun..sen hep..yok sen hep..ben denizde balık mı çekiyorum... ...ama ben gülerimde...acılarıma... ... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 hayatta en çok bir kişiyi üzmekten ve kırmaktan çekinirim neden en zor olan bu zannedersem. arkadaşlık ve dostluk işte önemli iki kelime gerçekten kıymetini biliyormuyuz acaba ! birşeyler yazarken hep aklımda acaba birini kırdım mı istemeyerekte olsa diye . eğer varsa istemedende kırdıklarım şimdiden özür dilerim .çünkü üç günlük dünyada hiçbirşey kalp kırmaya değmez iyiki varsınız Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Neyleyim ki bir türlü açılamıyorduk. Doğanın nı batağındaydık biz,kişin mi? Anlayamıyorduk... Bir Bataklık Türküsü Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 kalbim herzamankinden huzurlu.. kazandım eski dostumu.. aslında kazanan o mu????(beni) rahat etmek için bunu mu bekledim yarimi dinleseydim.. ne gelirdi başıma Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 içimi dökeyim ama dökecek birşey kalmadı sanırım belkide varda dökemiyorum . insan sonbaharın verdiği bu değişim ve stres insan ruhunda değişimlere yol açıyor. insan bu sıralarda biraz daha sıkıntılı oluyor sanırım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 bencil insanlardan sıkıldımmmmm Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 bencil insanlardan sıkıldımmmmm üstad sedelina ....saygılar canını sıkma.......... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 bugün bayram.... herkesin bayramı kutlu olsun dostlar........ Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 bn de herkesinnn cumhuriyett bayramını kutluorumm.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 gene yağmurrr,soğuk havalardan nefret edıyorumm.dolmuşta ayağıma basıp çamur yapmalarından,ınerken musade ıstemeden horra ınmelerınden,ınerken çarpmalarından Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.