Φ pale Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 toplu iğne dikiş iğnesine ne demiş Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 'ne kadar zayıfsın bende senin gibi olmak isterdim' demiştir Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 amma da kafasızzzzzsın demiş Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 amma da kafasızzzzzsın demiş amma da sabırsızsın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 amma da sabırsızsın küçükkende öyledı kerata,ha karatamıydı, Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 küçükkende öyledı kerata,ha karatamıydı, delüüüüüüüüüüüüü Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 delüüüüüüüüüüüüü evet ayrıca deliydı de kendı dıyo Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 evet ayrıca deliydı de kendı dıyo yok kız delüler kendilerine ben delüyüm demezlermiş... Delü olduklarını kabul etmezlermiş.. ben delüüü değilim kiiiii? delü sensin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 yok kız delüler kendilerine ben delüyüm demezlermiş... Delü olduklarını kabul etmezlermiş.. ben delüüü değilim kiiiii? delü sensin ah ah bu hastaneye yatan herkes böle dıyo alıştık Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 ah ah bu hastaneye yatan herkes böle dıyo alıştık heee di mii? zaten ben de Napoleon'um deli değilimmmm... hatta bak bi de Mosyna var o da kendini Einstein sanıyooo Taurus var tanıyo musun ona da sorarsan kendini Mübarek sanıyoooo... Ama ben gerçekten Napoleon'um gerçektennn bakkkkkkkk Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 heee di mii? zaten ben de Napoleon'um deli değilimmmm... hatta bak bi de Mosyna var o da kendini Einstein sanıyooo Taurus var tanıyo musun ona da sorarsan kendini Mübarek sanıyoooo... Ama ben gerçekten Napoleon'um gerçektennn bakkkkkkkk sen napolyon değilsin kendıne gel gıı,benim napolyon beeee pardon yanlış sımıley Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 sen napolyon değilsin kendıne gel gıı,benim napolyon beeee pardon yanlış sımıley Allammmm yaaaa bu da her gün fikir değiştiriyo ya sen dün Hitler değil miydin? Napoleon benim sen Hitlersin istersen büyük İskender de olabilirsin... Ama Napoleon aslaaaaaa... Aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... çünkü o benimmmmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 yok iskender almıyım kilo yapıyorrr Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 yok iskender almıyım kilo yapıyorrr kız iskender dedin de aklıma bursa geldi.. bursa deyince de taurus geldi nerdekine bu kaç gündür görünmüyooo Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 heee di mii? zaten ben de Napoleon'um deli değilimmmm... hatta bak bi de Mosyna var o da kendini Einstein sanıyooo Taurus var tanıyo musun ona da sorarsan kendini Mübarek sanıyoooo... Ama ben gerçekten Napoleon'um gerçektennn bakkkkkkkk ben einstein değilim o benim dedemmmmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 ben einstein değilim o benim dedemmmmmm deden mi o da kimkine yoksa senin deden de mi Taurus ama o kendini einstein sanmıyo ki mübarek sanıyo...ya benim aklım karıştı ben en iyisi susimmm de sıra bana gelmesin...sustumm tıpppppp Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 ben kimse değilim ben benim ..çünkü ben kimseye özenmem kimse gibi davrammam ama sadece gönülleri bir etmeye çalışırım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 ben kimse değilim ben benim ..çünkü ben kimseye özenmem kimse gibi davrammam ama sadece gönülleri bir etmeye çalışırım.. Ahhhaaaaa sen de kendini demek ben sanıyorsun. ama bak ben Napoleonum daha once de demiştim. Sen degilim yani Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.