Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 tmm ne anlarsan anla sende herkese sert çıkıyosun bak forumda sonradan uyarmadı deme ben valla bi sevgiliden aşktan çok dost arıyorum inan yanında dostun olan birileri olmayınca aşkın tadı falan olmuyo bende onun için istemiyorum...... ve şunu da solim aşık olcağın sevebileceğin birilerini herzaman bulursun ama dost bulamassın herzaman bence... cok guzel söyledin dost cok onemli ........... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 cok guzel söyledin dost cok onemli ........... saol Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 tmm ne anlarsan anla sende herkese sert çıkıyosun bak forumda sonradan uyarmadı deme ben valla bi sevgiliden aşktan çok dost arıyorum inan yanında dostun olan birileri olmayınca aşkın tadı falan olmuyo bende onun için istemiyorum...... ve şunu da solim aşık olcağın sevebileceğin birilerini herzaman bulursun ama dost bulamassın herzaman bence... Öncelikle şunu belirtmek isterim ki !! Formda herkeze sert çıkmak gibi bi davranışı kendime hedef edinmedim!! Sadece içimden geldiğince hareket ediyorum.. Sen görmek istediğin gibi görmüşsün benii arkdaşım.. Bunun yanısıra Formun temel amacını da unutmamak gerekir.. Sınırlar çerçevesinde kişiler arası tartışmaların yapıldığı meqan olarak hizmet vermekte.. Yanılıyosam kusura Bakma.. Eleştiriye hiç açık diilsin... Bu az önce sölediklerim benim kişisel görüşlerimi temsil eden sözcüklerdi.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 ya arkadaşım bak bu foruma geldiğimde bende senin gibiydim hemen parlardım sen beni neden yanlış anlıyorsun bence açtığın konular gayet güzel fikirlerinde öyle sadece demin şaka ile karışık sana biraz daha sakin ol diye vurgulamak istedim ayrıca eleştiriye açık olma konusunda tabiki eleştirebilirsin beni ama şunu anlamamışsın sen beni eleştirirken ben şaka ile karışık kabullenme gosterdim orada lütfen bunlara dikkat et burada tartışmak isteyenlerden deilimdir bazen takılırım herkese sadece o kadar Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 ya arkadaşım bak bu foruma geldiğimde bende senin gibiydim hemen parlardım sen beni neden yanlış anlıyorsun bence açtığın konular gayet güzel fikirlerinde öyle sadece demin şaka ile karışık sana biraz daha sakin ol diye vurgulamak istedim ayrıca eleştiriye açık olma konusunda tabiki eleştirebilirsin beni ama şunu anlamamışsın sen beni eleştirirken ben şaka ile karışık kabullenme gosterdim orada lütfen bunlara dikkat et burada tartışmak isteyenlerden deilimdir bazen takılırım herkese sadece o kadar Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 ben sadece aradığım zaman bulan biriyim demek istemiştim Eğer gerçekten dediğin gibiyse gerçekten çok şanslıymışsın derim. allah herkese bu şanstan nasip etsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 yaw erkek dediğin nasıl olacak, insan olabilsin kafi... insan olmak zanaat... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Eğer gerçekten dediğin gibiyse gerçekten çok şanslıymışsın derim.allah herkese bu şanstan nasip etsin şu yaşta gayet kolay ayrıca şans deil biraz azim birazda inanma meselesi inanmak kazanmanın yarısıdır bi de en önemlisi kendine güvenme ve karşındakini bağlayacak iyi bi dille konuşmak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 yaw erkek dediğin nasıl olacak, insan olabilsin kafi... insan olmak zanaat... katılıyorum annemm... insann....arıyor da arıyor....!!bir kişi...insanlığını bilmediği sürece..güzellik..iyilik nereye kadar....! aradığını bulmak isteyenler için dipnot olsun bizimkiside annem... insan olsun ve bu özellikleri insanlığıyla taşısın... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 yaw erkek dediğin nasıl olacak, insan olabilsin kafi... insan olmak zanaat... İşte budurrr !!!!! alkışlarım sana sardunyam Bu zamanda insan gibi davranabilmek,insan gibi yaşayabilmek zanaat ..... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 yaw erkek dediğin nasıl olacak, insan olabilsin kafi... insan olmak zanaat... kutlarım gerçekten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.