Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Ümitlerinizi başlatan, rüyalarınızda var olan, ancak gerçekte olmayan ve beklentilerinizi sonuçlandırmayan şey nedir? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ikinci gloria vakasııı Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hahah ay canım teşekkür ederim e çiçeğim kadar olamam gerçi o ablamız tabi ki ya vakit olsa girecem ama 3 günde bir geliyom şaka bi yana harbi sorulara yetişemiyorum nadir giriyom ama sorunların güzel farkındayım her gün girdiğim bi yer var ama reklam olmasın di mi gerçi sen de giriyorsun oraya onun da farkındayım orda beni bulman zor değil yumote ya da ............ shhhhh sevgiler tnakh oyu! Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hahah ay canım teşekkür ederim e çiçeğim kadar olamam gerçi o ablamız tabi ki ya vakit olsa girecem ama 3 günde bir geliyom şaka bi yana harbi sorulara yetişemiyorum nadir giriyom ama sorunların güzel farkındayım her gün girdiğim bi yer var ama reklam olmasın di mi gerçi sen de giriyorsun oraya onun da farkındayım orda beni bulman zor değil yumote ya da ............ shhhhh sevgiler tnakh oyu! bakkkk sennn.peki bakalım..ama kimseye söleme emi o siteyiii.. tebrikler ..by kendine ii bak Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 tamam sen de öyle hoşçakal e soruda zaten ben de varım dimi yane bilen bilir Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 e soruda zaten ben de varım dimi yane bilen bilir kususra bakma da yumote anlamadım bunu Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 yarın o siteye gir görürsün pardon yaw şimdi de görünüyormuş Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 yarın o siteye gir görürsün peki ben seni nsıl tanıcam yakana bir kırmızı gül tak bariii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 tamam sen de öyle hoşçakal e soruda zaten ben de varım dimi yane bilen bilir ben biliyommmm Bu arada Mosyna sen Denizli'nin Çal ilçesindensin di mi? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 gerek yok sorduğun soruya bak aaa sorudayım ben bak çiçeğim bildi bile Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ben biliyommmm Bu arada Mosyna sen Denizli'nin Çal ilçesindensin di mi? bunu da soru olarak soracaktım ama google de var diye sormadım.. evet çallı'yım ben.biraz da fanatiğim çal konusunda çok severim çünkü orada doğdum büyüdüm ve bütün eğitimimi orada aldım...herşeyim orada geçtii. bi de babam ressam.ibrahim çallı da oralı işte ondan..çok severim orayııı.şu anda antalyadayım ama yolunuz düşerse sizi götürebilirim oralara....gerçektenn bu siteye ilk girdiğimde utangaç yapımdan dolayı biraz çekinmiştim ama sizi görmesem de buradan az da olsa tanıyabildim.tanıdığım kadar da çok iyi insanlarsınız...herkes öyle..umarım bu sanal dostluğumuz bitmezzzz...belki ileride gerçek olur..teşekkürler..kendine iyi bak Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Teşekkürler güzel düşüncelerin için sevgili Mosyna, Bilgimize bi bilgi daha katmış olduk kullandığın nick sayesinde... Dostluklar zaten bitmezse dostluk olur... Biterse olmamıştır zaten... Bu forum durdukça, ve biz bu foruma takılmaya devam ettikçe tabiki de bitirmeyiz dostluklarımızı... Meraklısına Sedelina: Sedoş uydurmuş bu nicki bi anlamı yok yani anlayacağınız Gloria: Şükran, dua, cennet, eşsizlik Taurus: (Latince) Boğa takım yıldızı, Boğa burcu... Bi de şu varrr Conan'in 3. cocugu olan taurus aslında daha doğduğu gün kara çember üyesi büyücüler tarafından kaçırılarak yerine bir baska çocuk konur. Büyücüler gercek taurus'u kendilerinden biri gibi yetistirerek Conan'ı öldürmesi için egitirler. daha sonra sahte taurus olunce buyuculer gercek taurus'u conan'a goturup bak gercek oglun bu öbürü sahtesiydi derler. Conan ve Zenobiabu ise acaip sevinirler ve Taurus'u bagirlarina basarlar. Conan'in tam bir kopyasi olan Taurus bunlarin gercek ailesi oldugunu sezer ve Conan'ıi tam öldürmek üzereyken vazgeçer. Bunun uzerine onu yetistiren kara büücü olay yerine gelir ve isi kendisi bitirmeye kalkisir ancak taurus canı pahasina büyücüye engel olur. boylece Conan bir kez daha oğlundan olur. Yani bi çeşit battal gazi ve oğlu muhabbeti Mosyna: Çal ilçesinin antik adı Yumote: bulamadım şekerim ne demek Yumote? Pale: (bunun çok anlamı