Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

küçükkende öyledı kerata,ha karatamıydı, :D

delüüüüüüüüüüüüü :w00t:

Gönderi tarihi:

evet ayrıca deliydı de kendı dıyo :D

yok kız delüler kendilerine ben delüyüm demezlermiş... Delü olduklarını kabul etmezlermiş..

ben delüüü değilim kiiiii? delü sensin :w00t:

Gönderi tarihi:

yok kız delüler kendilerine ben delüyüm demezlermiş... Delü olduklarını kabul etmezlermiş..

ben delüüü değilim kiiiii? delü sensin :w00t:

ah ah bu hastaneye yatan herkes böle dıyo alıştık :w00t:

Gönderi tarihi:

ah ah bu hastaneye yatan herkes böle dıyo alıştık :w00t:

heee di mii? zaten ben de Napoleon'um deli değilimmmm... hatta bak bi de Mosyna var o da kendini Einstein sanıyooo :w00t: Taurus var tanıyo musun ona da sorarsan kendini Mübarek sanıyoooo... Ama ben gerçekten Napoleon'um gerçektennn bakkkkkkkk :online2long:

Gönderi tarihi:

heee di mii? zaten ben de Napoleon'um deli değilimmmm... hatta bak bi de Mosyna var o da kendini Einstein sanıyooo :w00t: Taurus var tanıyo musun ona da sorarsan kendini Mübarek sanıyoooo... Ama ben gerçekten Napoleon'um gerçektennn bakkkkkkkk :online2long:

sen napolyon değilsin kendıne gel gıı,benim napolyon beeee :w00t::hug: pardon yanlış sımıley

Gönderi tarihi:

sen napolyon değilsin kendıne gel gıı,benim napolyon beeee :w00t::hug: pardon yanlış sımıley

Allammmm yaaaa bu da her gün fikir değiştiriyo ya sen dün Hitler değil miydin? :w00t: Napoleon benim sen Hitlersin istersen büyük İskender de olabilirsin... Ama Napoleon aslaaaaaa... Aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... çünkü o benimmmmm :chris:

Gönderi tarihi:

yok iskender almıyım kilo yapıyorrr :blink:

kız iskender dedin de aklıma bursa geldi.. bursa deyince de taurus geldi nerdekine bu kaç gündür görünmüyooo :online2long:

Gönderi tarihi:

ben einstein değilim

o benim dedemmmmmm :clover::P:blushing:

Gönderi tarihi:

ben einstein değilim

o benim dedemmmmmm :clover::P:blushing:

deden mi o da kimkine yoksa senin deden de mi Taurus :o ama o kendini einstein sanmıyo ki mübarek sanıyo...ya benim aklım karıştı :wacko::blink: ben en iyisi susimmm de sıra bana gelmesin...sustumm tıpppppp :pinch:

Gönderi tarihi:

ben kimse değilim ben benim ..çünkü ben kimseye özenmem kimse gibi davrammam ama sadece gönülleri bir etmeye çalışırım..

Gönderi tarihi:

ben kimse değilim ben benim ..çünkü ben kimseye özenmem kimse gibi davrammam ama sadece gönülleri bir etmeye çalışırım..

Ahhhaaaaa sen de kendini demek ben sanıyorsun. ama bak ben Napoleonum daha once de demiştim. Sen degilim yani :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.