varmış, sen hangisini kullanıyorsun?) Sınır, yetki, solgun, cansız, renksiz Bodrumlu: Bodrumlu işte bildiğiniz bodrumlu yaniii Bodrum'da yaşayan ya da memleketi Bodrum olan Kahin: Bu da bildiğiniz kahin işte Kaldera: Volkanik patlama sonucu, kraterde olusan büyük cukurluk. Bu çukurlukların içi su dolunca kaldera gölleri oluşur...Nemrut Gölü de bir kaldera göldür... Leviathan:Thomas Hobbes ve Paul Auster'in Leviathan isimli kitapları vardır. Hobbes bu kitabında mutlak monarşiyi ilk kez dile getirmiş ve savunduğu kitabıdır. Avrupa'da Fransız Devrimi'ne kadar bir mutlak monarşi devrini başlatır bu kitap. Diğer anlamlarına gelince; Tevratta geçen efsanevi bir deniz canavari. bazi yerlerde ejder, bazende timsah olarak geçer. Şeytan'ın isimlerinden biri, Yunus'un midesinde hapsolduğu balığın ismi yeterli bu kadar... Evettt, bunlar şimdilik benim hatırladığım kadarıyla Bilmeceler ve Zeka sorularına takılan arkadaşlarımızın kullandığı nickler... Öğrenmiş olduk hep beraber Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 canımm benimki zaten önceden olan bişey değil ki bana özgü benle ilintili bir nick beni tanıdıkça anlamını çözebilecekleri bi kavramlar örgüsü yani dışarıdan sanıldığı gibi yumoşla felan ilgisi yok bu arada ben de baktım merak ettim hiç bir şey yok yani tamamen orjinal ama sen bunu zaten biliyon ne olduğunu da söylemiştim unuttun mu aşk olsun :( Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Teşekkürler güzel düşüncelerin için sevgili Mosyna, Bilgimize bi bilgi daha katmış olduk kullandığın nick sayesinde... Dostluklar zaten bitmezse dostluk olur... Biterse olmamıştır zaten... Bu forum durdukça, ve biz bu foruma takılmaya devam ettikçe tabiki de bitirmeyiz dostluklarımızı... Meraklısına Sedelina: Sedoş uydurmuş bu nicki bi anlamı yok yani anlayacağınız Gloria: Şükran, dua, cennet, eşsizlik Taurus: (Latince) Boğa takım yıldızı, Boğa burcu... Bi de şu varrr Conan'in 3. cocugu olan taurus aslında daha doğduğu gün kara çember üyesi büyücüler tarafından kaçırılarak yerine bir baska çocuk konur. Büyücüler gercek taurus'u kendilerinden biri gibi yetistirerek Conan'ı öldürmesi için egitirler. daha sonra sahte taurus olunce buyuculer gercek taurus'u conan'a goturup bak gercek oglun bu öbürü sahtesiydi derler. Conan ve Zenobiabu ise acaip sevinirler ve Taurus'u bagirlarina basarlar. Conan'in tam bir kopyasi olan Taurus bunlarin gercek ailesi oldugunu sezer ve Conan'ıi tam öldürmek üzereyken vazgeçer. Bunun uzerine onu yetistiren kara büücü olay yerine gelir ve isi kendisi bitirmeye kalkisir ancak taurus canı pahasina büyücüye engel olur. boylece Conan bir kez daha oğlundan olur. Yani bi çeşit battal gazi ve oğlu muhabbeti Mosyna: Çal ilçesinin antik adı Yumote: bulamadım şekerim ne demek Yumote? Pale: (bunun çok anlamı varmış, sen hangisini kullanıyorsun?) Sınır, yetki, solgun, cansız, renksiz Bodrumlu: Bodrumlu işte bildiğiniz bodrumlu yaniii Bodrum'da yaşayan ya da memleketi Bodrum olan Kahin: Bu da bildiğiniz kahin işte Kaldera: Volkanik patlama sonucu, kraterde olusan büyük cukurluk. Bu çukurlukların içi su dolunca kaldera gölleri oluşur...Nemrut Gölü de bir kaldera göldür... Leviathan:Thomas Hobbes ve Paul Auster'in Leviathan isimli kitapları vardır. Hobbes bu kitabında mutlak monarşiyi ilk kez dile getirmiş ve savunduğu kitabıdır. Avrupa'da Fransız Devrimi'ne kadar bir mutlak monarşi devrini başlatır bu kitap. Diğer anlamlarına gelince; Tevratta geçen efsanevi bir deniz canavari. bazi yerlerde ejder, bazende timsah olarak geçer. Şeytan'ın isimlerinden biri, Yunus'un midesinde hapsolduğu balığın ismi yeterli bu kadar... Evettt, bunlar şimdilik benim hatırladığım kadarıyla Bilmeceler ve Zeka sorularına takılan arkadaşlarımızın kullandığı nickler... Öğrenmiş olduk hep beraber çok teşekkürler gloria....emeğine sağlık....gerçekten çok teşekkürler... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 çok teşekkürler gloria....emeğine sağlık....gerçekten çok teşekkürler... ne demek ne demekkkk rica ederimm... Soru yok ki çözelim bu akşam e ne yapcaz araştıralım bari dedik, bi iki bişi daha öğrenelim dedik... Demiş ya Taurus o bi iki bişiyi de sen öğren artık diye... Görevimizi yerine getirdik yani anlayacağın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.